Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: testul de sarcina din 20 nov 2006 17:24 de dazza
Ai zis a 7'a zi....acum zici a 5'a !
In fine,daca nu a ejaculat in tine ..e ok si in a 5'a si in a 7'a! Sunt sanse sa ramai,dar sunt destul de mici.
La ce pastile te referi tu ??
Re: Se poate rupe ata prin masturbare? din 20 nov 2006 02:56 de ExoticDream
[b][i]Vezi ca de maine gasesti ata la sectiunea "Adolescenta", OK?[/i][/b]
(!)(!)(!)
Re: Re: rupere atei din 20 nov 2006 01:57 de ExoticDream
Il sterg de acolo si ramane doar unul, se desira prea rau atele daca ajung in toate sectiunile! Maine il gasiti la "Sanatate/Probleme!!!
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Sunt baiat, am 14 ani si nu stiu sa sa din 20 nov 2006 01:55 de ExoticDream
Daca introduce nenea adminu' optiunea cu pozele, Picasso scrie pe noi!
:cat::cat::cat:
Re: Re: Kilograme in plus din 20 nov 2006 01:54 de Bozgoru
1. nu mai manca
2. nu mai manca
3. nu mai manca..
nU zic asta sub forma de sarcasm... dar un om care are inclinari spre ingrasare nu poate slabi decat daca nu mai mananca... adevaru e ca kilogramele pe tine... nu au ajuns pt ca ai mancat de 5 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: A treia persoana in cadrul din 20 nov 2006 01:45 de Bozgoru
nu!!! eu n-as vrea sa fiu a treia persoana.. iar daca in relatia mea cu prietena as stii ca vine un al treilea... si sunt eu sigur ca e un al treilea.. i-as rupe capu de la clavicula in sus :D
Re: Re: Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 19 nov 2006 23:15 de verdiuc
Eu am avut o relatie,cam acum 1 an si jumatate cu o fata foarte draguta si desteapta,de la poate cea mai buna facultate.
Relatia mea cu aceasta fata a decurs in termeni foarte buni la inceput,totul era lapte si miere.Deodata insa,ea a inceput sa imi ...
Re: Re: Re: Re: The END!?? din 19 nov 2006 22:54 de levi82
Interesant punct de vedere. Ideea e ca nu a aparut, din moment ce nu am lasat-o sa dispara. Anyway, oare chiar sa fie un joc? Nu cred sa fie genul. Dar m-am mai inselat eu inainte. Nu stiu ce sa zic? O fi de bine, o fi de rau? Nu cred ca voi juca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ati desparti membrii unei rela din 19 nov 2006 22:30 de stefanoski
Sunt de acord cu tine
Parca spuneai sa nu-l mai luam pe "niciodata" in brate:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: testul de sarcina din 19 nov 2006 22:19 de stefanoski
Asta e treaba fetelor. Ce sa stiu eu de teste de sarcina ? Stiu doar ca daca are 2 linii este pozitiv :rolleyes:
Re: Re: Re: The END!?? din 19 nov 2006 20:33 de Pasaroi_Cuminte
Levi daca mai tii minte acum o luna parca am zis ca o sa apara in viata ta fara sa-ti dai seama .
Din cele relatate de tine despre cele intamplate la petrecere eu cred ca :
ti-a gasit punctul slab (stie ca o iubesti ca pe ochii din cap iar faptul ...
Re: Re: The END!?? din 19 nov 2006 17:38 de levi82
Eu ti-am dat dreptate. Dar totusi am vrut sa sper. Oricum, daca nu as fi inceract atatea nu puteam fi atat de sigur de imposibilitatea asta.
Azi am vb din nou pe mess. Mi-a multumit ca am invitat-o, si-a cerut scuze pentru comportament si mi-a ...
Re: fericirea la exterior din 19 nov 2006 16:57 de Nekunoskuta
Da, si...? E o afirmatie cat se poate de adevarata. Cand iubesti si esti fericit/a se vede pe fatza ta, in comportament, esti mereu vesel si bucuros mai ales in compania partenerului. Cei din jur cred ca sunt cei mai in masura sa "judece" ...
Re: The END!?? din 19 nov 2006 15:53 de Against
Cu o luna in urma ti-am spus ub lucru, si anume ca trebuie sa te ridici si sa incerci sa mergi inainte. Din pacate, nimeni nu mai imi impartasea punctul de vedere, din nou toti s-au imbulzeau cu sfaturi - "sfaturi" - de fapt tot felul de aberatii ...
Fericirea la exterior din 19 nov 2006 15:05 de webstar
Hello....ce mai faceti ??
De curand mi s-a intamplat ceva destul de ciudat...Si nu imi da pace de atunci..Stateam intr-o zi la o cafea cu un prieten de familie si am inceput sa vb despre relatii.(el este cu 10 ani mai mare ca mine, dar suntem ...
Re: Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 19 nov 2006 13:19 de ExoticDream
Dupa parerea mea, schimbarile sunt de doua feluri: cele care te privesc doar pe tine si cele facute pentru a sprijini relatia. Nici unele, nici altele nu trebuie impuse, primele pot fi sugerate cu delicatete (cel mai bine prin propriul exemplu), ...
Re: Re: Re: Re: Re: A treia persoana in cadrul une din 19 nov 2006 12:46 de Nekunoskuta
Nu as accepta sa fiu a treia persoana intr-o relatie. Daca as fi amanta nu ar fi bine pentru ca nu pot fi amanta doar pe plan sexual, fara sa ma atasez emotional de barbatul respectiv si de aici ar interveni numeroase probleme. Daca as fi oficiala ...
Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 19 nov 2006 12:40 de Nekunoskuta
E ciudat sa spui "ati PERMITE". Nu m-as schimba niciodata pentru ca asa vrea el, m-as schimba daca as intelege eu ca asa e bine pentru noi, pentru relatia noastra si pentru o mai buna intelegere. De aceea cel mai bine e sa sugerezi o astfel de ...
Re: Ati desparti membrii unei relatii? din 19 nov 2006 12:38 de Nekunoskuta
Am despartit candva un baiat de prietena lui. Chestia e ca eu nu stiam ca el are prietena (relatie la distanta ce dura de 9 luni), noi ne placeam mult, el a ales sa fie cu mine si abia dupa o luna am aflat toata povestea. Ma gandesc ce as fi facut ...
The END!?? din 19 nov 2006 11:46 de levi82
In sfarsit, lucrurile s-a clarificat. Totul a fost cum ma asteptam sa fie, si cum am sperat sa nu fie: Totul ok la inceput, apoi s-a distantat mult de mine, a inceput sa danseze cu alti baieti, iar cand am invitat-o si eu la dans, m-a respins. Eu nu ...
Pagina 2400 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||