Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfa din 19 dec 2006 11:37 de Guest
Cu certitudine, nu poate vorbi singura, pe mess. In rest, daca ai vreo dilema personala, in ceea ce priveste persoana in discutie, nu crezi ca ar fi de bun simt, s-o intrebi, direct?!?
Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat din 19 dec 2006 11:21 de Guest
Daca, nu te deranjeaza, da-mi voie sa te fac, eu inteles. Din tot ce ai scris vis a vis, de persoana pe care, ai intalnit-o, in urma cu 3 ani, sunt adevarate urmatoarele lucruri: Ea te-a iubit, iar, tu ai dezamagit-o, nefiind, in stare sa-ti ...
Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intim din 19 dec 2006 11:03 de Guest
Daca, s-au despartit, nu inteleg, de unde si pana unde, comentariile ulterioare ale amicului tau. Dar, tipa, ce zicea? Pun pariu, ca, n-a intrebat-o nimeni. S-ar putea ca surpriza sa fie de proportii, daca, tipa spune, ca nici, macar, n-au fost ...
Re: re din 19 dec 2006 10:55 de Guest
24. anii. Si cum iti, mai, spunea, un guest, minciuna are picioare f.f.f. scurte. Hotul neprins, e negustor cinstit, doar, daca, e neprins. Si un secret, deja, nu mai este secret, atunci, cand, exista, cel putin o a doua persoana, care-l cunoaste.
Re: Re: Re: O intrebare simpla din 19 dec 2006 02:02 de Danny_DaBoss
si daca planul da gres atunci intervine vrajitorul din OZ de a2a zi :ok: :lol::lol:
Re: Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfa din 19 dec 2006 01:21 de carrie
este f bine ca vine cea "noua" de sarbatori la tine, numai bine astfel ai ocazia sa o intalnesti (nu am inteles daca relatia este strict pe internet sau v-ati si vazut) si sa vezi cum te simti cu ea, ce si cum. cat o priveste pe cealalta, nu vad de ...
Re: Re: Re: Re: re din 19 dec 2006 01:09 de carrie
ok, nu contest ca exista situatii de genul acesta... insa ceea ce vreau eu sa subliniez este ca, din cate observ aici pe site, se comenteaza si se condamna extrem de mult infidelitatea femeii, faptul ca daca nu este virgina este curva, faptul ca daca ...
Re: Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat din 19 dec 2006 01:02 de AXXEL
EU DACA AS FI IN LOCUL TAU AS STA CU ASTA MAI NOUA PENTRU CA NU AS SUPORTA SA MA IMPAC CU O FOSTA PRIETENA.MAI ALES CA A MAI FOST SI O PERIOADA BUNA CU ALTCINEVA SI CINE STIE DACA AU FACUT-O.AR TREBUI SA NU II MAI DAI ATENTIE.LAS-O SA VORBEASCA ...
Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat din 18 dec 2006 18:56 de Dysdera
eu cred ca fosta apeleaza la tine si incearca sa te seduca doar pentru ca nu are pe cineva acum si e in cautare..dar ma rog..asta e parerea mea..si ca sa adopt o atitudine tipic masculina..in mom in care incepi o relatie cu fata cea noua nu te vei ...
Re: Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat din 18 dec 2006 18:31 de DarkAngel
Daca esti in dilema asta si esti asa de confuz renunta la amandoua si iti cauti alta pt ca asta nu ii treaba si nu ti cu adevarat la nici una daca esti in dilema
Sunt intr-o dilema,am nevoie de un sfat din 18 dec 2006 17:54 de anthony81
Buna!Sa va spun mai intai cate ceva din povestea mea,am cunoscut o fata acu 3 ani de care m-am indragostit,am fost impreuna pentru o perioada,am tinut unul la celalalt,a fost totul bine dar in final ne-am despartit,din anumite motive,din cauza ...
Re: Re: Re: re din 18 dec 2006 16:13 de BBL
Pai daca e cu figuri cu biserica, inseamna ca are pretentii de principii pe care si le incalca in cel mai penal mod posibil. Dar ideea e cu comportamentul si fata omului la momentul potrivit. In biserica sunt sfinte, cum le mai iese un tip in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice din 18 dec 2006 13:54 de ExoticDream
Fitele demonstreaza, in general,lipsa de maturitate (daca vorbim de copii/adolescenti) sau IQ problematic (daca persoana a depasit copilaria&adolescenta), nu lipsa interesului/sentimentelor.
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Balanita cu probleme din 18 dec 2006 12:28 de Danny_DaBoss
ia o pauza.. mare.. 1 luna , 2 luni pana se vindeca... si termina cu "actele" astea sexuale ... lasa sa se vindece acolo ca daca iar faci prostioare iar se beleste rana si te vaiti pe forum :`
Re: Re: Re: Re: Re: Balanita cu probleme din 18 dec 2006 11:26 de Guest
Cauta un medic. La cabinet, nu pe site, daca-i reala problema.
Re: O intrebare simpla din 18 dec 2006 10:59 de dazza
Pai,daca tu ejaculezi in ea,atunci ce ti se pare anormal ? :`
Re: M-a inselat, m-a parasit din 18 dec 2006 10:03 de Guest
Dumnezeule!
Imi este mila de tine Daisy, tu chiar nu poti pricepe...
Cartela a aruncat-o, prezervativele le-a folosit cu oficiala...
Revino-ti in fire!!!!
Re: Re: Re: Re: #Nervi Din Orice din 18 dec 2006 07:31 de verdiuc
Inca o iubire dupa 3 saptamani.Deci se poate!Si eu cred,totusi ca 3 saptamani e prea de tot.2 luni,cam asa,ar fi minimumul,sa zicem.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Insa eu,unul,as inceta relatia,treptat,cu o asemenea fata.Pentru ca as considera ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos s din 18 dec 2006 01:29 de cristi2007
de ce sa iti fie ma rusine?
eu am fost pana acuma de curand si am 18 ani.ce e asa rau sa fi virgin la 17 ani? te obliga cineva sa iti pierzi virginitatea la 14 ani sau ceva in gen? credema daca iti pierzi virginitatea la 14-15 ani nu demonstrezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina? din 17 dec 2006 22:47 de Mysterro
cam asa ceva. Dar oricum nu 5. Cred :((
Pagina 2380 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||