Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2007 19:34 de ExoticDream
538. Karma
(Daca in crestinism conceptul de [b]diavol[/b], asa-zisa ispita, impinge la rau, la crima, la minciuna, in religiile Indiei ispita impinge mai departe in ciclul karmic, in atasarea de materie, scopul fiind perpetuarea umanului prin ...
Re: Re: Re: ciudata pb din 3 ian 2007 19:33 de luna_amara
nu ti se pare ca te cam grabesti?sexu nu ii totu in lumea asta,,ai grija sa nu regreti pe urma,,eu zic ca ai un baiat super,,,alti cer sex si dca nu le dai ti intorc fundul...daca u vrei sex si nu stii ce ai langa tine lasa l:blink::-`
Re: Re: Re: Re: cum sa agat o tipa pe strada :P din 3 ian 2007 18:38 de stefanoski
Si daca fata se uita incrucisat ??:unsure::unsure::unsure:
Re: am nevoie de un sfat pls!!;(( din 3 ian 2007 18:21 de Danny_DaBoss
sa iti faca un preludiu mai lung poate ti se mai dilata. sau daca nici asa nu merge ia de la farmacie lubrifiant pe baza de apa.. cu ala.. poti sa introduci si sa intorci carutza cu frana de mana inauntru :ok:
Re: Re: Re: da.... din 3 ian 2007 18:18 de Danny_DaBoss
daca eu as putea doar 6-7 minute.. as sari pe geam.. :((
Re: Re: Re: cum sa agat o tipa pe strada :P din 3 ian 2007 18:15 de Danny_DaBoss
ai sa te invat ceva.. Daca nu te poti uita in ochii ei uitate la ea intre ochi. E o zona, pe nas, neinteresanta. Ea vede ca te uiti in ochii ei dar te defapt nu te uiti. Asa ca sa scapi de inhibitii si sa o poti privii in "ochi" :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2007 14:33 de stefanoski
Daca tu asta crezi...zi cum ai aflat !!:D
Re: Re: Help me pleaseee!!!!!!! din 3 ian 2007 14:28 de Coracao
Dupa cum am mai citit pe undeva pe forum...asteapta sa faca ea totul daca stie...dar poate se mai si lauda si nu a facut chiar asa de mult sex sau ce iti zice...urmeaza-ti instinctele si fa ce crezi ca e mai bine...aaa, majoritatea fetelor nu isi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2007 14:21 de Coracao
De curiozitate...esti curios daca am facut sex cu ea sau nu,asa-i???
Re: Re: sugestii plzz din 3 ian 2007 13:38 de Snake
haaaaaaaaam deci nu e posibil ca din cateva cuvinte sa faci o tipa sa fie interesata de u adik in sensu de a vrea sa te cun mai mult sa vada dak e posibil sa aiba o rel cu u ? Fiindca sincer nus cum tipele reusesc mai tot timpul sau e o chestie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2007 12:52 de Pasaroi_Cuminte
Da da Labirinturi de aberatii si apoi traim in Romania poti sa le iei pe spaga mie in suta. Canta altcuiva nu aici. Enurmeri pseudocontroalele de parca ar fi diplome castigate la concursuri de pseudo-normalitate.
Insusi faptul ca esti mandra ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2007 12:09 de Guest
Nu m-au prins, inca. Si m-au controlat, nu gluma. In 1995, testare psihologica+examinare psihiatrica, pt. scoala de soferi amatori, cat.B, in iulie 2002, testare psihologica+examinare psihiatrica, la Institutul Medico-Legal Mina Minovici, pt. un ...
Re: cheaguri in timpul ciclului din 3 ian 2007 11:55 de Guest
Doar, la Obstretica-Ginecologie, poti scapa de aceste framantari. Poate fi, dina cauza steriletului, daca, ai si organsmul, nu-l tolereaza, daca-l ai, de prea mult timp, etc.. Cauze, pot fi multe, dar, fibronul, nu-i o chestie, care se transmite ...
Re: Help me pleaseee!!!!!!! din 3 ian 2007 03:51 de DarkAngel
Lasa-te condus de ea nu fi stresat si nu te gandi la ce si cum sa faci... aaa da si nu incerca sa te grabesti... savureaza momentu.... si o sa te conduca ea tu trebuie doar sa o urmezi si nu uita sa folosesti protectie !!!
Sfaturi pentru prima data cu o fata nevirgina din 3 ian 2007 02:02 de Claudiu
Salut! am si eu o rugaminte la voi:am nevoie de niste sfaturi serioase si fara mistouri!va rog!
Deci...eu am 15 ani,si sunt virgin.Acum cateva saptamani mia propus o fata(de aceiasi varsta) sa facem cat mai curand sex si iam spus k o sa facem.ea nu ...
Cred ca se mai poate face ceva... din 3 ian 2007 00:45 de Diana_snow
Daca nu au trecut 48 de ore de la contactul sexual (neprotejat) sa ii spunem asa mai poti face ceva exista la farmacie doua pastile pe care trebuie sa le ia prietena ta sunt niste anticonceptionale sunt in jur de 200000 si sunt sigure si bune....si ...
Re: Re: Re: Help me din 3 ian 2007 00:33 de Ronin
Daca nu ai terminat sansele sunt mici. Daca nici nu era in perioada fertila cu atat mai mici.
Danny, eu am reusit de doua ori sa il rup: 1. nu l-am pus bine(aer inauntru) din neglijentza(ca am zis ca e durex si rezista oricum) 2. era fata ...
da.... din 2 ian 2007 23:51 de Diana_snow
e putin cam complicat el este la inceput de drum.Ar fi mai bine sa aveti o pauza mai lunga intre actele sexuale...nu crezi?daca vrei sa tina mai mult de 6-7 min.......barbatul in general poate mai putin decat o femeie..:ok:
Re: va rog sa ma ajutati cat ma repede din 2 ian 2007 23:01 de Guest
Repede. De unde le-ai luat?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine plateste din 2 ian 2007 22:59 de Guest
Hei, sunt eficienta, in tot ceea ce fac.
Pagina 2372 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||