Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 dec 2006 00:07 de carrie

eu spun ca e o tampenie sa nu realizezi cate responsabilitati si renuntari (da, renuntari!) implica un copil. nu zic ca nu e o minune, da, e o minune, e o viata, dar am viata mea inainte, viata pe care vreau sa o traiesc! bineinteles ca mi-ar ...

Re: rasp

din 3 dec 2006 23:33 de carrie

mai lasati fata in pace ca daca are 15 ani si isi incepe viata sexuala nu e nici o tragedie (ba chiar e necesar, daca sunt impreuna de mai bine de un an)! e perfect pregatita fizic si cred ca si psihic. inceputul vietii sexuale poate fi dificil; ...

din 3 dec 2006 22:39 de mya

Te pierzi in amanunte si nu vezi esentialul, mon cher :ok: Este vroba tocmai despre scoala vietii, individuala, profesionala, pe care orice persoana trebuie s-o aibe asezata in momentul in care decide sa conceapa un copil. Compara o mama de 18 ...

din 3 dec 2006 20:42 de ExoticDream

Ai spus ca esti mai inalt decat ea cu 5-6 cm, chiar nu vad unde este problema! Fata isi poate permite chiar si tocuri moderate! Eu ma gandeam ca ea o fi un pic mai inalta decat tine, atunci poate-poate ar fi contat un pic..., dar asa?!? Cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il iubeste mai mult

din 3 dec 2006 17:23 de DarkAngel

In biblie nu zice ca sexul oral exte interzis sau ca vei ajunge in iad daca il practici.. nici macar de homosexualitate nu zice asta... deci nu are argumente bune ia bliblia si spune-i sa-ti arate unde zice daca vei practica sex oral vei ajunge in ...

Re: Re: Re: Simularea orgasmului

din 3 dec 2006 17:22 de cristiana

Re: Re: Simularea orgasmului

din 3 dec 2006 17:20 de cristiana

:rolleyes:

Re: Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 3 dec 2006 15:34 de TheReaper

hei, colega, tu te auzi ce aberezi? daca zici asa tampenii inseamna ca tu...ca femeie, habar nu ai din ce e alcatuit un san, si trebuie sa iei lectii de la mine...care sunt barbat. cum sa zici asa idiotenii? cand am sa vad barbat cu tesut ...

Re: Cheaguri de sange, dureri de ovare!!!

din 3 dec 2006 11:22 de MS

Eu cred ca este foarte grav.Astea sunt simptome de ANEXITA.La fel am patit si eu.Uneori in timpul lunii,aveam mici scurgeri de sange,adica cate o picatura in unele zile,iar ovarele ma intzepau,ma dureau si le simtzeam in tensiune.Am fost la un ...

Re: Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??

din 3 dec 2006 01:32 de Dysdera

d c nu incerci sa o confrunti pe sotia ta cu un preot? dar grija ce preo..sunt unii acre sunt total sariti de pe fix..sa ma ierte D-zeu ca vorbesc asa:wacko:

Sotia mea il iubeste mai mult pe Dumnezeu !!??

din 3 dec 2006 01:11 de bulinel

Hello la toata lumea!AM 28 de ani si asta este prima oara cand apelez la un forum pentru sfaturi , dar sunt disperat si nu stiu ce sa mai fac. Cum v-ati dat singuri seama Numele meu Nu este bulinel dar prefer sa raman anonim, si iata povestea ...

din 2 dec 2006 21:21 de Guest

ADRIANA BLAGOIEV, daca, gasesti, o scoala, care, pregateste, adultii, pt. a deveni parinti, da de veste! Ar fi utila si celor care, sunt, deja, parinti si n-au reusit sa stabileasca o legatura de prietenie cu proprii lor copii!

din 2 dec 2006 21:17 de Guest

Deci, Alexandra Arava, hai, sa-ti, eu. Am terminat liceul, la 18 ani. N-am intrat, la 18, nici, la 19 ani, la facultate, dar, de la 19 ani, am inceput sa muncesc! La 20, nu prea, mai, aveam chef, dar, am dat, a 3 oara, la facultate si am intrat ...

din 2 dec 2006 14:29 de mya

Nu e deloc o tampenie, este o realitate, fiecare trebuie sa constientizeze ca un copil inseamna o imensa responsabilitate. Este o minune cand te simti pregatit sa-l ai, si nu incepi sa ai regrete ca iti mananca timp, bani, pe care la o ...

din 2 dec 2006 13:45 de dazza

E o tampenie sa spui ca,renunti la unele lucruri atunci cand ai un copil,ca faci multe compromisuri ...etcccc Un copil (sange din sangele tau) e o minune !! Iti pare rau ca renunti sa vezi Franta(de ex)de dragul copilului ?? Eu imi bag ...

Re: Re: Re: Femeia de cariera!

din 2 dec 2006 04:10 de ExoticDream

Acesta este si motivul pentru care am citat articolul. Exista la ora actuala la noi tendinta de a ne concentra aproape exclusiv pe cariera, multi dintre noi nu fac asta din motive nobile (gen pasiunea pentru meserie, dorinta de a crea ceva care ...

Re: Sex anal

din 1 dec 2006 23:28 de MS

Eu nu stiu de ce toata lumea evita sa faca sex anal si de ce atunci cand o fac,evita sa spuna ca au facut-o.Este un sex la fel de normal ca si cel vaginal sau oral.Toate acestea sunt lucruri care produc placere si tzin o relatzie in ...

Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 1 dec 2006 23:01 de MS

cum se numeste lichidul care il secreta femeia ? In primul rand,trebuie sa precizez ca spre deosebire de barbati,la femei niciodata un orgasm nu este identic cu alt orgasm.De fiecare data cand ai orgasm,este altfel.In primul rand difera felul in ...

Re: Insarcinata sau nu?

din 1 dec 2006 21:37 de MS

Sa nu mai faci niciodata greseala asta,pt ca daca spermatozoizii de pe exteriorul penisului mor,sa stii ca mai raman si pe canal,si ei ies din penis odata cu lichidul pt lubrifiere,si ies vii,pt ca traiesc asa cum am mai spus,7-8 zile in mediu cu ...

Re: Re: Re: Simularea orgasmului

din 1 dec 2006 21:29 de MS

Si se pare ca sunt si persoane care se simt cu musca pe caciula...eu nu am dat nume,pt ca ma gandeam ca persoanele respective isi vor da singure numele.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2390 din 3732
«   1 ... 2387   2388   2389   2390   2391   2392   2393 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare