Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe D

din 7 dec 2006 19:31 de carrie

eu am auzit ca nu este pacat decat cand o faci pe bani sau urmarind alte interese decat placerea. daca iti place persoana, nu este pacat (chiar daca nu exista dragoste, ci numai atractie). bine, parerea mea este ca altele sunt pacatele, nu ...

Re: Re: Re: Re: Insarcinata sau nu?

din 7 dec 2006 18:05 de oanamaxs

MSI MULT LA TOATE PT RASPUNS. AM DOAR 19 ANI SI MI-AM INCEPUT VIATA SEXUALA ACUM 2 ANI, SI MAMA NU STIE SI NIMENI, DECAT PRIETENU, SUNT CU PRIETENU MEU DE 3 ANI, DAR NU-MI TRE UN COPIL ACUM. SPER SA FIE TOTUL BINE SI SA NU AM PROBLEME. VA PUP PE ...

Regresii neliniare? Nu, simple confirmari la rece.

din 7 dec 2006 16:01 de ExoticDream

Fantome ale trecutului, intrebari ramase etern retorice, fulguiri fascinante de viitor tarziu in noapte.... sentiment straniu, dar placut, de constientizare a maturizarii...., de bildungs...., constati ca uneori alunecarile dureroase in gol din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un bai

din 7 dec 2006 14:22 de ExoticDream

Eu zic ca amandoi sunt... "tarfi" si le doresc "smechereala" placuta intre ei! :devil::devil::devil:

Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu

din 7 dec 2006 12:15 de Danny_DaBoss

am mai auzit si eu de la cineva treburi d-astea.. ca daca faci sex oral sau o faci cand este post sau alte bazaconii d-astea cica e pacat mare si te pedepseste Dumnezeu.. dar uite ceva ce nu iti spune nimeni... : Atata timp cat o faci din dragoste.. ...

Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??

din 7 dec 2006 11:56 de Against

Nu, sotia ta nu il iubeste mai mult pe Dumnezeu, este gresit acest mod de exprimare, Dumnezeu nu are nici un amestec in treaba asta. Probabil ca nu va fi usor s-o faci sa redevina femeia de dinainte, dar incearca. Discuta chestiunea cu ea pe toate ...

Re: Re: Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 7 dec 2006 11:36 de MS

Inainte sa faci o asemenea afirmatzie,ar trebui sa te informezi tu,pt ca in urma cercetarilor s-a ajuns la concluzia ca pieptul vostru are cam aceeasi constitutie ca si al nostru,al femeilor,singura diferenta fiind ca la voi ramane nedezvoltat.Asa ...

Re: Re: Re: Insarcinata sau nu?

din 7 dec 2006 11:32 de MS

Daca ai varsta pana in 20 de ani poate fi normal,dar nu este lege,pt ca mai poate fi o problema ginecologica si bineintzeles ca nu trebuie eliminata posibilitatea unei sarcini.Fa un test de sarcina,cu urina de dimineatza(ca sa fii sigura ca iese ...

Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumne

din 7 dec 2006 04:56 de BBL

Adevarul e ca nici a mea nu ma lasa decat rar si banuiesc ca motivul e acelasi... Dar daca vreau sa imi faca, imi face. Eu ei...mai greu...:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un baiat v

din 6 dec 2006 23:06 de carrie

bine ca sunteti voi ne-tarfi cand de la ora 4 va intalniti cu amanta si de la 6 cu prietena...):():():( daca un barbat face asta e smeker si mai e si tare (ca, de, poate de 2 ori), daca o femeie o face e tarfa.):():():( (fara prea mare legatura ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 dec 2006 22:03 de carrie

:flowers::flowers::flowers:

din 6 dec 2006 01:55 de ExoticDream

Poanta asta cu milionul de euro furat este foarte profunda, ai cules-o de pe santierul naval? Noi nu stim ce-ai vrut sa insinuezi, dar ne pare rau ca te dezamagim: uite ca am avut chef de invatat si am intrat la facultati bune "din prima" si ...

Chef de Cioran.... si nu numai....

din 6 dec 2006 01:30 de ExoticDream

[i]"Nimic nu e mai ingrozitor decat sa traiesti intr-o lume straina de tine"[/i], asa e, nene Dostoievski, dar Voltaire pare o idee mai optimist, [i]"candva totul va fi bine, iata speranta, acum totul este bine, iata iluzia"[/i]..... Uuuuf, iluzia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un baiat vrea

din 6 dec 2006 00:47 de Bozgoru

aaa da am uitat sa-ti spun : un turc vrea sa vina noaptea la tine.. ne intrebi daca e ok.. noi ne intrebam cum de te poti gandi daca e ok... din nou.. un barbat vrea sa vina noaptea la tine e ok? - esti o tarfa !

din 5 dec 2006 23:39 de ExoticDream

Nu cred ca doar la un subiect; dupa parerea mea, ne asemanam in multe privinte, singura deosebire serioasa fiind cea legata de sentimentul de iubire. Stii.... deocamdata mai sper ca exista o sansa, mica, ce-i drept, de a ne gasi sufletul-pereche, ...

Re: Mos Nicolae.....!

din 5 dec 2006 23:33 de DarkAngel

Eu sunt propriu-mi mos :cat::cat::cat::cat:

din 5 dec 2006 23:04 de ExoticDream

Nu mi se pare. Ca sa poti emite o opinie cat de cat obiectiva intr-o problema atat de subiectiva trebuie sa fi trecut prin asa ceva, altfel poti doar sa-ti dai cu presupusul, atat. Din nou te contrazici!!! Ma critici pentru parerea mea, ...

din 5 dec 2006 22:12 de verdiuc

Exotico,esti cam incercuita aici! Levi,spune,te rog in ce situatie esti: nu-i asa ca stai mult singur,te gandesti la ea in orice ai face,si asculti melodii care va legau? Nu-i asa ca te gandesti sa o suni,poate-poate s-o fi schimbat ceva in ...

Re: Mos Nicolae.....!

din 5 dec 2006 21:55 de omu_negru

la mine deja a venit mos neculae :D

din 5 dec 2006 20:49 de ExoticDream

De ce este prea devreme? 1. Este vulnerabil si se poate atasa cu usurinta de prima persoana care accepta sa i se planga pe umar, persoana care se poate dovedi nepotrivita pentru el (dupa o despartire recenta, cand te lupti din rasputeri sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2388 din 3732
«   1 ... 2385   2386   2387   2388   2389   2390   2391 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare