Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Orgasmul: mit sau realitate?

din 30 dec 2006 14:28 de Ch0c0Late

Poate ar trebui sa mai faci putina miscare, ceva, daca esti chiar atat de usor de epuizat. :) no offence, nu e mare lucru sa faci ce a zis Rasputin. Dar poate sunt eu obisnuita cu prea bine si nu cunosc prestatia barbatilor obisnuiti :p Iar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti stii da

din 30 dec 2006 13:53 de sfhj

si totusi nu iti poti da seama din comportamentul ei? Daca o mai facuse nu ii era mai usor sa o faca de atat timp? nu cred ca ar fi avut nimic de castigat daca amana atat si la un timp sa vrea si ea asta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti stii daca o

din 30 dec 2006 13:43 de Danny_DaBoss

nu o sa aflii :p

Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti stii daca o fat

din 30 dec 2006 04:08 de Zapacila

:) Ola pana la urma ce mai conteaza daca e sau nu virgina ?? Oricum cand o sa afli probabil e prea tarziu :devil: :lol:

Re: Re: Re: Re: : Re: Cum poti stii daca o fata

din 29 dec 2006 21:32 de BBL

Ma rog... Nu mai era virgina fizic... Hapai ce vrei sa spui cu asta? Ca ti-ar fi totuna sa se tavaleasca prin 20 de paturi cu toti care ii gaseste in cale sau sa se "joace" cu obiecte...pana gaseste baiatul/barbatul potrivit??? Eu zic ca fata este OK ...

Re: Re: Re: : Re: Cum poti stii daca o fata

din 29 dec 2006 19:35 de Danny_DaBoss

hai ma nu mai citi din carti... se masturba cu "obiecte" da era virgina "emitional" ha ha :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neg ?

din 29 dec 2006 17:15 de Clubber

e pelcat doctoru meu ! Cand se intoare dupa sarbatori ma duc , vroiams a stiu daca e posibil sa se agraveze rau ...asa mai astept !

Re: Re: : Re: Cum poti stii daca o fata

din 29 dec 2006 16:01 de BBL

Virginitatea este pur emotionala si nu neaparat fizica. Unei femei ii poate lipsi himenul din diverse motive, cum ar fi un mic accident in copilarie, cum spuneai tu. Asta nu inseamna ca nu era virgina!!! Acum nu mai e cu siguranta dupa ce ai facut tu ...

Re: : Re: Cum poti stii daca o fata

din 29 dec 2006 15:11 de Danny_DaBoss

e clar.. daca s-a masturbat cu diferite obiecte normal ca nu mai e. adica daca isi baga diferite obiecte nu mai are cum sa fie :rolleyes:

: Re: Cum poti stii daca o fata

din 29 dec 2006 11:30 de thrust?

Nici eu nu sunt sigur ca prietena mea a fost virgina..Defapt cica a avut o problema cand era mai mica..s-a speriat cand i-a venit prima oara ciclul si atunci a avut un accident la nivelul himenului..dar nici ea nu stie daca a sangerat..daca s-a ...

Re: Fetele pot avea amici buni baieti?

din 29 dec 2006 00:10 de BBL

Pot avea amici buni baieti in mai multe ipostaze. 1. Are deja o relatie stabila si relatia cu celalalt este total dezinteresata 2. Nu are o relatie si nici nu o intereseaza aspectul din diferite considerente (poate e pe invers) 3. Are o ...

Re: Re: Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe

din 28 dec 2006 22:53 de Snake(baiat)

Sincer sunt de acord cu u :) dar sincer si mesu e bun de ceva mai ales pt a tine legatura cu o tipa io va-as sfatui de obicei cand bagaci o pers in lista voastra sa fie cunoscuta macar o data in viata adik ceva de genu :te intalnesti cu o tipa pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar ex

din 28 dec 2006 20:47 de stefanoski

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista

din 28 dec 2006 18:52 de ExoticDream

Daca tu, tata de adolescent, nu ai gasit-o inca, noi cum sa mai speram?!? :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Christmas time.... unde, c

din 28 dec 2006 17:48 de ExoticDream

Domnu' papleaca, ai pierdut sirul discutiilor din ultima vreme, termenul "diferente de opinie" este un pic nepotrivit in cazul de fata! ;):D:lol:

Re: Re: Re: Neg ?

din 28 dec 2006 11:52 de Danny_DaBoss

nu cunosc, nu am avut, nu imi doresc asa ca nu pot sa iti rasp..:ermm:

Re: Re: Neg ?

din 28 dec 2006 10:34 de Clubber

s-ar putea ce ? ma intereseaza daca e vre-o boala venerica cu simptomele astea daca nu sa fie sanatos acolo pana dupa sarbatori ! (negu)

Re: cateva intrebari din diverse domenii

din 28 dec 2006 08:51 de SORIN28

La Multi Ani majorule :p Da, este normal Sperma sa "regenereaza" continuu. Calitatea ei nu este afectata cu nimic(din cate stiu eu, masturbarea este recomandata celor care nu au spermatozoizii "activi" pentru a-i activa) Aici ai un ...

Re: Prima mea experienta sexuala

din 27 dec 2006 22:55 de omu_negru

facem dragoste :) inceput si a doua zi....da a fost mai naspa a doua zi ca stateam cu griji sa nu vina mama sau tata :) si a iesit cam aiurea :)))parca eram amenintat cu pistolu intelegi voi .. :)))) si maine iar am treaba :)) da in deplasare ppopp ...

Re: cateva intrebari din diverse domenii

din 27 dec 2006 21:19 de stefanoski

1. eu am 17 ani jumate si am cam aceleasi dimensiuni ca ale tale. deci nu esti singurul:ok: Ce sa facem daca atat ne-a dat natura ? :-` 2.Nu, din cate stiu eu masturbarea nu afecteaza calitatea spermei. 3. Nu stiu, si eu as vrea sa ma cunosc mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2375 din 3732
«   1 ... 2372   2373   2374   2375   2376   2377   2378 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare