Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Cum se face primul contact sexual?

din 21 dec 2006 01:37 de Bozgoru

ideea e sa nu o faci doar de dragul de a o face... daca simti tu asta.. daca baiatul merita cu adevarat.. daca nu ai dubii in privinta lui.. e totul ok... si.. infricosator nu e... ca... doar nu te omoara:)

Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat

din 21 dec 2006 01:07 de ExoticDream

Daca varsta din profil se afla in vecinatatea celei reale, ar trebui sa iti poti clarifica sentimentele si sa poti lua o decizie...., tu insa oscilezi, ceea ce inseamna ca deocamdata fugi dupa doi iepuri (avand sentimente ambigue) si nu prea stii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE VA PLACE FETELOR?

din 20 dec 2006 17:01 de picticot

(?)(?)(?)

Re: Re: Re: Re: adevarul despre chiuretaj!!! (citi

din 20 dec 2006 16:58 de Adrian S

Veche , poate este dar este si F. actuala.Daca ai fi tu in locul copilului acela ce parere ai avea ? Ai vrea sa fii omorit sau sa traiesti in lume ?

Re: Cum se face primul contact sexual?

din 20 dec 2006 16:43 de Danny_DaBoss

cel mai inficosator lucru pe care il poate face omul cu mana lui :lol::lol: .. hais a reluam subiectul asta ca e din 2003 :lol::lol::lol::ok:

Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu mai

din 20 dec 2006 15:48 de unu

daca nu vrei sa mai fii hai la mine :devil: si eo am tot 15 ani :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevo

din 20 dec 2006 11:15 de Guest

Nu retin sa fi discutat, asta, pe messenger. Ar fi trebuit, cel putin, sa existe un fost prieten, despre care, sa discutam in acesti termeni. Povestea de pe OCEAN MONARCH, a avut un final, super nasol, care, gratie prietenei tale ex-functionar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevo

din 20 dec 2006 09:35 de Nekunoskuta

Nu alegi pe niciuna dintre ele. DE ce? Simplu: pe oricare ai alege-o ai sta cu gandul: "Oare e bine? Nu era mai bine cu cealalta?". Plus ca alegerea ta tine de niste sentimente care nici nu stii daca exista (pentru oricare din ele). Asteapta sa ...

Re: Re: Re: Re: O intrebare simpla

din 20 dec 2006 07:56 de verdiuc

Era o gluma,bai!! Vezi ca prea mult studiu te adanceste prea mult acolo,si nu mai prinzi nimic. Bafta totusi acolo! :ok:

Re: De 4 ori Postinor

din 20 dec 2006 01:24 de ExoticDream

Tu nu ai citit prospectul??? Postinorul este o bomba hormonala, de aceea nu se recomanda a fi luat de mai mult de 1-2 ori pe an! Se foloseste numai in cazuri de urgenta! Se presupune ca, dupa ce ai facut greaseala sa nu te protejezi o data si ai ...

Re: Re: Re: O intrebare simpla

din 20 dec 2006 01:11 de ExoticDream

Nebuloase sunt legile fizicii (si nu numai) pentru tine! Iti recomand lucrarea [i]"Considerations Generales sur la Nature des Acides"[/i] a lui Lavoisier, e ceva legat de propozitia aia "In natura, nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul ...

Re: Re: de patru ori postinor

din 20 dec 2006 00:11 de Danny_DaBoss

jur ca la fel am vrut sa zic si eu :p

Re: Re: O intrebare simpla

din 19 dec 2006 23:07 de LonelyGirl

Contraceptivele sunt prescrise de medic.Ti se fac unle analize si ti se prescriu tabletele.Daca amica y nu s-a ingrasat nu ineamna ca nici tu nu o sa te ingrasi is invers. Deci, mergi la medic!(sau iei ceva de capul tau si vezi rezultatele)

Re: de patru ori postinor

din 19 dec 2006 21:57 de carrie

incearca mai bine sa iei anticonceptionale, sunt mai sigure si nu au (in principiu) efecte secundare. nu cred ca e posibil ca postinorul sa nu aiba efect daca e luat in asa perioada scurta, in orice caz ar trebui sa scrie pe prospect. (oricum, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie d

din 19 dec 2006 13:26 de anthony81

Sa va spun cum stau lucrurile...pe fata asta noua o cunosc de anul trecut,ne-am vazut,chiar am fost si in oras cu ea la un suc,dar nu a putu fi atunci mai multe intre noi pentru ca nu am vrut prea mult sa ne implicam din cauza distantei,a trecut un ...

Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfa

din 19 dec 2006 12:08 de stefanoski

Le-am pierdut numaru' :rolleyes::rolleyes:

Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 19 dec 2006 12:05 de a_mar

Cititnd problema ta m-am regasit pe mine cand aveam 17 ani.Prietenul meu de atunci era cu 1an mai mare decat mine si avea ceva experienta sexuala,pe cand eu eram la inceput.El a intampinat acelasi obstacol ca si tine si oricat de mult si-ar fi dorit ...

Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat

din 19 dec 2006 12:03 de Danny_DaBoss

vai vai :love::love: may Stefanutz daca vb asa tu cate gagici ai la harem ? :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice

din 19 dec 2006 11:51 de stefanoski

Ma da' voi chiar va iubiti :love: Si da...se poate ! chiar daca sunt doar 3 saptamani. Si eu am simtit ca iubesc dupa 3 saptamani. Dany eu cred ca s-ar putea sa mai aiva si alte motive de suparare, micile certuri cu tine fiind doar picatura care ...

Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat

din 19 dec 2006 11:41 de stefanoski

Dupa creierasul asta al meu de adolescent, sentimentele tale pentru "cea veche" nu au incetat niciodata sa existe :~* Nu am sa-ti spun concret pe care sa o alegi. Asta trebuie sa fie decizia ta si numai a ta, neinfluentata de nimeni. Fa ceea ce-ti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2379 din 3732
«   1 ... 2376   2377   2378   2379   2380   2381   2382 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare