Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 6 ian 2007 15:08 de carrie

si mie mi se pare in principiu contraindicat cu urmatoarele obiectii: 1) sexul in grup de 3 (menage-a-trois) trebuie sa fie o experienta foarte-foarte intensa pe care cred ca majoritatea oamenilor o au in minte ca fantezie (indiferent de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Trafic

din 6 ian 2007 13:38 de Guest

DEX-ul, ala, al tau, n-a ajuns la violarea corespondentei, viol virtual, numit piraterie electronica. Fapta, pedepsita prin lege, cu multi, multi ani de parnaie?!? Hackerii, indiferent de sex, sunt cei pedepsiti de lege. Violul fonic, sau acustic, ...

Re: Re: Virgina.....la 20 de ani

din 6 ian 2007 13:23 de lolita

Pai nu de putine ori mi-am zis si eu k merita sa astept, dar sunt momente cand simt k am trait in alta lume pana acum. Oricum....iti multumesc pt incurajari si sper sa dea si roade...:D

Re: Virgina.....la 20 de ani

din 6 ian 2007 01:23 de ExoticDream

Nu este nici o tragedie, inteleg perfect de ce nu s-a intamplat deocamdata, fie ca baietii pe care ii intalnesti sunt nepotriviti pentru o relatie asa cum iti doresti, fie se intampla ceva si relatia care ti se potriveste se incheie din cine stie ...

Re: Re: Re: Re: Re: #Trafic

din 6 ian 2007 00:18 de ExoticDream

Conform DEX, prin viol se intelege [i]"fapta (pedepsita de lege) comisa de barbatul care constrange prin forta fizica o femeie sa aiba cu el relatii sexuale"[/i]. Acum.... chiar daca barbatul are forta fizica superioara femeii, nu stiu daca ...

Re: Oare cer prea mult?

din 6 ian 2007 00:00 de ExoticDream

Intamplarea face ca cineva apropiat mie sa se confrunte cu o problema similara, numai ca, fiind in postura celui pasionat de sporturi de iarna si nedorind sa ajunga in situatia pe care ai expus-o, a ales sa renunte aproape total la placerea sa. ...

Re: da

din 5 ian 2007 23:16 de ExoticDream

Pastilele alea se cheama POSTINOR, nu altfel si, avand in vedere ca actul sexual s-a intamplat inainte de 1 ianuarie, astazi fiind deja 5, nu mai sunt utile! Nu le cumparati, este prea tarziu, ar fi fost bune doar la maximum 72 de ore din ...

Re: Re: Re: Re: Re: iritatie dupa ras

din 5 ian 2007 23:11 de stefanoski

Mai Simo, sincer sa fiu ironia ta ieftina ma lasa rece. Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu cumva sa mori de curiozitate ( chiar mi-ar parea rau ) DA ! folosesc crema depilatoare. P.S. : mai fa curat prin dulapiorul ala din baie ca am vazut ...

Re: Dupa dezvirginare cu degetul, nu vine ciclul!

din 5 ian 2007 22:56 de ExoticDream

Desi nu inteleg cum te-a dezvirginat de mai multe ori, daca nu ati facut sex si degetelul iubitului tau nu a umblat inainte prin zari de sperma pline, nu cred ca ai motive de ingrijorare, ori ai racit, ori esti ff stresata. Au trecut doar cateva ...

Re: Re: Re: Re: virgina.....la 20 de ani

din 5 ian 2007 21:04 de lolita

...pai chiar dak ti-as trimite o poza...poti sa spui k sunt urata, dar chiar si asa tot nu rezolvi problema mea....:P

Re: Re: Re: virgina.....la 20 de ani

din 5 ian 2007 20:52 de stefanoski

Daca nu trimiti poza o sa raman la parerea ca esti urata...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb

din 5 ian 2007 20:23 de ExoticDream

Bun venit in mareata familie Bantea, deocamdata nu ai o identitate precisa, dar ti se va confectiona! Uite ca si tu esti parintele a doi copii de care nu ai habar, nu numai eu si stefanoski, dar si tu ai ramas la conditia unui tip de 22 de ani, ...

Re: Chestionar

din 5 ian 2007 20:12 de ExoticDream

Femeia obisnuita (nu cea care este casnica sau isi permite menajera) este o fiinta chinuita de prea multe responsabilitati (job, casa, sot, copii), astfel incat apetitul sau sexual nu se ridica la cote ametitoare si face si ea ce mai poate dupa ...

Re: Re: Re: SCHIMBARE SITE

din 5 ian 2007 19:33 de ExoticDream

"Taticu" a trecut pe la noi la 17:32, daca avatarul se incadra in cerinte este sau va fi cu siguranta aprobat. Incurajam creativitatea userilor (nu numai in materie de sex)! ;););)

Re: Re: Re: Re: iritatie dupa ras

din 5 ian 2007 19:19 de Guest

Nu-i, nimic, in neregula. Intrebarea, era adresata "Domnului" stefanoski. Ma interesa, daca, foloseste, sau, doar, povesteste ce a vazut, in dulapiorul meu, din baie, ca tot, la auzit pe tatal meu, vorbind, aseara, despre acest articol. Pun ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa aga

din 5 ian 2007 19:10 de Guest

Am uitat sa adaug in mesajul de mai-sus. De casatorit, te-ai casatorit, tot, cu chat-ul, mirc-ul si webcam-ul?!?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa aga

din 5 ian 2007 19:05 de Guest

Da. Si tu, fiind de moda veche, sunt sigura ca, ai fost agatata, in 1900vara, cu chat-ul, mirc-ul si webcam-ul. Nu-i asa?!? Cu agatatul tau?!?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa agat o

din 5 ian 2007 17:35 de DarkAngel

Nu stiu daca ii chiar asa de bine sa agati pentru ca o tipa care este agata pe strada de un necunoscut si accepta chestia asta am putea trage niste concluzii despre ea (referitoare la calitatile ei...care tind sa cred ca is cam coborate bine)Daca ...

Re: #Trafic

din 5 ian 2007 17:27 de DarkAngel

O treaba ca aceasta ar produce draume psihice si fizice foarte grave,unele dintre ele chiar ireversibile.Persoana in cauza ar avea nevoie de foarte mult timp pentru a-si reveni la normal... desi asta nu prea are cum sa se intample ca normala nu va ...

Re: Re: Re: Ruperea ATZEI...

din 5 ian 2007 16:38 de DarkAngel

NU fa asta ca risti sa se infecteze urat de tot si dupa aia o sa dai de alte probleme.... Ori scapi de ea pe cale naturala, ori mergi la un doctor care o rezolva imediat Dar nu incerca nici o metoda din asta sa-i zicem neortodoxa prin care sa scapi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2369 din 3732
«   1 ... 2366   2367   2368   2369   2370   2371   2372 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare