Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina din 14 dec 2006 02:04 de verdiuc
Eu zic doar atat: in mod normal ar trebui sa il parasesti.Pentru ca exista si un copil, o femeie oarecare ar trebui sa puna in cumpana aceste aspecte si altele si sa ia o decizie.
Tu ai facut sex cu el dupa 2 zile,ceea ce este o mare prostie! Cel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 14 dec 2006 01:58 de ExoticDream
Nu se poate spune ca vina ii apartine in intregime celui insurat, care isi inseala partenerul. Sa fim seriosi, femeia aceea (colega) stia foarte bine ce stare civila are barbatul, stia si ca s-a casatorit din dragoste, stia ca o aventura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 14 dec 2006 01:27 de ExoticDream
Suspiciunea ar trebui sa fie in "curtea" ta mai degraba decat in grija noastra! Tu chiar vorbesti serios cand iti imaginezi ca in aceasta comunitate virtuala vei gasi multi adepti ai ideii ca sotul tau este o fiinta nevinovata care trebuie luata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 14 dec 2006 01:14 de ExoticDream
Cine poate sti de cate ori a facut-o deja?!? :wacko::wacko::wacko:
Re: Oare voi fi fericit?? din 14 dec 2006 01:12 de ExoticDream
Constat ca ai o viata sentimentala tumultuoasa! Din vara si pana acum ai fost deja implicat in 3 relatii (din care 2 cu aceeasi fata), ai iubit si ai suferit si ai fost si singur vreo 4 luni! Cand ai avut timp sa le faci pe toate?!? Ma intreb ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 dec 2006 00:57 de ExoticDream
Sunt de acord cu carrie aici, la toate cele trei puncte (take care about number three!). In exemplul pe care il dai, tu omiti un lucru esential: calitatea mediului! Poate carrie ar fi trebuit sa adauge un punct legat de mediu: vezi tu, nu fiecare ...
Re: Re: gust ciudat.. din 13 dec 2006 22:56 de valentine
nu vrei sa iti faca si tie o portie?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 22:45 de valentine
nu e adevarat...eu am intrat intr-un nou mediu si am incercat sa nu ies deloc in evidenta si sa par cat mai cuminte si tot numai de figurante si de asa zisele "smechere","sucare" si cum s-or mai auto-intitula ele,am parte...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: testul din 13 dec 2006 21:29 de BBL
Fiecare il baga unde poate! Mare e pamantul asta si multe suporta!:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tr din 13 dec 2006 21:19 de DarkAngel
Ok daca nu sti cum sa reactionezi este probabil ca nu ai simtit nevoia cum sa reactionezi daca nu ai reactionat negativ inseamna ca nu te-a afectat daca nu te-a afectat nu intreba pe altii cum sa te simti eventual ce e de facut... din moment ce nu ...
Re: Sex anal.... din 13 dec 2006 20:24 de baxxu
daca vezi una pe strada,crezi ca a facut sex anal pana a ajuns cracanata? fiecare este unic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or din 13 dec 2006 19:37 de Guest
Ooooooooooo, nu zau, cine vorbea despre moralitate!? Ia, mai, zi, ALINA BANTEA, cum e cum bioenergoterapeutul si tratamentul tau de 4 ani, in timpul casniciei, ca tot, povestea despre el, CAMELIA STANCULESCU, in urma cu un an, la dialog<. Scorpion, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata or din 13 dec 2006 18:37 de carrie
well, treaba ta! :) eu mi-am spus numai parerea si nu tin sa imi dea cineva dreptate, pentru ca fiecare gandeste altfel. ei bine, eu asa am facut si nu imi pare rau. pentru ca, daca esti inselat, in afara de varianta propusa de mine, ar mai fi 2: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordina din 13 dec 2006 18:23 de dada
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hai "mey", serios, asa ar trebui sa fac???
Asta m-a dat gata!!!!!:D:D:D:D:D:D
Dumnezeule! :D:D:D Da' tu nu ai pic de moralitate?????
Vai, da' cum poti da asemenea sfaturi?????
Mey....tu vrei sa ma despart de sotu' ...
Re: gust ciudat.. din 13 dec 2006 17:53 de carrie
in cazul unor boli gustul se schimba. oricum, cum zice si dazza, este diferit de la o femeie la alta. daca nu este un gust care sa te deranjeze, nu iti fa probleme!
Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 13 dec 2006 17:48 de Guest
Sa lamurim cateva chestiuni:
1.Sigur ca il consider pe el MULT mai vinovat decat femeia aceea si sigur, gandesc ca ai dreptate, ar fi avut si alte optiuni...
Este si pentru mine clar ca in situatia de fata, nu poti fi atat de tembel incat sa crezi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 dec 2006 17:45 de carrie
1. nu contest, exista multe femei interesate, dar sunt si destule pe care le doare-n pix de bmw, mertan si ghiulu' de 100 de grame purtat ostentativ.
2. nici multi barbati nu sunt mai prejos si nu ii deranjeaza sa fie plimbati de iubita cu masina ...
Re: Re: Re: Re: Re: Flatata sau tradata ordinar? din 13 dec 2006 17:13 de carrie
ok, deci daca mesajul e real:
1) treaba cu imbunatatirea performantelor sexuale e 90% scuza ca sa para mai "cinstit" (e drept ca un studiu arata ca unii barbati care mai calca prin alte gradini se intorc in propria ograda cu forte proaspete).
2) ...
Re: Re: Re: oare voi fi fericit ?? din 13 dec 2006 14:46 de DarkAngel
Mda dar oricum nu trebuia sa te intorci la fosta daca tu nu mai ti la ea, nu o mai iubesti. Si acuma e cam nasol de tine pentru pentru ca ti-ai asumat o anumita responsabilitate in momentul asta nu prea ai ce sa faci decat sa suporti consecintele ...
Avertizare GUEST din 13 dec 2006 14:30 de DrSexpert
D-ra SIMONA-GENOVIA CIMPEAN, te crezi cumva pe teritoriul tau personal? Aici este un forum in care oamenii discuta civilizat, la subiect! Din pacate pentru tine te anunt ca nu tu esti cea care face legea pe aici si, in ciuda amenintarilor ...
Pagina 2384 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||