Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: problema rusinoasa

din 4 ian 2007 17:42 de Snake

Sunt 100la 100 de acord cu Danny_DaBoss dar sa nu uitam si de caracter :p in primul rand dak faci ce ti-a zis Danny_DaBoss plus un caracter frumos in sensu k sti sa te comporti si sti sa te faci placuta o sa aii ff mult succes sunt multi baieti ...

Re: Actul sexual dureaza 6-7 minute!

din 4 ian 2007 17:36 de SORIN28

Primul numar e normal sa tina mai putin. Daca la urmatoarele tine mult nu vad care-i problema?! Daca il deranjeaza asa mult ca primul numar tine putin spune-i sa il inceapa cu oral si cand esti aproape de a avea orgasm atunci sa "intre" in tine. ...

Riscul de sarcina la coitul intrerupt

din 4 ian 2007 17:22 de dark_angel

cat de mare este riscul unei sarcini, daca este folosit coitul intrerupt???

Re: Re: Re: Re: Re: Cine plateste la intalniri?

din 4 ian 2007 17:06 de stefanoski

Daca pltesti consumatia doar pentru ca fata va face sex cu tine, esti jalnic. :ok:

Re: marimea penisului

din 4 ian 2007 17:03 de DarkAngel

Deci fi atent! Nu exista o marime ideala. Dar esti inca tanar si o sa mai creasca poate te dezvolti mai incet dar nu este o problema si cu 14 se pot face multe sti nu conteaza chiar asa de mult marimea cat conteaza ceea ce faci.Nu cred ca ai avea ...

Re: Anticonceptionale Karisa... din nou

din 4 ian 2007 14:53 de carrie

nu in prima zi de pauza; de obicei cam in a 3-a, a 4-a zi...

Re: Re: Re: Re: Cine plateste la intalniri?

din 4 ian 2007 14:09 de tomcat

Io am o completare la ce ai zis tu...iar pt mine lucrurile sunt foarte simple....Pe mine nu ma deranjeaza sa platesc io atata timp cat fata pune pasarica la bataie...;)

Re: Re: Re: Stai linistit.......

din 4 ian 2007 14:02 de Danny_DaBoss

vezi daca ridici greutati cu penisu ? :lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb

din 4 ian 2007 13:52 de Guest

Adanc spusa. Cum de ati remarcat Domnul ....?!? Ciudat e, ca, ati crescut 2 copii: o fata si un baiat, dar n-ati reusit sa va depasiti conditia. Spuneti dvs. de adolescent de 22ani. Raman la parerea mea. Jalnica prestatie. Pe de-a intregul. ...

Re: Re: Ati avorta?

din 4 ian 2007 13:48 de stefanoski

Simo...nu te agita...e vechi subiectul :ok:

Re: Ati avorta?

din 4 ian 2007 13:40 de Guest

O analizezi pe toate partile. Daca, ajungi la concluzia ca, a lasa sa evolueze sarcina, inseamna sa chinui viata viitorului copil, pt. ca, posibilitatile financiare, nu-ti permit cresterea si educarea lui, mai indicat este avortul. Dar, aceasta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2007 13:25 de Guest

Sunt in asentimentul lui 70 cm lungime. Incearca sa judeci omul dupa ce-l cunosti. In fine, eu, ascult si house si techno. Daca, mediul, o impune si nu gasesc o usita pt. a evada, nu ma reped sa-i jignesc pt. gusturile lor, nici, chiar, pe cei care, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2007 13:06 de stefanoski

Cred ca tu esti ala cu capul ! Ma uit la nick-ul tau si ma intreb : cata minte iti trebuie sa postezi sub numele de "70cm lungime" ?:wacko: Consideri house-ul o idiotenie ? Te consideri normal chiar daca ai podoaba capilara mai mare decat multe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb

din 4 ian 2007 01:46 de Bozgoru

daca a-ti remarcat ca sunt multi care dau mesaje la mijto.. si vin altii... care d efappt tot ei sunt.. si dau niste raspunsuri elevate gen :,, vai.. la varsta asta... nu e bine ce faci,,.... adika fac mesaje idioate ... ca sa-si raspunda singuri...

Re: hai ma...

din 4 ian 2007 01:43 de Bozgoru

primul numar tine intre 5-10 min in medie.. el 6-7 minute.. nu e rau.. nu e ejaculare precoce.. e ceva mediu.. chiar daca ti-ai gasi alt partener slabe sanse sa dureze mai mult... totul este o lauda ce auzi in jur...

Re: Stai linistit.......

din 4 ian 2007 00:15 de andreiiiiiii

ms de raspuns ....:rolleyes: inca ceva..... penisu meu are 14 cm deoarece nu e drept .... e curbat rau de tot ... daca ar fi drept as avea si eu vreo 15 16 ..ce pot face in privinta asta ?

Re: marimea penisului

din 3 ian 2007 23:57 de hassan

mai creste stai linistit... cat despre ce zic ceilalti despre masurile lor...nu ii asculta,toti baietii tind sa minta si sa mai adauge 1 cm acolo:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: ciudata pb

din 3 ian 2007 22:32 de Danny_DaBoss

vezi mai simo ? daca toata viata te-ai dat in barci.. nici nu mai stii de tine :p

Re: Re: ciudata pb

din 3 ian 2007 20:27 de Guest

Nu. Din balaria aia de mesaj, eu pricep ca masculul feroce si precoce, avea 12 ani si ea vreo 8 anishori, pe 7 iunie 2006.

Re: Re: Cum exciti o fata? Indirect, prin cuvinte?

din 3 ian 2007 20:10 de ExoticDream

N-am inteles, parca discutam despre excitarea prin vorbe, daca e de atins, devenim off-topic! Inca ceva: ce ai vrut sa spui cu ghilimelele din urmatorul fragment: Adica.... minte-o cat mai verosimil?!? :wacko::unsure::wacko:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2371 din 3732
«   1 ... 2368   2369   2370   2371   2372   2373   2374 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare