Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Simularea orgasmului din 24 nov 2006 13:30 de cristiana
Ciao, am si eu o intrebare:ce se intampla atunci cand simulezi orgasmul si o faci f des, adica atunci cand faci dragoste cu prietenul si chiar daca te exciti simulezi orgasmul pt ca nu poti avea unul...:lol:
Re: Oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 11:57 de Nekunoskuta
In legatura cu parintii si relatia lor cu iubitul meu am ajuns la o singura concluzie: noi2 suntem noi2, parintii trebuie sa stie despre el/noi strictul necesar, fara detalii prea multe tocmai pentru a evita situatii ca cele prin care treci tu. Daca ...
Re: Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 01:21 de stefanoski
Problema voastra chiar e grava. Stau si incerc sa inteleg de ce unii oameni prefera minciuna in loc sa spuna adevarul. Eu unul nu m-as simti deloc bine daca cineva m-ar aprecia pentru anumite lucruri cu care m-am laudat, acestea fiind total ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutor din 24 nov 2006 01:14 de Pasaroi_Cuminte
Ii baga Dazza la Xilina , Menthol, Fenol vai saracu daca-i pune si carmol l-a luat dracu
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai fac din 24 nov 2006 01:06 de Pasaroi_Cuminte
Daca noi barbatii cadem in limba dupa voi femeiele nu inteleg de ce actiunea sa nu fie reciproca
O femeie nu este penibila , cere si vrea ceva ce considera/crede ca ii apartine (dpdv erotic-sexual).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prelud din 24 nov 2006 00:52 de Pasaroi_Cuminte
Daca pt unele interesul este numai buzunarul amantului atunci isi vad interesul (aka prestare de servicii) iar jobul ei atunci devine puncte puncte puncte
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preludiu s din 24 nov 2006 00:44 de ExoticDream
Sunt fraiere, nu stiu ce pierd (adica distractia in caz ca se implica si ele activ)! Pana la urma, daca nu-si schimba atitudinea, isi pierd iubitul, se plictiseste omul sa munceasca doar el (si e de inteles)! Nimeni nu se naste invatat, ideea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 nov 2006 00:39 de ExoticDream
Cred si eu, esti pe timpul meu, aduna-te pe la cuib, somnoros pasarel (de zi)!!
:.:.:.
Wrong again! Daca stia nu ne intreba! :.:.:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 nov 2006 00:36 de Pasaroi_Cuminte
Ba fac cate presupuneri vreau eu cand vreau eu, cum vreau eu.
:rolleyes:
Not working
still I choose 4
4 :p
Mie nu dar unora se pare ca da.
Levi stie mai bine.:rolleyes:
Re: oare ce vor de fapt parintii?? din 24 nov 2006 00:28 de Pasaroi_Cuminte
Cu sinceritate zic asa :
Sunteti un cuplu la inceput de drum.
Astfel de probleme vor pali in comparatia cu testele pe care viata o sa vi le ofere.
Parinti (cei discutati) se comporta cam copilareste :p
Daca le spunea prietenul tau parintilor ...
Re: Cum sa fac sa il am langa mine? din 24 nov 2006 00:23 de ExoticDream
Daca baiatul asta care ti-a picat cu tronc nu vrea si nu vrea sa fie cu tine, daca ai incercat toate variantele de a-l cuceri si nimic, poate totusi nu te place si nu te doreste ca iubita, nu ai ce sa-i faci, dragoste cu sila nu exista!
A ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 24 nov 2006 00:19 de ExoticDream
Nu mai face nici o presupunere. Incearca Rewind si vei gasi:
So.... poate fi a doua, daca tii tu neaparat!
Ti se pare logic sa-ti pierzi atata amar de vreme (in conversatii pe Mess, SMSuri, mailuri, intalniri si alte "vrajeli") ...
Re: ---- din 23 nov 2006 23:52 de Dysdera
nu e o nimfomana..toate fetele la inceputul vietii lor sexuale is Foarte pofticioase :D me knoez:~*
Re: oare ce vor de fapt parintii?? din 23 nov 2006 23:00 de DarkAngel
o sa treaca o vreme buna pana cand parintii tai o sa recapete increderea in prietenul tau...deci asta inseamna ca aceasta va trebui o vreme buna sa se comporte exemplar si sa nu mai omita sa zica anumite lucruri ..... si sa aiba grija ce face cu ...
Oare ce vor de fapt parintii?? din 23 nov 2006 20:07 de Uno_cattani
hey...buna...in primul rand as vrea sa stiti ca sunt o fata.Si am o problema...dragostea evident...:~*:(( sunt cu prietenul meu de un an jumate dar,si desi parintii mei imi dau impresia ca il accepta si ca nu au nimik imptriva noastra totusi imi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 nov 2006 16:08 de Pasaroi_Cuminte
Nicidecum
Albastru si albul imi sunt similare cu infinitul libertate sub soarele cald si primitor
Avantaj je :P
Ai avantaj noaptea dar daca imi pun noaptea NightVision esti prada .
bhuuuuhuuhu :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 nov 2006 16:01 de ExoticDream
Avantaj eu!!!
Cerul de zi, oricat de luminos si albastru ar parea, induce ideea de limita. Viata noastra se desfasoara intr-un spatiu inchis (camera, casa, locul unde lucram), suficient de mare cat sa dea orgoliului nostru senzatia de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf??? din 23 nov 2006 15:32 de Pasaroi_Cuminte
pic=nu dau pe la scoala
(si ma trezec la 10 si lenevesc pana la 12)
Pasare de Noapte Surioara ? :cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: wtf??? din 23 nov 2006 15:27 de ExoticDream
Nu pici?!? Poate pici cu capul pe banca sau nu te duci, cred ca asta era ideea!
Minimum 8 ore?!? Ce obiceiuri aristocratice ai, "fratioare"! Eu daca "prind" 4-5 ore sunt mai mult decat multumita! Recuperari: weekend!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Preludiu si pt din 23 nov 2006 15:07 de
chiar si daca exista sentiment exista doar putina initiativa.ca de stat nu sta nici una ca scandura..dar nici mare lucru nu fac
Pagina 2395 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
37 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||