Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Sarcina...? din 1 dec 2006 17:09 de stefanoski
30.03.2003 :wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Simularea orgasmului din 1 dec 2006 17:05 de stefanoski
Bine mai serioaso, daca nu-ti convine acilea la noi, fa-ti site :ok:
Re: Simularea orgasmului din 1 dec 2006 16:36 de MS
Buna Cristiana.Imi pare rau ca sunt multe persoane pe acest forum care se amuza de o situatie destul de delicata.Haide sa iti spun si eu ceva.Cand eu si sotul meu ne-am inceput viata sexuala acum mai multi ani,eu nu reuseam sa am orgasm iar lucrul ...
Re: Sarcina...? din 1 dec 2006 16:20 de MS
Haideti sa va spun si eu ce stiu.Fiind ceva mai "batrana" decat voi am mai multa experientza.Treaba cu ovulatzia este discutabila.Fiecare fata sau femeie are un alt tip de organism,iar cand menstruatia nu este regulata,pericolul este si mai mare,de ...
Re: Sex anal.... din 1 dec 2006 16:00 de MS
Stiu ca astepti un raspuns serios,asa ca ti-l voi da eu.Raspunsul este NU...adica nu ramai cracanata.
Eu si sotul meu facem asta,nu foarte des(cam de 2 ori pe luna)si lasand de-o parte falsa modestie,crede-ma ca am niste picioare foarte ...
Re: Re: Femeia de cariera! din 1 dec 2006 14:03 de carrie
o exagerare menita sa ne aduca aminte ca suntem femei si nu prea le putem avea pe toate. pentru un barbat de cariera, sotia si copiii sunt accesorii, familia "vine de la sine" insa in cazul femeilor nu este asa, pentru ca in general femeia este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 1 dec 2006 13:44 de carrie
exoticdream are dreptate in ceea ce a scris, si sincer nu vad de ce ar trebui sa dam cu totii cu capul de acelasi prag in loc sa gandim, sa analizam si sa invatam si din experienta altora. cat priveste faptul ca tu ai fost mama la 21 de ani, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jumatate dintre romance nu din 1 dec 2006 01:47 de ExoticDream
Bravo! Este tipul de gandire pe care pacientul si-l doreste de la slujitorul lui Hipocrate! "Cu ocazia primirii mele in randul corpului medical, jur in mod solemn ca sanatatea pacientului meu va fi porunca suprema a activitatii mele bla bla ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Topic pentru discutii in m din 1 dec 2006 01:09 de ExoticDream
Gata, rezolvat, top score! Acum sa vad usile cascate ale angajatorilor!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: din 30 nov 2006 23:08 de omu_negru
vad foarte bine, te asigur.
Re: Re: kilograme in plus din 30 nov 2006 18:45 de Guest
Endocrinolog! Doctorul, cu glanda!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2006 18:39 de Guest
Alina, despre copii, incearca, totusi, sa abordezi subiectul, doar, dupa ce vei fi dat nasterea unuia si/sau vei fi participat la cresterea si educarea lui! Pana atunci, abordeaza alte subiecte!
Re: Re: Re: Kilograme in plus din 30 nov 2006 18:01 de katy
....va multumesc pt sfaturi....am slabit acuma si sunt ff happy.....dimineata mananc doua senwici:D cu o cana de ceai....dupa-masa mananc doua feluri de mancare si desert...si seara la fel ca dimineata:P:P:P...multumesc....acuma am 1.61 jumate si 51 ...
Re: Re: Re: ... din 30 nov 2006 15:07 de ExoticDream
"Well I'm sick and tired and I am totally wired
Why don't you just leave me alone
Just 'cause the length of my hair and the clothes that I wear
And the things that I do don't conform
Everyone's got an opinion but I don't need no ...
Femeia de cariera! din 30 nov 2006 14:33 de ExoticDream
Un articol funny si nu prea....
"Odata, la serviciu, am dat de o colega nervoasa la toaleta. Iesise din cabina, isi netezea fusta si bombanea: "Stii bancu-ala cu Itic?". N-am stiut daca vorbeste cu mine, asa ca am mormait incert, in asa fel incat, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2006 14:03 de ExoticDream
Ai dreptate. Exista fete care traiesc cu impresia ca un copil este un fel de papusa, copiuta simpatica a cuplului, cu care te poti juca in timpul liber (care timp liber?!?), nu stiu ca a da viata unei fiinte implica responsabilitate pe viata, o ...
Re: Re: Achtung! Das fuhrer ist hier! din 30 nov 2006 13:36 de ExoticDream
Warum ausgelassen?!? :wacko::wacko::wacko:
P.S. Ma antrenam pentru parada militara de maine (tocmai admir trecerea galagioasa a unor tancuri superbe, scoase de la naftalina!), nu cumva sa o ratezi, asta daca nu preferi show-ul organizat in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2006 13:10 de ExoticDream
Te inseli. Se-neca stie "nu avem la indemana putin timp, ci pierdem foarte mult timp", drept pentru care si-l chibzuieste mult mai bine decat majoritatea muritorilor, iar daca ii asculta pe ceilalti nu face asta pentru ca n-a putut ramane cu sine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2006 12:46 de ExoticDream
457. piftie (daca ceea ce scrie mai sus este, de fapt, cuvantul "inchegare")
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: din 30 nov 2006 11:51 de Florica
nu stim daca mai vede bine cu vreunul dintre ochi...:D
Pagina 2391 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||