Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Anunt de casatorie din 9 dec 2006 08:43 de Guest
Ai omis o categorie, a patra, a celor care, sub diverse nickname-uri, isi pun viata, pe site, de multi ani, la diverse sectiuni, cerand sfaturi. Am adus in actualitate cateva exemple, la diverse, seductie, sex. Paradoxal, e ca, in mai putin de-o ...
Re: Re: Anunt de casatorie din 9 dec 2006 02:12 de ExoticDream
Daca-ti spun ca imi place cum gandesti, vrei sa fii za'uan-ul meu?
:~*:~*:~*
Re: Anunt de casatorie din 9 dec 2006 01:36 de za'uan
In lumea asta sunt trei tipuri de oameni:
1) Cei ce mor prosti.
2) Cei ce se chinuie sa vada.
3) Cei ce-si imagineaza realitatea, inainte de a o cunoaste.
Iti poti asigna o categorie? :, Eu pot!
Acum... intrebarea este: de ce ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: prea devreme? din 9 dec 2006 00:59 de ExoticDream
Esti un baiat special....., de nota 11! BRAVO! Unde se ascund oare cei 0,00000....01% dintre baieti, care mai gandesc si simt astfel??? Fetelor, ati observat ca si ei isi doresc ...
Re: Re: Re: - din 9 dec 2006 00:53 de ExoticDream
Are 15 ani si jumatate. A te plimba de manuta prin parc, la film sau la suc sunt lucruri potrivite pentru orice varsta in prima etapa a unei relatii, dar la varste mici (14-16 ani) ele s-ar putea intinde pe o perioada ceva mai mare decat la 20-25 ...
Re: Re: Re: Re: Anunt de casatorie din 9 dec 2006 00:29 de ExoticDream
.... cuvanta (s)expertul in potriviri/potriveli!
Parerea ta!!!
Intr-adevar, daca ar fi scris prea mult pe forum, nu i-ar mai fi ajuns timpul, el cand s-ar mai fi jucat CounterStrike?
Adica?!? (Asta-i profunda ...
Re: Re: Re: Re: prea devreme? din 9 dec 2006 00:18 de BBL
Nu este prea devreme, dar nici prea tarziu. Adevarul gol-golut e ca ea trebuie sa decida ceea ce vrea in functie de ceea ce simte si NU in functie de credinta parintilor!
Inceperea vietii sexuale pune amprenta pe toata viata fiintei care o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il i din 8 dec 2006 19:48 de Dysdera
:))) tru..dar totusi e foarte interesant subiectul asta..oare religia chiar interzice practicarea altor tipuri de sex decat cel normal?(?) dazza..ai putea sa ne dai un citat exact din biblie care vorbeste despre asta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O sugestie ceva din 8 dec 2006 13:47 de Pasaroi_Cuminte
unii din noi suntem ( dar nu pana la casatorie , no way :-`)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubes din 8 dec 2006 13:43 de Pasaroi_Cuminte
Deci daca practici sexul cu prezervativ(pt ca nu duce la reproducere) e perversiune ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Minunta logica.Sclipitoare ca steaua din brad. (pomul fiind alb cu crengute blonde :lol: :lol: :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un baiat v din 8 dec 2006 12:57 de LonelyGirl
Tu nu ai vrut niciodata sa mergi peste noapte la o fata???:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: O sugestie ceva din 8 dec 2006 12:55 de LonelyGirl
Na, vedetice il sfatuiti pe baiat?sa prosteasca o fata, sa i-o traga si apoi tot voi sunteti cu gura mare ca sunt curve, depravate si asa ami departe.
Daca voi ati fi cuminti si noi am fi virgine pana la casatorie:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: testul de din 8 dec 2006 12:30 de LonelyGirl
Si daca tot s-a vorbit de testul de sarcina...stiti farsa lui Buzdugan cu testul de sarcina???
Aceea in care el se da drept medic ginecolog si indruma o tipa in utilizarea unui test de sarcina...iar tipa isi baga testul de sarcina in fund :~* ?
Re: Re: Re: prea devreme? din 8 dec 2006 09:05 de TheReaper
la 17 ani, nu face ce vrea cu viata ei, pentru ca inca e minora.
Re: Re: Re: - din 8 dec 2006 03:17 de Danny_DaBoss
da DAR !! ea la 16 ani daca o face cu ala.. si ala io trage de 2-3-5 ori si o lasa.. nu o cam raneste la sentiment ? asa devreme ? ;)
Re: Re: prea devreme? din 8 dec 2006 02:22 de Bozgoru
parintii tai = shoot them selfs... ( n- o lua personal)... faci ce vrei cu viata ta.,.. iar daca te-ar da afara.. nu se pot numi parinti.. mai degraba niste dusmani care d-abia asteapta sa gresesti...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 dec 2006 01:25 de ExoticDream
Sorry, dar cand la 4 persoana face sex cu partenerul oficial, iar la 6 e in bratele amantului/amantei, nu prea reusesc sa ma zgarcesc prea tare.... poate pentru ca urasc aproape organic nesinceritatea, minciuna! Tu spui ca nu ai rani pe ...
Re: prea devreme? din 8 dec 2006 01:03 de carrie
1. la 17 ani nu e in niciun caz prea devreme sa iti incepi viata sexuala (fizic vorbind, esti pregatita pe la 12-13, psihic cu 3-4 ani mai tarziu, deci de pe la 15-16 ani e relativ ok).
2. de vreme ce ai o relatie de 8 luni (si mai zici ca exista si ...
Sex la 17 ani - prea devreme? din 7 dec 2006 23:40 de o ea..
Spuneti-mi si mie va rog daca la varsta de 17 ani e prea devreme pt o relatie sexuala? Am un iubit de 20 ani si suntem de 8 luni impreuna..si as vrea sa stiu daca este prea devreme? Eu as vrea sa o fac cu el..dar imi este frica de parinti...ca daca ...
Re: Re: - din 7 dec 2006 19:44 de carrie
nu are 10 ani, are aproape 16! la varsta asta, si legea te lasa sa faci sex! si daca are prieten de un an de zile, de ce sa nu isi inceapa viata sexuala? sa stea sa se plimbe numai de manuta prin parc, la film si la suc? nu are nici un farmec sa ...
Pagina 2387 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||