Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: fa-ti-o singur!

din 27 nov 2006 00:54 de ExoticDream

Metal, sticla, lemn, tot un drac! P.S. Topic demn de mutat la "Aberatii/caterinci" sau sters pur si simplu (e riscant, daca vreun pusti copiaza aceasta idee stralucita?!?) :((:((:((

Re: Re: sarcina...?

din 26 nov 2006 22:47 de Nekunoskuta

Traieste 3-4 zile si nu este eliminat ci pur si simplu moare daca nu intalneste ovulul sa-l fecundeze.

Re: Re: Re: Ingeri si demoni

din 26 nov 2006 21:56 de verdiuc

Zilele week-endului au trecut in 3 secunde.Zile tulburi,zile de noiembrie care ma apropie si mai mult de sarbatori,dar nedandu-ma cu capul de pereti cum faceam acum 2 ani.Anul trecut pe vremea asta...cresteam! As vrea sa am timp iar de ...

Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 26 nov 2006 21:52 de llavinia

auleuuuuu.....atata timp fara sex? e greu pt fete apai pt baieti...nush cum de rezisti...o inteleg p fata, dar u ai putea sa te rezolvi, fara stirea ei, si asa nu cred k ai mai agasa-o, te-ai simtii un pic mai bine,

Secante in poligoane concave....

din 26 nov 2006 03:37 de ExoticDream

Viziune in R2 Poate ca as vedea si eu ingerul in piatra, dar n-as putea sa-l eliberez sculptandu-l, ca Michelangelo..., poate si sufletul meu ar gasi o scara catre rai prin frumusetea pamantului, dar nu as sti sa dizolv sentimente intr-o pensula ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat

din 26 nov 2006 03:20 de ExoticDream

Ce placeri stranii au unii..... :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 nov 2006 03:16 de ExoticDream

Ideea este ca pe tine te-a suparat ceva/cineva de ti s-a trezit spiritul revolutionar? Pana acum nimeni nu te-a cenzurat pentru "disputele" 1-1 pe care le-ai avut cu diferite persoane, asa ca.... nu ne mai trimite in intimitate, suntem copii mari ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat

din 25 nov 2006 14:20 de valentine

cam asa ceva....:) pacat ca mai sunt si urate care sunt narcisiste,pe alea le injur direct:D daca ai stii ce misto e senzatia cand o faci sa fie in limba dupa tine o suferinda daia de frumusetea ei....O:)

din 25 nov 2006 12:30 de valentine

ideea era ca pe nimeni si absolut nimeni nu intereseaza discutiile voastre 100% private care nu au treaba nici cu topicul,nici cu forumul nici cu vreun interes comun al cuiva de pe aici,deci daca aveti chef de astfel conversatii puteti folosii ...

Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat

din 25 nov 2006 12:03 de omu_negru

pai cam asa e, iroresc foarte repede subiecte

din 25 nov 2006 11:46 de akasha

nu e vorba numai de asta.dar in zadar lupt numai eu iar el face tot posibilul sa distruga.eu,una,am cam obosit sa lupt.pentru ce?nu trebuie sa fie 2 parteneri intr-o relatie? de ceva timp in aceasta relatie sunt singura.mi-am pierdut orice ...

din 25 nov 2006 01:42 de ExoticDream

None. Am dezvoltat in ultima vreme o pasiune deosebita pentru pasarile alea zburatoare motorizate, daca as avea un job cu suficiente cifre pe statul de plata as evada in toate zarile!!! Nu am rau de inaltime (ma batea un gand sa ma fac si ...

Re: Re: Oare ce vor de fapt parintii??

din 24 nov 2006 23:42 de Uno_cattani

eu am 17 ani...ai mei ma controleaza destul de mult....ei nu pot accepta faptul ca am o viata personala in care ei nu sunt inclusi....cred ca cei posesivi sunt ei:ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai

din 24 nov 2006 22:50 de ExoticDream

Ador teoremele astea la care este valabila si reciproca!!! Nu este obligatoriu sa-i apartina. Ea poate cere ceva care ii place (adica are dreptul, la fel ca si barbatul, sa isi exprime dorinta, sa incerce; daca obtine sau nu este alta ...

Festivalul ciocolatei si cafelei in Bucuresti

din 24 nov 2006 22:41 de ExoticDream

Daca aveti drum prin Piata Presei Libere, intrati cateva minute la World Trade Plaza (langa Hotel Sofitel) ca sa va delectati cu cateva produse (straine) cu ajutorul carora va puteti imbunatati viata: ciocolata si cafeaua! Sunt invitati ca expozanti ...

Re: Insarcinata sau nu?

din 24 nov 2006 19:31 de valentine

Chiar daca a ramas...nu are nici un efect asta;)

Re: Insarcinata sau nu?

din 24 nov 2006 19:20 de stefanoski

Daca nu a ejaculat in tine, nu cred ca poti ramane insarcinata. Din cate stiu eu chiar daca au ramas spermatozoizi pe penis de la primul contact sexual (sau numar cum vrei sa-i spui) acestia mor foarte repede in aer liber.

Insarcinata sau nu?

din 24 nov 2006 18:35 de D_I_A_

Ceau!Ultimadata, mai precis amu-s 2 zile,cand am intretinut o relatie sexulata cu pritenul,primadata am facuto cu prezervativ,apoi dupa cateva zeci de minute,dupa ce am inceput si un al 2-lea numar,na mai facuto cu prezervativ,sar putea sa-i fi ramas ...

Re: orgasm

din 24 nov 2006 14:57 de mya

Practic nimic, spiritual si moral ar trebui sa da, dar din moment ce intrebi aici observ ca nu prea se intampla nimic. ):(:devil:):(:devil:

din 24 nov 2006 13:49 de Pasaroi_Cuminte

I'am going I'am going.....dar sa inteleg Bufnito ca tie ziua iti vine ameteala cand zbori si etc etc :lol: Rau de inaltime sau de inima ? :D Wrong Again ! Nu intotdeauna intrebi ceva ce nu sti ( hehe) :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2394 din 3732
«   1 ... 2391   2392   2393   2394   2395   2396   2397 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare