Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Se poate rupe ata prin masturbare? din 19 nov 2006 01:10 de dazza
:wacko:Duamniiiiiiii
Mai baiatule,daca nu mai exista nici o pielita acolo,si nu o mai vezi ...inseamna ca NU mai e :-`
Re: Re: Re: Ma dispeeeeeeeeera!!!!!!!! din 19 nov 2006 00:51 de Danny_DaBoss
moshu.. daca insista.. ia-l de cap.. p-orma sigur nu mai se baga in seama.. :ok:
Re: Re: Re: Ati desparti membrii unei relatii? din 19 nov 2006 00:39 de DarkAngel
how sweet :((:x
Re: Ciudatenii despre sex! din 18 nov 2006 23:53 de DarkAngel
Eu ma intreb doar daca creieru protagonistului era in condiu de odihna sau medical in timp ce a facut asta....
Re: Re: Re: Re: Ciudatenii despre sex! din 18 nov 2006 23:37 de verdiuc
Daca o faci cu protectie te mai doare? :unsure::unsure:
Re: Se poate rupe ata prin masturbare? din 18 nov 2006 23:14 de stefanoski
Mergi la oftalmolog si fa-ti un control :lol::ok:
Re: Re: Ati desparti membrii unei relatii? din 18 nov 2006 19:34 de carrie
nu am incercat niciodata sa stric o relatie. chiar daca il vreau pe tip, nu emit niciodata pretentia sa isi paraseasca prietena. statutul de "cealalta" e ok.
Re: Ati desparti membrii unei relatii? din 18 nov 2006 18:32 de Dysdera
nu...e un principiu..fiindca cine stie daca nu as putea pati si eu la fel..sa incerce cineva sa-mi destrame relatia..mai bine nu
Re: Se poate rupe ata prin masturbare? din 18 nov 2006 17:39 de Nekunoskuta
Cred ca tu nu stii ce e aia "atza". Se poate vedea foarte usor cu ochiul liber daca s-a rupt sau nu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu din 18 nov 2006 17:24 de katy
.........gata mi-am facut:)
Se poate rupe ata prin masturbare? din 18 nov 2006 16:39 de MEMO
Ceau tuturor,20 baiat,am si eu o intrebare,Amu recent am scapat de virginiate,am mai facuto de atunci de 2 ori dar pur si simplu (poate pare comic)nu stiu daca mi sa rupt ata.Pana acuma nu am simtit nici o durere sami dau seama,inainte ma masturbam ...
Re: Re: Re: as putea fi insarcinata? din 18 nov 2006 13:30 de stefanoski
Da 100% ! :ok:
Si daca nu ai incredere in mine, ti-a confirmat Exotica. Ea stie mai multe, e si fata...deci stai linistita !
Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 18 nov 2006 13:17 de ExoticDream
Da, daca simt ca face asta in primul rand pentru ca eu sa devin o persoana mai buna, nu doar ca sa ma mulez mai bine pe felul lui de a fi si in interesul relatiei. Una este ca partenerul sa te slefuiasca in sensul ca te ajuta sa te deschizi din ...
Re: Ati desparti membrii unei relatii? din 18 nov 2006 13:03 de stefanoski
Depinde de mai multe chestii. Daca ei sunt impreuna doar de cateva zile sau daca ea nu il mai vrea si este dispusa sa renunte la el pentru mine, nu vad de ca nu as face lucrul asta. Nu te gandi ca as fi in stare sa incep cu inscenari sau minciuni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu din 18 nov 2006 13:03 de ExoticDream
Nu stiu daca "putem", cu care din voi as vorbi??? Tu ai personalitate multipla! Serios acum, decide-te asupra unui nick, inregistreaza-te si pe urma iti pot trimite un ID de Messenger in mesageria personala, OK?
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: nu stiu ce sa mai fac sa fiu cu el din 18 nov 2006 12:54 de ExoticDream
Din ceea ce scrie la alt subiect, deducem ca l-a avut pe baiatul cu pricina in pat....
Avand in vedere cat de mult ne dorim si luptam pentru egalitatea femeii cu barbatul, ti se pare corect sa privim drept penibila insistenta femeii de a ...
Re: Schimbarea omului intr-o relatie din 18 nov 2006 12:36 de stefanoski
Nu i-am permis unei fete sa ma modeleze dupa bunul ei plac. Insa m-am schimbat eu, de buna voie si nesilit de nimeni. Mi-am schimbat comportamentul, pentru ca tineam mult la ea si nu vroiam sa o supar, sa-i fac intotdeuna pe plac, lucruri care cu ...
Schimbarea omului intr-o relatie din 18 nov 2006 11:25 de mya
I-ati permite partenerului sa va modeleze intr-o relatie, sa va slefuiasca, sa va maturizeze, sa schimbe la voi o anumita latura incat sa devina pe placul partenerului si pentru bunul demers al relatiei?
Considerati ca schimbarea unuia dintre ...
Re: Ma dispeeeeeeeeera!!!!!!!! din 18 nov 2006 11:20 de mya
:o:blink::huh::wacko::ermm::unsure:
asta nu suna prea bine. ce crezi tu ca rezolvi astfel? gandeste-te si la consecinte. il poti rani grav, sau chiar omori, costuri foarte mari apoi si o constiinta plina de framanturi. o sa regreti. problema ...
Re: Re: nu stiu ce sa mai fac sa fiu cu el din 18 nov 2006 09:46 de carrie
in general daca un barbat nu te vrea, nu te vrea si gata... eventual il poti avea in pat daca il atragi fizic cat de cat. iar daca insisti si te disperi, devii penibila. e foarte dragut pt un barbat sa fie insistent, sa aduca zeci de flori, sa ...
Pagina 2401 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||