Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Nu st sigura dak vreau so fac

din 11 dec 2006 01:28 de ExoticDream

Si daca n = 1?!? :p:p:p

Re: Re: lenea unui

din 11 dec 2006 01:26 de ExoticDream

Nu este adevarat! Dysdera are dreptate, se intampla adeseori ca partenerii sa nu se mai alinte unul pe celalalt cu aceeasi frenezie ca pe vremea cand se curtau (da, ai inteles bine, ma refer si la barbati, si la femei), insa, desi lenea aceea nu ...

Re: intrebare

din 10 dec 2006 17:54 de Nekunoskuta

Cand, cu buna stiinta si nesilit de nimeni, ai ejaculat in pritena ta nu prea ai facut-o..."cu buna stiinta" din moment ce intrebi asa ceva, nu? ;) In principal nu ar trebui sa fie nici o rpoblema. Pastila de a doua zi este..."de a doua zi", ...

Re: Re: Re: #BMW_La_Scara

din 10 dec 2006 15:04 de stefanoski

Daca ii frig afara ii ingheatza buzele pe...schimbator ! :lol:

intrebare

din 10 dec 2006 13:27 de Cineva

am si eu o intrebare. deci.... daca cu buna stiinta si nesilit de nimeni am ejaculat in partenera mea chiar in ziua in care i s-a terminat ciclul exista vreun risc sa apara o sarcina nedorita?si in legatura cu "pilula magica" are vreun rost o sa ia ...

Traiectorii revazute si neadaugite

din 10 dec 2006 05:00 de ExoticDream

Daca e marti, e Belgia....(asta-i un film, pare-mi-se), daca e sambata, e doar o impresie....., daca traiectoria este excesiv de liniara, o spiralam arhimedian, o inghesuim in R2..... Whatever! :(:ermm::.

Re: Re: Re: Re: Re: Ati desparti membrii unei rela

din 10 dec 2006 04:45 de ExoticDream

Imi pare rau ca te contrazic, insa nu este corect sa dam vina pe viata pentru slabiciunile noastre, pentru greseli, rautati, egoisme etc. Dupa ce am depasit varsta copilariei, suntem 100% responsabili de faptele noastre, corect este sa ni le ...

Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 10 dec 2006 01:44 de Danny_DaBoss

trec ele... odata cu varsta... numai ca daca se agraveaza situatia atunci ai nevoie de tratament. Si eu am avut probleme de genu nu exagerat si o data cu timpul au trecut. Acuma nu mai am nik si am tenul fin. Asta din apa si sapun :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Ati desparti membrii unei rela

din 10 dec 2006 01:35 de DarkAngel

Daca se ajunge la ce ai zis tu mai sus inseamna ca partenerul care inseala nu a stiut ce a vrut si a avut o iluzie in legatura cu persoana pe care a ales-o sau a ales-o pt ca nu era altcineva disponibil la momentul respectiv...pentru ca este ...

Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

din 10 dec 2006 01:27 de DarkAngel

True..... :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: -

din 9 dec 2006 22:15 de ExoticDream

Tu ai tendinta sa minimalizezi suferinta prin care trece o persoana care iubeste si este parasita, nu stii cat de dureros este sa iubesti din tot sufletul, sa te daruiesti total cuiva si apoi sa constati ca ai fost doar o aventura.... Te simti ...

Re: Re: Ati desparti membrii unei relatii?

din 9 dec 2006 21:53 de stefanoski

Asta e in loc de : "Bine v-am gasit !" ?? :unsure:

Nu stiu sigur daca vreau s-o fac sau nu

din 9 dec 2006 21:51 de adnana

AM 14 ani si sunt virgina...toate pr mele au facuti deja dar eu nu pot ptr k ma gandesc k nu e bn de acum ,,,sa va povestesc Aveam un pr mai mare ku 4 sni k mn intro seara am ost la o pr de-a mea shi eam ramas singura ku el in camera ...el a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea

din 9 dec 2006 14:23 de DarkAngel

BIserica nu se baga ca nu are drepturi ea zice. bullshituri si cine le inghita sufera consecintele acestei minutate instituii care in ultima vreme se desebeste fff clar de religie...fiind doar o institutie care interpreteaza gresit multe scrieri si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea

din 9 dec 2006 13:07 de Dysdera

vorbind despre regulile bisericesti si actele care sunt considerate pacate..am investigat putin si am gasit asta http://sfaturiortodoxe.ro/sfintelecanoane_p.trupesti.htm unele sunt de-a dreptul hilare..altele mai logice in nebunia lor..dar e trist ...

Re: Re: Re: Re: -

din 9 dec 2006 13:05 de carrie

cred ca un an de relatie e suficient pentru a testa seriozitatea partenerului. iar daca se intampla cum a zis danny, desi ma indoiesc, va suferi putin si ii va trece, nu e nici un razboi atomic sau o nenorocire, ca doar nu ii face nimic ce nu ar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: prea devreme?

din 9 dec 2006 12:43 de carrie

1. majoritatea barbatilor care isi doresc virgine (destul de putini in zilele noastre care mai pun pret pe asa ceva), doresc asta dupa ce au cutreierat un cartier intreg de paturi, dar sunt prea egoisti ca sa se gandeasca ca si femeia de langa ei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 dec 2006 12:22 de carrie

iti spun din proprie experienta ca oricine poate insela, chiar si cei la care chiar nu te-ai astepta. si mai bine inseli tu primul decat sa fii inselat inainte. eu ce pot sa spun? in general sunt foarte intelegatoare in ceea ce priveste acest ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sotia mea il i

din 9 dec 2006 12:12 de carrie

biserica are minunata capacitate de a interzice tot ce e placut omului. daca citesti lista de pacate din pelerinul roman (carte care m-a socat) vei afla ca e interzis sa mergi fara batic (femei) sau sa nu porti barba si mustata (barbati), e interzis ...

Re: Ati desparti membrii unei relatii?

din 9 dec 2006 11:38 de dada

Ha, ha, ha...esti tare mai fata, ma... Ai o parere foarte buna despre tine!Desi cred ca faci eforturi... DA' TE-AI INTREBAT DACA POTI?? :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2386 din 3732
«   1 ... 2383   2384   2385   2386   2387   2388   2389 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare