Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 14:16 de ExoticDream
Ma gandeam si eu la varianta asta, spre ea converg cam toate intamplarile din trecut si de astazi. Ai dreptate, uneori sentimentele fata de cineva iti intuneca ratiunea mai mult decat ar trebui si risti sa nu mai observi acele nepotriviri... Daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 14:05 de levi82
Poate, acum cand flacarile iubirii s-au mai domolit un pic, si reusesc sa gandesc mai limpede, imi dau seama ca de fapt nu este asa. Nu cred ca ea m-a iubit vreodata. De fapt intr-una dintre ultimele noastre discutii mi-a marturisit ca ea inca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 13 dec 2006 11:50 de Guest
Pai, daca, rataceala ta, rezulta, doar din faptul ca nu stii cum sa te simti, in atari conditii!!! 11 ani casatorie, adulterul, cu o colega de birou?!? Intreaba un psihiatru. Poate ai sansa sa nimeresti unul competent.
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 13 dec 2006 10:16 de Guest
Mie, mi se pare suficient, ca a facut-o. In termenii descrisi, 11 ani casatorie, etc., eu, cred ca tipul, a mai facut-o, motiv, pt. care, daca, n-a fost prins prima data, avea timp, de un divort, pt. a iesi, ca sa zic asa, cu obrazul curat, din ...
Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 13 dec 2006 09:59 de Florica
naspa e ca daca a facut-o odata inseamna ca o sa o mai faca...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 09:35 de Guest
ALINA BANTEA, iti zbor creierii, daca indraznesti sa mai misti/ajustezi, vreun mesaj de-al meu. SIMONA-GENOVIA CIMPEAN
Re: Experiente initiatice din 13 dec 2006 02:30 de ExoticDream
Melodia pare a fi unicul punct de intersectie! Sa nu exageram.
"Celalalt" nu este obligat sa raspunda pozitiv la sentimentele (cu sau fara ghilimele) ale altcuiva, dragoste cu sila nu se poate pentru ca probabilitatea ca doua fiinte sa se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 02:18 de ExoticDream
Este aproape sigur ca ea a spus adevarul cand nu a vrut sa mergeti mai departe cu relatia voastra, nu te mai iubeste si nu mai vrea decat cel mult o simpla amicitie. Pentru tine, este un semn clar sa te departezi de ea, nu mai poate fi nimic din ...
Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 13 dec 2006 02:07 de ExoticDream
Poate este bine ca privesti situatia cu un calm nesfarsit, mie insa nu mi se pare prea veridica situatia: adica el, sotul infidel, intrigat de pretentiile amantei, vine si-si descarca nevinovatu-i sufletel in fata sotiei inselate? Sa fim seriosi, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 01:42 de ExoticDream
Daca se intalneste cu tipul ala si se plimba o ora cu masina, rezulta implicit ca face si sex cu el?!? Interesanta relatie e aia in care nu exista incredere intre parteneri! Eu zic sa-l chemi pe Ernest s-o urmareasca si cand merge la scoala, cine ...
Re: oare voi fi fericit ?? din 12 dec 2006 23:49 de DarkAngel
nu ai fost prea inteligent cand te-ai impacat cu fosta doar ca sa te recuprezi tu dupa ce te-a facut ultima sa suferi si acuma ai folosit-o chiar ar fi nasol sa te desparti de ea inca o data acuma ai primit ce meriti intr-un fel...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 dec 2006 22:50 de levi82
Da! Asa este :(
Dar totusi, Exact acum o saptamana a fost ziua mea. Nu stiu daca a uitat, sau s-a prefacut ca a uitat, dar nu a dat nici un semn cu aceasta ocazie. Astfel se implineste mai mult de o saptamana de cand n-am mai vorbit. Faptul ca ...
Oare voi fi fericit?? din 12 dec 2006 22:13 de stefanoski
Acum putin timp eram tare abatut, pentru ca nu aveam iubita de ceva timp. Cuprins de disperare si poate de regret, am incercat sa ma impac cu o fata cu care am mai fost la inceputul verii, pe care am parasit-o pentru alta, care m-a facut sa sufar. ...
Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 12 dec 2006 18:56 de Dysdera
eu cred ca esti putin naiva..e adevarat ca atunci cand iubesti exista iertare..dar numai in cazurile exceptionale..cat despre povestea ta..un divortz e cam dificil daca aveti si un copil..dar nii nu il poti lasa sa continue..cat despre scuza pe ...
Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 12 dec 2006 15:25 de dada
Ba chiar asa s-a intamplat!A venit intr-o zi acasa [b]enervat[/b],(cica incepuse respectiva sa emita pretentii:ok:) si-a descarcat sufletul, m-a intrebat daca il mai iubesc, l-am iertat peste 2-3 zile, apoi am facut dragoste... Ce? E asa greu de ...
Re: Flatata sau tradata ordinar? din 12 dec 2006 13:01 de ExoticDream
Cum ai aflat? Banuiesc ca nu l-au napadit remuscarile si nu ti s-a spovedit din proprie initiativa!
Ceea ce spune el = vrajeala ieftina! In traducere: "Draga mea, noi doi ne-am dezvirginat unul pe celalalt, am cunoscut placerile sexuale ...
Re: Flatata sau tradata ordinar? din 12 dec 2006 11:26 de Against
Unde este flatarea in tot ce s-a intamplat? Te-a inselat ca un nemernic ce se gaseste si gata. Mai ai si dubii... Auzi, daca sa te simti flatata sau tradata? Fii serioasa. Si nu inghiti toate gogosile pe care ti le spune marele barbat iubit. Ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu st sigura dak vreau so din 11 dec 2006 23:47 de BBL
In cele mai multe cazuri cand X=18, N>=1 :lol:
As fi curios sa fac o limita cand X->28, N=? :blink:
Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 11 dec 2006 14:40 de Duduia
ok...luand-o logic: n-am facut sex decat cu prietenul meu. daca imi vine ideea ca trebuie sa imi imbunatatesc performantele sexuale, ma culc cu altcineva? ie, ruait! stimata doamna, motivul invocat de sotul dumneavoastra este cat de poate de subred. ...
Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 11 dec 2006 12:35 de Danny_DaBoss
te-a mintit si te-a inselat cu nerusinare fara sa se gandeasca la tine, a bagat un motiv stupid sa se scoata si sa il vezi tu cu alti ochi si tu esti de parere ca este "dezorientat"...:huh: Pai inseamna ca a stiut sa te convinga bine si sa te minta ...
Pagina 2385 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||