Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2006 23:49 de levi82
Ba, nu e o gluma. Poate nu e chiar purul adevar, dar stiu sigur ca asta e o problema mare pentru ea, si oricum, este legat de aspectul fizic.
De fapt, cam asta a fost motivul care m-a determinat sa ma gandesc la alte fete pe cand eram cu ea. Se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2006 19:34 de stefanoski
Sau mai bine in cort daca tot ati dat-o in saci de dormit :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru din 29 nov 2006 17:38 de SORIN28
Poveste s-a incheiat, imi pare rau daca te-ai asezat comod si cu floricele langa tine:ok:
Re: Frustrarea sexuala din 29 nov 2006 17:19 de guest
mda e cam delicata problema..cum o rezolvati ? asta as vrea sa aflu sieu...imi iubesc f mult prietenul insa ne confruntam exact cu aceleasi probl..pe baza de oboseala si de bioritm e f ciudat..si frustrant....apar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani nu mai ajunge d din 29 nov 2006 09:44 de Florica
Pacat ca de obicei lupta doar unul,deci nu se poate rezolva nimica daca duci o lupta de unul singur
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce din 29 nov 2006 09:39 de Florica
nu te baga...e o poveste mai lunga si interesanta pe deasupra;)
P.S eu as face sex pe gratis cu sefa,daca arata bine:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2006 09:10 de verdiuc
Si referitor la un topic in care se discuta despre ura fata de un partener pe care l-am avut...acesta este un asemenea caz.Nu ai cum sa iti dai seama cat de mult rau ti-a facut cineva decat la sfarsit.Si zici: pai bine mai...eu am facut asa si pe ...
Fascinatia din 29 nov 2006 08:23 de Duduia
creste pe zi ce trece. Acelasi om, aceleasi sentimente care cresc de sus in jos: mai intai s-a nascut partea lor superficiala, apoi a inceput inradacinarea. Acum traieste atat de adanc in constiinta mea, incat nu stiu daca voi mai avea vreodata ...
Re: Dupa 3 ani nu mai ajunge doar dragostea din 29 nov 2006 00:50 de DarkAngel
Nu ar fi o idee asa de rea sa va mutati impreuna pt ca ati avea o viata privata in adevaratul sens al cuvantului si nu ati mai fi obositit de la un dute-vino constant
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2006 00:08 de carrie
teoria ca teoria, cu practica e mai greu... cati dintre cei care isi doresc un copil la asemenea varste fragede stiu cu adevarat ce implica acest lucru? cate responsabilitati? cate renuntari? ca in loc sa te zbati ca sa te dezvolti profesional si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati face sex din 28 nov 2006 20:30 de SORIN28
[b]NU MA FACE SA-TI DESCHID DOSARUL[/b]. Mai bine te abtii:ok: Nu facem circ
Re: Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati face sex cu din 28 nov 2006 20:22 de Nekunoskuta
A existat o schimbare a mea in ultima vreme??? :blink: Nu cred, nu am motiv, am aceleasi pareri si conceptii, am trecut printr-o despartire (apropo...am fost cinstita, i-am spus ce se intampla) o relatie in care iubesc, sunt iubita si totul e ok ...
Re: Re: Re: ---- din 28 nov 2006 19:17 de Danny_DaBoss
oke fuckare aici e vorba de incredere si respect. daca ai incredere in ea si ea te respecta desi o faci sa o doara atunci nu te insheala. dar cum ai zis ca e pofticioasa... hmmm :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat din 28 nov 2006 19:14 de Danny_DaBoss
cunosc cunosc :ok::ok::lol:
Iubire sau bataie de joc? din 28 nov 2006 18:24 de madutza
hy!as vrea sa va impartasesc si eu povestea mea!e primul barabt din viata mea si inca il mai iubesc in ciuda multor certuri si despartiri.totul a inceput anul trecut in luna mai.am fost plecata intr-o vizita cu parintii mei in spania si deoarece isi ...
Re: Re: Re: Pentru ce salariu ati face sex cu sefu din 28 nov 2006 17:04 de ExoticDream
Nu te "atac". Pe acest site, noi, cei cu state vechi, ne stim in linii mari istoria; in urma numeroaselor discutii, concretizate in mii de posturi, ne-am facut o impresie in privinta gandirii fiecaruia, ne-am observat, fara intentie, evolutia sau ...
Re: ... din 28 nov 2006 17:02 de ExoticDream
Mai este nevoie sa-ti spun ca esti atat de eliptic pentru noi incat am fost nevoita sa sterg acel post?
Daca imi argumentezi ca tu, de fapt, ai marcat Punctul din Basmala, secretul absolut independent, in care nu exista nici separatie, nici ...
Re: Re: Re: De la dragoste la ura, nu-i decat un p din 28 nov 2006 16:49 de ExoticDream
Wrong! Semnele de intrebare trebuie sa primeasca raspunsul IN TIMPUL relatiei, nu la sfarsitul ei, probabil la tine este o problema de timp ("in timpul" si "sfarsitul" aproape coincid).
Wrong again. Chestiune de logica: daca nu stii ce a ...
Re: Re: De la dragoste la ura, nu-i decat un pas din 28 nov 2006 14:04 de verdiuc
La sfarsitul relatiei cu o persoana la care tinem si o dorim cat mai mult timp aproape de noi apar tot felul de semne de intrebare.Te intrebi de ce nu a mers?Ce a fost in capul celuilalt in tot timpul relatiei voastre? Incepi sa dai firul inapoi si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 nov 2006 13:08 de Duduia
daca as avea posibiliatati, si eu as face acum un copilul, sa nu il am pe la 35 de ani. acum e momentul. teoretic. nu as vrea sa arat ca o bunica cand fata/baiatul va avea 15 ani. vreau sa fiu capabila sa il inteleg, nu sa ii minimalizez poblemele ...
Pagina 2392 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||