Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: problema rusinoasa din 4 ian 2007 17:42 de Snake
Sunt 100la 100 de acord cu Danny_DaBoss dar sa nu uitam si de caracter :p in primul rand dak faci ce ti-a zis Danny_DaBoss plus un caracter frumos in sensu k sti sa te comporti si sti sa te faci placuta o sa aii ff mult succes sunt multi baieti ...
Re: Actul sexual dureaza 6-7 minute! din 4 ian 2007 17:36 de SORIN28
Primul numar e normal sa tina mai putin. Daca la urmatoarele tine mult nu vad care-i problema?! Daca il deranjeaza asa mult ca primul numar tine putin spune-i sa il inceapa cu oral si cand esti aproape de a avea orgasm atunci sa "intre" in tine. ...
Riscul de sarcina la coitul intrerupt din 4 ian 2007 17:22 de dark_angel
cat de mare este riscul unei sarcini, daca este folosit coitul intrerupt???
Re: Re: Re: Re: Re: Cine plateste la intalniri? din 4 ian 2007 17:06 de stefanoski
Daca pltesti consumatia doar pentru ca fata va face sex cu tine, esti jalnic. :ok:
Re: marimea penisului din 4 ian 2007 17:03 de DarkAngel
Deci fi atent! Nu exista o marime ideala. Dar esti inca tanar si o sa mai creasca poate te dezvolti mai incet dar nu este o problema si cu 14 se pot face multe sti nu conteaza chiar asa de mult marimea cat conteaza ceea ce faci.Nu cred ca ai avea ...
Re: Anticonceptionale Karisa... din nou din 4 ian 2007 14:53 de carrie
nu in prima zi de pauza; de obicei cam in a 3-a, a 4-a zi...
Re: Re: Re: Re: Cine plateste la intalniri? din 4 ian 2007 14:09 de tomcat
Io am o completare la ce ai zis tu...iar pt mine lucrurile sunt foarte simple....Pe mine nu ma deranjeaza sa platesc io atata timp cat fata pune pasarica la bataie...;)
Re: Re: Re: Stai linistit....... din 4 ian 2007 14:02 de Danny_DaBoss
vezi daca ridici greutati cu penisu ? :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb din 4 ian 2007 13:52 de Guest
Adanc spusa. Cum de ati remarcat Domnul ....?!? Ciudat e, ca, ati crescut 2 copii: o fata si un baiat, dar n-ati reusit sa va depasiti conditia. Spuneti dvs. de adolescent de 22ani. Raman la parerea mea. Jalnica prestatie. Pe de-a intregul. ...
Re: Re: Ati avorta? din 4 ian 2007 13:48 de stefanoski
Simo...nu te agita...e vechi subiectul :ok:
Re: Ati avorta? din 4 ian 2007 13:40 de Guest
O analizezi pe toate partile. Daca, ajungi la concluzia ca, a lasa sa evolueze sarcina, inseamna sa chinui viata viitorului copil, pt. ca, posibilitatile financiare, nu-ti permit cresterea si educarea lui, mai indicat este avortul. Dar, aceasta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2007 13:25 de Guest
Sunt in asentimentul lui 70 cm lungime. Incearca sa judeci omul dupa ce-l cunosti. In fine, eu, ascult si house si techno. Daca, mediul, o impune si nu gasesc o usita pt. a evada, nu ma reped sa-i jignesc pt. gusturile lor, nici, chiar, pe cei care, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2007 13:06 de stefanoski
Cred ca tu esti ala cu capul ! Ma uit la nick-ul tau si ma intreb : cata minte iti trebuie sa postezi sub numele de "70cm lungime" ?:wacko:
Consideri house-ul o idiotenie ? Te consideri normal chiar daca ai podoaba capilara mai mare decat multe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb din 4 ian 2007 01:46 de Bozgoru
daca a-ti remarcat ca sunt multi care dau mesaje la mijto.. si vin altii... care d efappt tot ei sunt.. si dau niste raspunsuri elevate gen :,, vai.. la varsta asta... nu e bine ce faci,,.... adika fac mesaje idioate ... ca sa-si raspunda singuri...
Re: hai ma... din 4 ian 2007 01:43 de Bozgoru
primul numar tine intre 5-10 min in medie.. el 6-7 minute.. nu e rau.. nu e ejaculare precoce.. e ceva mediu.. chiar daca ti-ai gasi alt partener slabe sanse sa dureze mai mult... totul este o lauda ce auzi in jur...
Re: Stai linistit....... din 4 ian 2007 00:15 de andreiiiiiii
ms de raspuns ....:rolleyes:
inca ceva..... penisu meu are 14 cm deoarece nu e drept .... e curbat rau de tot ... daca ar fi drept as avea si eu vreo 15 16 ..ce pot face in privinta asta ?
Re: marimea penisului din 3 ian 2007 23:57 de hassan
mai creste stai linistit...
cat despre ce zic ceilalti despre masurile lor...nu ii asculta,toti baietii tind sa minta si sa mai adauge 1 cm acolo:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb din 3 ian 2007 22:32 de Danny_DaBoss
vezi mai simo ? daca toata viata te-ai dat in barci.. nici nu mai stii de tine :p
Re: Re: ciudata pb din 3 ian 2007 20:27 de Guest
Nu. Din balaria aia de mesaj, eu pricep ca masculul feroce si precoce, avea 12 ani si ea vreo 8 anishori, pe 7 iunie 2006.
Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte? din 3 ian 2007 20:10 de ExoticDream
N-am inteles, parca discutam despre excitarea prin vorbe, daca e de atins, devenim off-topic!
Inca ceva: ce ai vrut sa spui cu ghilimelele din urmatorul fragment:
Adica.... minte-o cat mai verosimil?!? :wacko::unsure::wacko:
Pagina 2371 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||