Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 dec 2006 21:38 de LonelyGirl

ca sa fie ai simplu iti las eu un id de mess si ma contactezi daca vrei, bineinteles. YM lonely_girl_no1

Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 17 dec 2006 19:30 de Danny_DaBoss

nu e vorba de asta. dar e vorba ca daca te-a mintit te simti prost.. te-ai simtit ca primul pentru ea si dupa un timp aflii ca ai fost al 5-lea. :(

Re: Re: #Nervi Din Orice

din 17 dec 2006 19:21 de Danny_DaBoss

ce urasc eu chestiile astea... imi zice mie cineva ce simt sau ce nu simt. Daca am zis ca tin la ea asa e. Nu imi zici ttu mie ca nu e asa. Stiu f sigur ce simt si ce vreau. :` Si daca nu era pregatita nu incepea o relatie cu mine da ? E ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare rec

din 17 dec 2006 14:20 de stefanoski

Asta e o mare tampenie. Preferi sa traiesti terorizata, cu frica de sarcina ? Fa odata testul acela de sarcina. Daca e pozitiv, faci frumusel rost de bani si mergi la ginecolog pentru o intrerupere de sarcina. Daca esti minora...e ceva mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbare recipro

din 17 dec 2006 13:41 de shandira

testul nu mi l fac pt k mi e super frik de rezultat.mai astept putin.sunt terorizata.nu mai dorm noaptea de grija.si iubitu ma parasit dar nu din cauza asta.nici nu stie de situatia asta.o sa am grija sa i spun daca testu e pozitiv.doamne ...

Re: Re: Re: Romania in U.E.

din 17 dec 2006 01:56 de the one

Da... daca nu am confortul de a avea o pubela de reciclare pe strada, confort pe care cetateanului din Vest il are, atunci de ce sa ma obosesc sa duc sticlele la centrul local de reciclare? De ce sa muncesc eu mai mult decat ala? Pai, eu sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 16 dec 2006 19:16 de Guest

Si nu stiai, ca esti casatorit cu ea, cand ai deschis topicul?!? Intreb si eu, ca aia nestiutoare, caci, pe 15.12.2006, ai numit-o prietena de 1 an si 3 luni, ~ 26 ore, mai tarziu, scrii ca sunteti casatoriti de 3 luni.

Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 16 dec 2006 18:31 de Mysterro

Ba da o iubesc ba chiar m-am si casatorit cu ea acu 3 luni. Si dupa ce am vb cu ea nu ma mai intereseaza daca o fost virgina sau nu oricum o iubesc mai mult ca viata mea.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea

din 16 dec 2006 18:24 de DarkAngel

La faza cu pacatuitul iara se contrazice biblia pe sine insusi ca zice ca omul este liber ..iar daca unu il opreste pe altu de la savarsirea unui pacat ii ia libertatea deci a pacutuit si el automat pentru ca i-a incalcat dreptu de libertate care ...

Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 16 dec 2006 16:47 de stefanoski

Si daca nu mai era virgina, nu o mai iubesti ?? :huh: Asta e prostie !

Re: Re: Romania in U.E.

din 16 dec 2006 15:19 de Guest

As vrea sa cred, ca in timpul micului dejun, profesorul din OLANDA, nu ti-o fi dat de inteles, ca prin tarile membre U.E., umbla, cetatenii, cu pet-urile de aluminiu, in spinare, catre centrul de reciclare. Nu. Prin localitati, exista cosuri de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un baiat vrea sa vina

din 16 dec 2006 12:16 de Guest

Cu alte cuvinte, ai si tu o scuza, ca, doar, stra-stra-stra-stra-bunica-ta, a fost si ea victima ocupatiei otomane. Apropo, conform, unui documentar discovery, Mos Craciun, in trecut, Mos Nicolae, a fost preluat de europeni si de colonii, inclusiv ...

Re: M-a inselat, m-a parasit

din 16 dec 2006 12:09 de Guest

Doar, pentru, atat, eu, nu mi-as bate capul. Repet, pt. atat, cat cuprinde mesajul tau.

Re: Romania in U.E.

din 16 dec 2006 09:45 de nemesis

Miopia unor astfel de intrebari, mai ales atunci cand traiesti zi de zi in Romania, este aproape incredibila! Nu reusesc sa-mi dau seama cum este posibila! Din punctul meu de vedere, popoarele se impart in doua categorii: popoare cu ...

din 16 dec 2006 03:04 de LonelyGirl

Din moment ce te-a inselat, te-a parasit si ti-a aratat ca nu insemni nimci pentru el e clar ca omul ala nu merita nici macar un gand din partea ta.O persoana care te respecta, nu zic te iubeste, indiferent de situatie se va comporta rezonabil.Nu ...

Re: Re: Potrivire de caracter intre 2 useri

din 16 dec 2006 02:38 de ExoticDream

Nici nu ai idee cat de mult TE INSELI!!! In alta ordine/varza de idei, tu nu stii ca tot eu sunt?!? Avand in vedere ca aberatia asta a mers mult prea departe, fara a fi macar amuzanta, inchid topicul. Altadata folositi-va imaginatia intr-un ...

din 16 dec 2006 02:24 de ExoticDream

NU-TI PIERDE TIMPUL, NU MERITA!!! Risti ca incercarea de razbunare sa se intoarca impotriva ta, chiar crezi ca are sens sa-ti risipesti cateva saptamani/luni doar pentru ca, eventual, sa savurezi "dulceata" inveninata de a-l vedea suferind si pe ...

din 16 dec 2006 02:22 de DarkAngel

Daca tu il iubesti si vei ajunge dinou impreuna cu el si il vei inshela ca sa te razbuni pe tine te va durea mult mai tare... plus ca razbunarea ii arma prostului....deci prin chestia asta nu ai castiga decat satisfacearea orgoliului si in acelasi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Anunt de casatorie

din 16 dec 2006 01:53 de stefanoski

Emoticonurile acelea aveau o semnificatie. Vroiam sa te felicit pentru modul in care l-ai "lovit" pe prietenul nostru. Sorry daca te-a deranjat asa tare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 dec 2006 01:49 de stefanoski

Si la taraba la tanti Mitza, cand cumperi leustean, tot cu cardul platesti ? :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2381 din 3732
«   1 ... 2378   2379   2380   2381   2382   2383   2384 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare