Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine plateste la i din 2 ian 2007 22:52 de carrie
daca ai fost atat de eficienta in a ma desconspira (:lol:), probabil ca ai aflat si cu ce ma ocup, si poate imi spui si mie ce legatura am cu familia bundy, pardon bantea...:p
Re: Cum e mai bine? din 2 ian 2007 22:44 de Guest
De unde le-ai cumparat?
Anticonceptionale Karisa din 2 ian 2007 21:41 de ?
Cand trebuie sa imi vina ciclu in prima zi dupa ce fac pauza sau in decursul la cele 7 zile de pauza daca iau anticoncep Karisa?
Anticonceptionale Karisa... din nou din 2 ian 2007 21:40 de aaa eu
aaa deci cand trebuie sa imi vina ciclu in prima zi dupa ce fac pauza sau in decursul la cele 7 zile de pauza daca iau anticoncep.Karisa?
pt ca luna trecuta mi-a venit pe 5 si acum am erminat cutia pe 2
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : din 2 ian 2007 21:24 de ExoticDream
Da, este o parte din viata, doar ca unii il privesc ca pe o distractie/atractie oarecare, in timp ce altii il asociaza cu sentimentul de iubire.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Continuare din 2 ian 2007 20:50 de ExoticDream
[b]Guest:[/b]
Ce-ai putea sa faci? Asteapta putin, conform traditiei, deja, de aproape 2 ani, la sexexpert, azi-maine, vei descoperi un mesaj al prietenei nickname inregistrat&/neinregistrat, editat EXOTICDREAM, gratie caruia vei afla ca, ...
Re: Re: Re: Cine plateste la intalniri? din 2 ian 2007 19:38 de SORIN28
Vezi ca faci o mare confuzie intre inelul de logodna si verigheta. Nu sunt acelasi lucru:ok: Inelul de logodna nu prea conteaza(ca gramaj), verigheta insa....:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil? din 2 ian 2007 14:40 de eji
nu ma mai luati la misto...Eu am pus o intrebare si asteptam raspunsuri pe bune nu asa:P.Daca ziceti ca nu e nici o posibilitate sa fi ramas, atunci stau linistita...
Re: Re: Cine plateste la intalniri? din 2 ian 2007 13:32 de Guest
Nici, macar, o verigheta simpla nu cumperi cu 600.000(60RON). Dupa cotatia BNR, pt. gramul de aur~50 RON, la care, normal, se adauga manopera, pierderi prin prelucrare, etc.. Deci, clar, inel de logodna nu cumperi cu banii astia. Daca nu ma ...
Re: Cine plateste la intalniri? din 2 ian 2007 13:08 de SORIN28
Probabil, articolul era scris de o femeie dar daca citesti putin mai atent ai sa vezi ca este scris "[b][u]e bine[/u] ca...[/b] si nu "[u]e obligatoriu[/u] ca.....deci merg si banii lor
600.000 o simpla intalnire?!:blink: Ma intreb cat ...
Re: Sunt suparat, cum sa fiu cu fata care imi plac din 2 ian 2007 12:52 de stefanoski
Pai nu mai fi papagal ! Nu mai fi atarnache ! Ea stie ca te are la degetul mic si ii place sa te tina suspendat. Treci frate la alta ca e plina lumea de fete frumoase !:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : din 2 ian 2007 12:47 de stefanoski
Din multumirea ta, deduc ca e virgina. De curiozitate, cum ai aflat ??
Re: Re: Re: Re: Prieten prost din 2 ian 2007 12:38 de stefanoski
Trebuie sa ai o discutie cu el si sa-i spui ca daca nu isi revizuieste atitudinea o sa-l parasesti. Daca va reactiona din nou isteric la auzirea acestui lucru, e clar...Trebuie sa-l parasesti ! :ok:
Re: Re: Re: e posibil? din 2 ian 2007 12:31 de Danny_DaBoss
niup.. daca nu si-a dat drumu in tine nu ramai
Re: e posibil? din 2 ian 2007 12:24 de stefanoski
Asta e cea mai tampita intrebare pe care am auzit-o de cand ma stiu. Nici nu iti raspund :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum faci femeia sa se ude mai din 2 ian 2007 10:57 de Coracao
mie mi-a zis prietena ca daca o sarut pe burtica sa excita peste masura de tare!!
Re: Re: Re: Prieten prost din 2 ian 2007 10:56 de Coracao
Daca nu te intelege cand vrei sa discuti ceva cu el inseamna ca il doare in cur de tine!
Re: Re: Re: Cine plateste la intalniri? din 2 ian 2007 10:52 de Coracao
Pe mine nu ma deranjaza sa platesc pt fata cu care sunt daca tzin la ea...nu consider banii platiti o risipa sau cam asa ceva
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: din 2 ian 2007 10:50 de Coracao
Am aflata raspunsul daca este virgina sau nu si nu mai trebuie sa imi dau eu seama...si sunt ff multumit...
Pot ramane insarcinata din petting? din 2 ian 2007 08:48 de eji
salut credeti ca e posibil sa raman insarcinata , daca am facut petting cu prietenul si el nu si`a dat drumul?Penisul lui nu a atins vaginul meu, iar eu sunt virgina...
Pagina 2373 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||