Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Vreau sfaturi pentru prima data...

din 23 dec 2006 19:18 de stefanoski

In primul rand eu te sfatuiesc sa nu iti faci planu ce se va intampla peste nu stiu cate luni. Se pot intampla multe in acest timp. legat de intrebarile tale, nu este obligatorilu sa folositi lubrifiant. Daca faci preludiul cum trebuie fata o sa fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: de ce imi intarzie?

din 23 dec 2006 18:45 de stefanoski

Daca nu ti-a iesit gluma, cedeaza ! Sau ai de gand sa insisti cu gluma asta proasta pana rade cineva ? N-ai haz, esti 0. :.:.:.

Re: sunt suparat

din 23 dec 2006 11:20 de Guest

I heard enough before. Intre-o, personal: Ce, anume, nu merge?

Sunt suparat, cum sa fiu cu fata care imi place?

din 23 dec 2006 02:24 de alex

nu stiu am cunoscut o fata si neam intalnit de cateva ori si cand am intrebato daca vrea sa fie cu mine ia mia raspunsca>nu stiu< si dua un timp am deschis iar subiectul si ia la dat la ocolite.ce credeti ia spune ca nu are pe nimeni si cai place de ...

Re: La cat timp dupa chiuretaj pot face sex neprot

din 22 dec 2006 23:52 de Guest

Nu stiu daca, ti-o fi transmis, cineva, un raspuns clar, la adresa sus-mentionata, dar, pauza este aceeasi, indiferent ca, e dupa nastere, chiuretaj, sau, dupa o operatiune de extras un sterilet, pana la montarea unuia nou. 1 luna.

Vreau sfaturi pentru prima data...

din 22 dec 2006 22:53 de wals

salut... am 14 si jumate...si am cateva intrebari.. destul de banale pt voi dar destul de utile pt mine.... peste cateva luni s-ar putea sa imi incep viata sexuala cu prietena mea( mi-a cerut un ragaz de cateva luni .. ca sa se gandeasca si... eu tre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 dec 2006 21:00 de Danny_DaBoss

pai petrecem aprox 8 ore pe zi impreuna :~* si am petrece mai mult daca s-ar putea. nu ne saturam unu de celalalt.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 dec 2006 20:07 de ExoticDream

Ba da, scanteia poate aparea din primele minute, un inceput de "ceva" se creeaza, insa pentru a vorbi de sentimente in cel mai serios sens al cuvantului mai trebuie sa treaca multe ore de "impreuna" (nu zile calendaristice), nu poti simti iubire ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi

din 22 dec 2006 13:47 de ExoticDream

Departe de mine gandul de a impune ceva cuiva, nu am spus decat ca senzatiile si sentimentele nu trebuie confundate unele cu altele. Sa fim seriosi, in 3-4 zile de stat prin prejma cuiva poti sa te... decizi daca il iubesti?!? Cunoscandu-l cat de ...

Re: Re: de ce imi intarzie?

din 22 dec 2006 12:20 de Danny_DaBoss

aham... sa te faci de 3x femeie :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Cum se dezvirgineza o tipa?

din 22 dec 2006 11:35 de Anonim

total de acord.

Re: Re: Re: Re: Prima mea experienta sexuala

din 22 dec 2006 01:47 de ExoticDream

Acum 3 ani poate aveai legatura cu dragostea, intre timp te-ai "maturizat" si n-o mai astepti pe "gagica-ta", ci "o faci" cu fetitele iesite in cale prin diferite piete ale orasului! Daca ai fi avut treaba la periferie, apelai la "rezolvatoarele ...

Re: de ce imi intarzie?

din 22 dec 2006 01:27 de stefanoski

Nu, nu ramai insarcinata ! dar daca tot preferi sa o faci fara prezervativ de ce nu iei anticonceptionale ??

Re: vreau raspuns va rog

din 21 dec 2006 20:04 de DarkAngel

Dar daca s-a rupt si nu ai fost pe faza nu ar strica sa-ti faci un test doar asa pt linistea ta sufleteasca.. pot fi si alte motive din care sa iti intarzaie

Re: Re: Prima mea experienta sexuala

din 21 dec 2006 19:59 de DarkAngel

Si doar asa ca fapt divers sa ma iau de nickul tau... cuvantul asta "love" oare de ce l-ai pus tu? Daca ne uitam la povestioara ta se poate trage concluzia ca nu prea ai treaba cu ea (love that is ) sau ai o conceptie foarte bine formata dupa ...

Re: vreau raspuns va rog

din 21 dec 2006 18:33 de dazza

Daca nu vi s'a rupt prezervativul ...nu ar trebui sa fie vreo problema !

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani nu mai ajun

din 21 dec 2006 15:01 de wench

Nu mai sunteti la inceputul relatiei,nu mai sunt fluturasii aia,nu mai zburda ca atunci cand incepeati sa va descoperiti reciproc. Faptul ca lucrati impreuna,din cate am inteles,s-ar putea sa afecteze oarecum pentru ca stati tot timpul impreuna si e ...

Re: Re: Re: Re: Cum faci femeia sa se ude mai repe

din 21 dec 2006 01:48 de Bozgoru

hmmmm.... frate.. nu e totul ca in filmele romantice...ca sa se ude mai punei si tu mana acolo jos... mai freaco... daca nu merge asa.. da-i limbi.. si tot se uda pan la urma... ca doar nu e deshert

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi

din 21 dec 2006 01:45 de Bozgoru

a da.. si ca raspuns pt dany... frate.. e femeie... majoritatea sunt la fel..plang miauna.. nu le convine ..gresesc ele..zic ca gresesti tu... le cumperi suc..plang ca vroiau inghetata.... le cumperi bluzita.. plang ca vor pantalonasi.. le dai o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din

din 21 dec 2006 01:42 de Bozgoru

exotic.. nu inteleg de ce vrei tu sa impui unui om ca dupa 3 saptamani nu e vorba de iubire.. crede-ma ca poate sa fie.. sau cel putin sa creada ca e iubire.. iubirea nu vine dupa un anume timp..ci pur si simplu iubirea vine atunci cand cunosti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2378 din 3732
«   1 ... 2375   2376   2377   2378   2379   2380   2381 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare