Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Urgenta intai!!!

din 17 nov 2006 01:36 de ExoticDream

Curaj! Va fi bine, o sa vezi.... Lasa lucrurile sa se desfasoare de la sine, nu trebuie sa-ti planifici fiecare minut al serii/noptii.... Poate atmosfera de la bal va fi OK si va veti simti bine acolo.... Se pare ca vremea frumoasa se prelungeste ...

Re: Re: Re: Re: in largul meu

din 17 nov 2006 01:06 de ExoticDream

Ai uitat ghilimelele! Oricum.... daca el intinde plasa si ele pica precum mustele la miere (indiferent ce au "acasa"), respectivele isi merita soarta de "iubite" ocazionale.... Interesanta mi se pare in cazul expus motivatia renuntarii la ...

Re: Re: Re: Urgenta intai!!!

din 16 nov 2006 22:48 de levi82

Am facut rost de bani... Din pacate, suma de care m-am imprumutat a fost cam maxima, deci ajunge de invitatie (sper sa mai pot lua maine una, daca nu, trebuie sa rezolv ca, doar, sunt din anul organizator) si eventual mai ramane doar de taxi. Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa dan

din 16 nov 2006 19:28 de omu_negru

ok, sa ne povesti. daca fac si eu rost de bilet maine(vineri) pentru balul de duminica si daca va iesi bine va zic si eu ce a fost.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin

din 16 nov 2006 17:15 de citystar

pai asta e problema mea ca nu am tupeu sa ma leg de o fata. Daca numarul de agatari=0, de unde numarul de refuzuri sa fie mai mare ca 0? Daca aveam tupeul sa agat, nu eram singur la 27 de ani. Doar 2 fete in viata mea s-au legat de mine, dar ...

Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 16 nov 2006 15:57 de crisss06

Si eu sunt genul ala de fata.De fapt eram.Si zic eram, pentru ca am iubit un baiat mult si totul s-a schimbat radical. Iti spun motivele pentru care cred eu ca este ea asa: 1.Ii este jena(asta se poate rezolva, si cel care trebuie sa o rezolve ...

Re: Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 16 nov 2006 14:57 de Danny_DaBoss

pfoaa... daca m ai aud o data masturbareee :x:x:x

Re: Re: Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 16 nov 2006 14:43 de valentine

daca nu faci nimica 1 luna sau hai 2...sigur te doare:D daca ai "ghinionul" sa te exciti de la diferite chestii si sa ai erectii dese...intr-o luna esti mort,tre ori sa o faci ori sa mai bagi o viteaza manuala:D

Re: Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 16 nov 2006 12:39 de Frank

Cati ani ar trebui sa treaca pana sa simt asa ceva? :D sau cate luni poate.....

Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 16 nov 2006 12:36 de Frank

Pai ma masturbez de cand aveam 14 ani.Senzatia de a ma masturba incepe sa dispara,si din cauza asta as incerca sa vad ce as simti daca nu m-as masturba o perioada.Nu pot spune ca as putea definitiv,as incerca poate sa ajung la o limita. Spun ...

Re: Re: Nu stiu sa dansez, ma duc la balul bobocil

din 16 nov 2006 09:55 de stefanoski

Va multumesc pentru sfaturi ! asa am sa fac. Am sa merg, daca mai gasesc bilet. Odata si odata tot tre sa scap de complexe. Poate asta e momentul. Oare ce-o sa iasa ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 16 nov 2006 01:51 de dazza

:wacko: Sau mai bine zis,referitor la cine..la el sau la ex'ul ? :-` Mai las relatia sa creasca...sa se implineasca :D Dar totusi la anu,daca e totul bine...sa va strangeti bani :lol: Nu de alta,dar nu ma prea bucura sa stau cu el 1 an ...

Re: Nu stiu sa dansez, ma duc la balul bobocilor?

din 16 nov 2006 01:43 de ExoticDream

Lasa temerile si du-te la bal, nu mai suntem pe vremea stra-stra-strabunicilor noastre ca sa fim nevoiti sa luam lectii speciale de dans inainte de a iesi in lume, dansul modern nu are rigoarea menuetului, valsului, tangoului si a altor dansuri ...

Re: Re: Urgenta intai!!!

din 16 nov 2006 01:33 de ExoticDream

Nu, nu am sa fac asta pentru ca vreau sa te vad fericit si cred ca sanse exista daca vei sti sa-ti joci cartile cu tact si rabdare! Nu prea conteaza cum va fi organizat balul, important este sa te duci impreuna cu ea. Acolo, daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu

din 16 nov 2006 01:03 de dazza

Mai,ce sa zic...nu te arunca cu capul inainte. Poate ca ,tipul asta ...colegu :D nu e asa cum crezi tu.Poate nu va potriviti ...si tu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. Si ar fi nasol sa ochesti 2 iepuri si sa nu impusti nici unu,nu? Pt ...

din 16 nov 2006 01:03 de ExoticDream

Pai... te-am intrebat, n-ai observat? Replica mea era o parere doar...., ea nu se baza pe presupunerea ca nu ati avea bani, ci pe faptul ca relatia este prea tanara acum! A propos, el lucreaza, dar tu nu ziceai ca mergi la scoala? Ai renuntat ...

din 16 nov 2006 00:57 de dazza

Exotio,iar nu ma intrebi inainte sa dai replica.:` Noi lucram aici,nu cersim ..bani vor fi si pt un copil,nu e asta o prb. Nu au intrat zilele in sac...dar noi avem asta in plan O:) Perioada de proba a fost si pana acum si continua..oricum ...

Re: Urgenta intai!!!

din 16 nov 2006 00:39 de levi82

Just do it! Put me out of my misery! O sa fac tot posibilul. Ma imprumut de bani. Cu toate ca am alte tone de datorii... Nu ca nu as face asta pentru a petrece seara cu ea la bal, problema este ca balul se pare ca va fi foarte trist, va fi ...

Re: Alta Intrebare pe forum

din 15 nov 2006 23:44 de stefanoski

Omule dar masturbarea nu dauneaza ! De ce vrei sa renunti la ea ??

Re: Re: Sex anal....

din 15 nov 2006 23:22 de Danny_DaBoss

pai daca vine cu intrebari din astea... cum sa ramai cracanata.. lol .. :lol:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2403 din 3732
«   1 ... 2400   2401   2402   2403   2404   2405   2406 ... 3732   »

loading...