Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 nov 2006 18:54 de ExoticDream

Da, la amandoi iubirea trebuie nu sa tinda la zero (asta e periculos!), ci sa fie de ceva timp zero! La Levi nu este nici pe departe asa, daca fata nu il mai iubeste deloc, avem de a face cu cazul cel mai nefericit in care unul iubeste la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Th

din 22 nov 2006 18:39 de Pasaroi_Cuminte

Vrei sa spui ca ei se cunosc destul de bine ( caracter etc) astfel incat sa nunmai fie nimic inte ei Posibil sa ai mare dreptate. Dar cum ai spus tu iubirea sa fie zero ( chestia asta sa fie reciproca) Dar ce ne facem ca unul din ei ( Levi ) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai fac sa f

din 22 nov 2006 18:37 de carrie

nu ma refer la a ii marturisi unui tip asta. e f bine, putin penibil daca te refuza si gata. insa daca dupa ce te refuza insisti,ii tot dai telefoane,ii trimiti mesaje, cauti sa te intalnesti "din intamplare" cu el ,esti vazuta drept o disperata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The EN

din 22 nov 2006 18:29 de ExoticDream

In general ai dreptate, insa daca cei doi au avut candva, in trecut, o relatie, exista posibilitatea ca, la un moment dat, sa devina simpli amici. Contribuie la acest lucru motivul despartirii, faptul ca fiecare si-a vazut si isi vede de viata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The END!??

din 22 nov 2006 18:22 de Pasaroi_Cuminte

Dar cum intre un barbat si o femeie nu pot exista relatii decat de tipul : -cunostiinta ( aici intra si colegi/colege) -flirt( fie el si temporar) -amanti Intre relatii de acelasi sex pot sa fie si relatie de amicitie ,prietenie dar ...

Re: Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

din 22 nov 2006 18:20 de carrie

eu nu am avut niciodata pretentia sa schimb opiniile si credintele nimanui! nu e vorba de a crede sau a nu crede. sunt constienta ca exista acest sentiment, poate nu etern dar exista, insa nu vad de unde reiese existenta marii iubiri din ce a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The END!??

din 22 nov 2006 18:07 de ExoticDream

Ma intreb de ce oare si-or complica unii oameni viata ascunzandu-si adevaratele ganduri/sentimente, chinuindu-se sa inventeze fel de fel de planuri, care de care mai incalcit si mai diabolic, cand este atat de simplu, placut, util sa spui ...

din 22 nov 2006 16:18 de levi82

Deja s-a intamplat asta o data: Nu i-a trebuit decat in jur de 5-6 zile in care nu am dat nici un semn de viata in afara unui sms si m-a cautat cu pretextul sa vina pana la mine sa vb cu cineva pe mess, ca compul ei era la service. Pe urma am ...

Re: Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

din 22 nov 2006 15:15 de omu_negru

va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat, nu degeaba am ales acest site pentru a-mi exprima unele probleme. ok, am sa le zic ca este sedinta si poate dupa asta voi scapa usor.:devil:....acuma fiecare face cum crede el...problema e ...

Re: Sedinta cu parintii !?!?!?

din 22 nov 2006 12:29 de DarkAngel

No problem ... u will live :)

din 22 nov 2006 12:27 de DarkAngel

Nu se pune problema cat de tari are nervii pt ca atunci ar trebui sa-i aiba cam enorm de rezistenti....se pune problema daca e capabil sa devieze acele atacuri psihice iar dupa aia sa reuseasca sa aplaneze conflictu inainte ca el sa fie afectat atat ...

Re: Re: Re: Re: Re: ajutor

din 22 nov 2006 12:17 de Nekunoskuta

Daca nu vine cineva cu dovezi clare ca asa ceva exista subiectul va fi mutat la "Aberatii si caterinci".

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The END!??

din 22 nov 2006 07:42 de Pasaroi_Cuminte

E dragoste combinata cu razbunare ( dar un chin lung si dureros.Ceva de genul fiecare "os": din Levi tre sa sufere cumva.) Acum daca Levi n-o s-o caute un timp ea va veni in mod "indirect" la el. Ea il va cauta sub niste pretexte .Pur si simplu ...

din 22 nov 2006 07:25 de Pasaroi_Cuminte

Pedeapsa usoara :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The END!??

din 22 nov 2006 02:49 de ExoticDream

De cand fata asta a revenit in viata ta, stau si ma gandesc cam ce-o fi in capul ei.... mai simte oare ceva pentru tine (dar se teme sa nu sufere din nou), vrea doar sa se razbune, isi doreste un simplu amic? Trei variante si toate trei au, in ...

din 22 nov 2006 02:33 de ExoticDream

Avand in vedere ca s-ar putea sa fii pedepsit pentru "buna" purtare si tocirea ineficienta a coatelor pe bancile scolii, mai las 3 zile subiectul asta aici, dupa care cauta-l in [b][i]Clubul Sexpert, la sectiunea "Altele"[/i][/b], OK? La ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 nov 2006 02:18 de ExoticDream

Asculta, mai Givenchy, te-ai gandit la calitatea fetelor care se pot prinde in ac la agatarea de tip Kenzo ("cu suflet si comportament bun") in comparatie cu cea Myiake (smechereasca)?!? Depinde ce-si doreste omul: o Miss Dior Cherie sau o ...

Re: Re: Re: Tehnici de agatat

din 22 nov 2006 01:52 de ExoticDream

Daca nu ai ce vorbi pe Messenger, situatia in real life este total compromisa, in reality show gesturile, privirea te dau de gol mult mai usor decat din spatele monitorului! Tupeul este bun face to face, dar fara ceva cunostinte dedesubt devine ...

Sedinta cu parintii !?!?!?

din 22 nov 2006 00:53 de omu_negru

salutare !!! sa trec direct la subiect. joi am sedinta cu parintii la scoala. faza e ca acuma sunt bagat rau in belea, am vreo 5 note nasoale pe care la parinti nu le-am spus, plus cateva absente. mai mult decat atat, ai mei vor sa se duca ...

Re: Re: Iubirea adevarata chiar exista!

din 21 nov 2006 23:35 de Dysdera

daca tu nu crezi in iubire macar lasa-ne pe noi sa credem..tu ramai cu viziunea ta impersonala asupra sentimentului de iubire

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2397 din 3732
«   1 ... 2394   2395   2396   2397   2398   2399   2400 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare