Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sa

din 15 dec 2006 01:39 de ExoticDream

Cand iubesti, nici nu-ti trece prin minte sa faci sex cu altcineva, este un lucru.... implicit, neimpus, simtit! Imbarligate relatiile astea unde fiecare inseala cum are chef, in secret sau la vedere, se platesc polite, bla bla bla. A ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatat

din 15 dec 2006 01:07 de ExoticDream

Asa este, nu as fi putut ghici care din cele doua variante (nave de croaziera sau aeronave) reprezinta locul tau de munca, desi faptul ca mentionezi Tomisul ma duce cu gandul la Ceronav, IMO, RO-RO, adica prima varianta. De-o fi una, de-o fi alta ...

Re: #Nervi Din Orice

din 15 dec 2006 00:22 de DarkAngel

Cunosc genu.... trebe multa rabdare si din cand trebe scuturata..... sfatul medicului RUN alegerea iti apartine daca te tin nervii si te crezi tare pe pozitie... Goodluck si sper sa obti ceea ce iti doresti ... nimic nu-i imposibil :)

Re: Re: #Nervi Din Orice

din 14 dec 2006 23:25 de Danny_DaBoss

ok :((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri.

din 14 dec 2006 23:18 de DarkAngel

Majoritatea cosurilor apar din 3 motive principale... cauze hormonale (care is in perioada adolescentei ce poate tine si pana dupa 20 de ani) a-2-a cauza este cea a igienei (a zis valentine ce trebuie facut pt a se preveni aparitia lor cnd e vb d ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tr

din 14 dec 2006 21:25 de carrie

nu neaparat. de fapt nu stiu exact cum e cu iubirea, dar daca tii la cineva, poti face sex si cu altcineva. sau poti tine la mai multe persoane in acelasi timp. :rolleyes: cat priveste inselatul fara ca el sa stie, ma refer mai ales la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul pe care il secret

din 14 dec 2006 20:06 de SORIN28

Nu te agita prea mult. Poate tu nu esti obisnuita cu "finetea" lui Nemesis:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradat

din 14 dec 2006 19:57 de ExoticDream

Avem trei variante: 1. inselatul ca razbunare 2. despartirea 3. iertarea. Sotia care isi iubeste partenerul va avea de ales intre variantele 2 si 3, intrucat a iubi pe cineva si a face sex cu altcineva sunt lucruri un pic cam... ...

Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul pe care il secreta fe

din 14 dec 2006 19:31 de MS

Trebuie sa recunosc ca in viata poti da peste foarte multe "entitatzi ciudate" iar in cazul meu tocmai m-am intalnit cu una.Scuteste-ma de lectzii gratuite si tampite si sa te agit si mai tare as vrea sa iti propun ceva: ia du-te tu asa frumushel ...

Re: #Nervi Din Orice

din 14 dec 2006 19:09 de ExoticDream

Sustin si eu ideea ca in 3 saptamani nu poate fi vorba de iubire. Explicatii privind atitudinea ei ar fi doua: este genul isteric (sau cum s-o numi el) sau mai trebuie sa se maturizeze (nu-i asa ca are 15-16 ani?). Ce ai putea face tu? Sa incerci ...

Re: Re: Re: Oare voi fi fericit??

din 14 dec 2006 18:37 de ExoticDream

5??? My God, dar stiu ca nu pierzi timpul! Iti dai seama cum ne simtim noi, astia mai batrani, care la 22-23 de ani numaram doar 2-3 relatii?!? Nu ai sa gasesti "un motiv bine intemeiat" si, decat sa fabrici o minciuna chinuita, mai bine ...

Re: Re: #Nervi Din Orice

din 14 dec 2006 18:34 de Danny_DaBoss

eu zic una tu zici alta. da am zis ca ne iubim. care e faza.. si ce daca e dupa 3 sapt ? daca ne-am indragostit de cand ne-am intalnit. :,

#Nervi Din Orice

din 14 dec 2006 15:11 de Danny_DaBoss

Sunt impreuna cu o fata de vreo 3 saptamani si imi place de ea, o iubesc, ma iubeste dar ne enervam din orice. Ori ca vb pe net ori la telefon cum zic ceva ce nu ii convine tranteste un Bine Pa si gata. :` Nush. Eu nu ma enervez repede ca nu am dc. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or

din 14 dec 2006 14:08 de Guest

Hey, Starman, tu, pe unde, ai vazut copilul, ca n-aparea, nici, in mesajul initial, nici, in citatul, de acum. Desteapta-te!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradat

din 14 dec 2006 14:03 de Guest

Spre stiinta ta, dupa ce ai modificat mesajul de deschidere a topicul, din editat EXOTICDREAM, data, ora, in editat: dada, data, ora, Mesajul, tau, initial, sub nickname dada, s-a transformat in citat, lucru, pe care-l poate observa, cu usurinta, ...

din 14 dec 2006 11:47 de ExoticDream

Inceteaza cu calomniile, cand o sa practic eu adulterul, tu vei posta ca omul normal, ceea ce o sa se intample la calendele grecesti, n-avea tu grija de curtea vecinului, vezi mai bine cum stau lucrurile pe la tine. Spre stiinta ta, sunt 1000% ...

din 14 dec 2006 11:25 de ExoticDream

Vezi ca te inseli! Cand am scris: m-am referit la faptul ca amanta nici nu s-a indragostit de tipul cel foarte insurat, si nici nu a facut sex cu el ca sa-l invete! Ideea este ca ea si-a vazut propriul interes in afacerea asta, adica ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina

din 14 dec 2006 10:32 de Guest

Dar, sa-l practici?!? Adulterul si circul asta, cu "n"-shpe useri, userasi, cu "tz"-spe penibile probleme? Ca, ale dracului probleme~90%, din topicurile deschise@sexexpert, sunt editate de EXOTICDREAM, sub, "j" de mii nickname-uri. Same story over ...

Re: Re: Sex anal....

din 14 dec 2006 10:28 de Danny_DaBoss

eu daca as fi D-zeu as face ca fiecare femeie care face sex anal sa ramana cracanata :D asa ca sa inveselim activitatea :lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina

din 14 dec 2006 09:45 de dada

si Vezi ca nu esti consecventa!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2383 din 3732
«   1 ... 2380   2381   2382   2383   2384   2385   2386 ... 3732   »

loading...