Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 dec 2006 20:30 de ExoticDream

Nu toata lumea priveste viata ca pe o insiruire de relatii, fara gap-uri (timpi morti), asa cum faci tu, nu este vorba de un ritual perpetuu al imperecherii, in care masculul trebuie sa aiba penele infoiate si sa execute trilurile de rut in orice ...

Mos Nicolae.....!

din 5 dec 2006 20:14 de ExoticDream

Daca ati fost cuminti, la noapte Mos Nicolae va veni si la geamul vostru, lasandu-va in ghete dulciuri si alte daruri, dar, daca ati fost lenesi si neascultatori, sa nu va mire nuielusa aterizata in incaltari! Obiceiul de a face cadouri in aceasta zi ...

din 5 dec 2006 19:33 de carrie

si daca nu avem copii, nu avem dreptul sa ne exprimam o parere? majoritatea suntem in jur de 20 si ceva de ani, e normal ca nu avem copii. si tu ai dreptul sa iti spui parerea, dar nu sa ne ataci pentru ca gandim altfel.

din 5 dec 2006 18:57 de Guest

Subiectul, era "Cand sa am un copil! Acreala si batutul apei in piua, va apartin, deoarece, desi aveti varste diferite, nici, nici ALINA BANTEA, nici ADRIANA BLAGOIEV, nici NICOLAE RUSU, nu aveti copii, sau frati/surori mai mici, la crestere si ...

din 5 dec 2006 18:07 de carrie

nu inteleg de ce te intereseaza atat de mult acest aspect, nu despre asta este vorba aici. in general vorbind, ti-am raspuns putin mai sus. si crede-ma ca aceste conceptii, in teorie cum zici tu, le aveam si la 16 ani cand nu era nimic de capul meu ...

din 5 dec 2006 16:28 de verdiuc

Nu e devreme deloc.Cine stie? Poate noua prietena este una de inalta calitate.Daca isi gaseste pe altul intre timp?

din 5 dec 2006 12:44 de ExoticDream

Cat ai luat la examenul de strategie? Intai ii spui omului ca ideea "cui pe cui se scoate" este foarte buna daca noul "cui" ii este superior fostului si apoi ii dai exemplul tau in care..... ea nu a functionat?!? Ce anume nu e bine? Sa-si ...

din 5 dec 2006 09:13 de Guest

Nu. Nu, glumesc! Deci, cu ce te-ai ocupat pana acum? Despre varsta n-am intrebat, pt. ca stiu. Oricum, la 24 ani ai tai, esti tare, in teorie! Cu practica? Cum stai? In general, vorbind!

din 5 dec 2006 00:23 de verdiuc

E o tactica buna aceasta,'cui pe cui se scoate',insa pentru ca ea sa functioneze trebuie ca noul cui sa fie in mod evident mai bun decat cel de dinainte!! Daca nu pot aparea probleme,de genul...cea veche iti va reveni in minte,de cea noua nu vei ...

din 4 dec 2006 22:56 de carrie

te cam intreci cu gluma! ):( de ce esti atat de agresiva? ai intrat pe forum si ai inceput sa ne dai in cap in stanga si-n dreapta... ai cumva vreo frustrare? cu banii, profesionala sau sexuala? daca este asa, spune-ne, putem discuta pe forum sa ...

din 4 dec 2006 22:27 de Guest

Pai, iti spun eu, ce te faci, ca, "draga",,, nu cred! Ma bucur nespus ca, ai intrat, din prima, la milionul de euro, furat de maica-ta, nici, nu-i chiar, surprinzator! Calitatea de sef departament, n-o mai am de 5 ani. Am renuntat, deoarece, am ...

Re: Re: Re: rasp

din 4 dec 2006 21:37 de carrie

sincer cand am raspuns chiar nu am avut in vedere varsta, vorbeam de cea mai buna solutie in aceasta situatie. si, ma rog, ce-ar trebui sa faca, daca nu merge pe cai "naturale" asa usor cum ar trebui? sa incerce de inca 10 ori, sa o doara si sa ...

Re: Re: Re: raspuns

din 4 dec 2006 21:31 de carrie

un baiat de 19 ani nu poti spune ca e chiar adult/barbat, ca si cum ai vorbi de unul de 30, iar o fata de 15 ani nu mai e chiar un copil. amandoi sunt intre, sunt "teenagers" cum ar spune vorbitorii de engleza. daca fata nu ar avea 15 ani ...

din 4 dec 2006 21:18 de carrie

alexandra arava, stimata domnisoara/doamna, in primul rand te vad putin cam agresiva cand nu e cazul, pentru o persoana atat de multumita de sine si de alegerile facute precum pari. mai citeste o data ce te-am intrebat eu sus cand mi-ai raspuns. ...

din 4 dec 2006 20:51 de levi82

Asa voi face. Chiar daca e greu. Cu toate ca saptamana viitoare m-am dat peste cap sa-i rezolv o problema serioasa, mi-am promis ca voi evita contactul cel putin pentru o vreme, ba chiar am programata o intalnire cu o alta fata saptamana ...

Re: Cum as putea uita?

din 4 dec 2006 20:13 de ExoticDream

Singura cale este TIMPUL.... Daca motivul despartirii are tangenta cu instalarea monotoniei si disparitia iubirii in sufletul partenerului, in conditiile in care sentimentul a ramas viu in sufletul tau, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, si ...

din 4 dec 2006 19:56 de ExoticDream

Ce sa-i faci, "draga", nu ne-am nascut toate top modele ca sa fim stewardese si sa vedem lumea in timpul programului, pe gratis; unele dintre noi, fie ele frumoase, fie urate, au avut "ghinionul" sa intre la facultati serioase (una, chiar doua, ...

din 4 dec 2006 14:25 de ExoticDream

Daca tu preferi sa imbraci in metafore renuntarile si compromisurile facute din clipa in care la geamul tau a poposit barza, poate ca le vei indura mai usor decat majoritatea femeilor devenite mame. In cazul tau este clar ca nu ai foarte multe ...

Re: Re: Re: Lichidul pe care il secreta femeia ;)

din 4 dec 2006 12:30 de stefanoski

ouch :((:((:((

din 4 dec 2006 10:49 de Guest

Cu ce te ocupi, de fapt? Exceptand gargara, pe site!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2389 din 3732
«   1 ... 2386   2387   2388   2389   2390   2391   2392 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare