Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

S-a rupt prezervativul!!!

din 1 ian 2007 10:18 de Anonimous

Am si eu o intrebare. Am facut-o cu prietena mea si in timpul actului , as putea spune la inceput .. dupa circa 20 de min am observat ca prezervativul s-a rupt , dupa care ne-am oprit. As vrea sa stiu daca sunt sanse ca ea sa fi ramas , si care sunt ...

Continuare

din 31 dec 2006 18:53 de ExoticDream

[b]Danny:[/b] O iubea pe Simona-Genovia Cimpean ? [b]Guest:[/b] Cine, frate? Ca ar fi o premiera, sa ma iubeasca si pe mine, cineva, sincer, aici pe site. Pana acum, de cand am descoperit, singur.ro, era un tip, din Craiova, zice-se, care ...

Re: Cine plateste la intalniri?

din 31 dec 2006 18:30 de ExoticDream

Nu inteleg: vrei sa platesti fata pentru a se intalni cu tine sau te referi la eventualele cheltuieli aparute in cadrul intalnirii (suc, film etc.)??? Daca este vorba de a doua varianta, mie mi se pare normal ca cei doi sa faca 50-50 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti

din 31 dec 2006 18:25 de ExoticDream

Asta intra la capitolul "Sinceritate"? Interesanta iubire..... :,:,:,

Re: Prieten prost

din 31 dec 2006 18:22 de ExoticDream

Stai linistita, ai postat unde trebuie. O relatie de iubire are la baza pronumele personal "NOI", nu "EU", nici "TU", cine nu poate accepta aceasta idee mai bine nu se inhama la asa ceva pentru ca nu exista sanse sa dureze. Prietenul tau ...

Re: prieten prost

din 31 dec 2006 18:02 de Guest

Nu stiu in ce masura, te-ar putea ajuta o concluzie de viata, cei ce se contrazic prin propriile afirmatii, sunt persoane duplicitare. Ipocriti, mai clar scrisa. Nu stiu, insa, cum reusiti sa va intelegeti, sa comunicati, cand, chiar, tu, esti cea ...

Re: prieten prost

din 31 dec 2006 16:48 de Against

Raspunsul este unul cat se poate de simplu: da-i papucii. Totusi, incearca mai intai sa-i explici de ce si cum, iar daca el va reactiona asa cuym spui tu sau nici macar nu te va lasa sa vorbesti, atunci stii in mod clar ce ai de facut.

Prieten prost

din 31 dec 2006 14:33 de iuli

Rog moderatorii sa ma scuze daca nu am postat unde trebuie..dar nu am stiut unde s-ar potrivi mai bine. Ce este de facut daca prietenul tau pur si simplu nu intelege?? Ex. In mod normal totul e bine, ne intelegem, comunicam. Dar cand ne certam, ...

din 31 dec 2006 12:55 de stefanoski

sau pentru ca nu ii mai stie nici ea pe toti :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti sti

din 31 dec 2006 12:30 de Danny_DaBoss

normal... oricum o fata daca tine la tine nu o sa iti zica niciodata cati parteneri a avut.. :rolleyes:

Cine plateste la intalniri?

din 31 dec 2006 04:02 de Zapacila

Ola! deci mai citi prin articole de pe site si dadui peste faza cu "e bine ca baiatu sa plateasca" intr-un articol de flirt sau ma rog.. scrisa foarte probabil de o femeie.. as vrea asa de curiozitate sa aflu cum sar simti fetele daca ar plati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti stii da

din 31 dec 2006 04:00 de Zapacila

e iti dai u seama.. daca nu ei tzeapa si gata :))

Continuare

din 31 dec 2006 03:52 de ExoticDream

[b]Exotic:[/b] Tu, Eugen Bantea, esti domn in toata regula si activitatea ta "tangenteaza" zona crimei organizate. Nu ai explicat inca natura relatiei tale cu doamna/domnisoara insotitoare de bord pe navele de croaziera, nu este cazul sa te mai ...

Familia Bantea si increngaturile aferente

din 31 dec 2006 03:48 de ExoticDream

[b]Guest:[/b] Rasuflata si ieftina, ironia, pt. pozitia si varsta dvs., in fondfiul dvs. are 16 ani. Daca, din intamplare, i-ati raspunde, aici?!? [b]Stefanoski:[/b] Pfoooaaa !! Mai nou am si un fiu. Posibil, o fi facut din flori ca la cate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :

din 31 dec 2006 01:27 de dgfhdgfh

Problema aici nu consta in faptul ca a avut "n" parteneri..ci in faptul ca ori spune adevarul ori minte. Asta e cel mai important cred eu. Mai bine o persoana ca in exemplul de mai sus sa spuna adevarul si sa marturiseasca daca a avut vreodata un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re:

din 30 dec 2006 21:38 de carrie

bineinteles, insa daca faci sex, nu inseamna ca te limitezi la sportul la orizontala. ai timp suficient si pentru celelalte atractii ale lumii. sexul e doar o parte din viata.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum

din 30 dec 2006 18:37 de ExoticDream

Eterna poveste: a avea multi/multe in pat. Nu din cauza prejudecatilor unele persoane prefera un numar mic de parteneri sexuali, nu poti sa crezi ca exista oameni pentru care a face sex nu reprezinta un mod de a-si trai viata? Lumea este ...

Re: Re: Re: Re: Re: cateva intrebari din diverse d

din 30 dec 2006 18:10 de stefanoski

Daca nu ai alt loc unde sa petreci noaptea dintre ani, poti sa ii intrebi. Daca ai alte variante, ar fi bine sa nu ii intrebi si sa optezi pentru una dintre celelalte variante.

din 30 dec 2006 18:02 de carrie

of, iar problema asta cu virginitatea... in anumite cazuri nu ai cum sa iti dai seama si trebuie sa mergi pe incredere. oricum, nu vad de ce ar conta asta atat de mult. cum am mai spus, adevarata valoare a unei persoane, a unui om (da, chiar daca ...

Re: Intarziere menstruatie dupa sex neprotejat = r

din 30 dec 2006 17:26 de BBL

Rabdare! Daca nu vine in cateva zile, consulta un medic sau fa un test de sarcina. Succes!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2374 din 3732
«   1 ... 2371   2372   2373   2374   2375   2376   2377 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare