Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Dupa 3 ani nu mai ajunge doar din 21 nov 2006 04:08 de ExoticDream
Si mie imi este infiorator de frica sa nu se intample asa.... omul este innebunit dupa schimbare.... Cu toate astea, cred ca, daca iti doresti din tot sufletul ca sentimentul sa traiasca, lupti pentru asta si ai sanse sa invingi monotonia.... ...
Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat pentru a fi folo din 21 nov 2006 04:01 de ExoticDream
Afirmatia asta:
se contrazice cu cea care urmeaza:
Daca tot vine dupa cum o taie capul, de ce nu s-ar intampla cateodata si pe Mess?!? Exista, de exemplu, oameni timizi care isi pot deschide sufletul mai usor stiindu-se ascunsi in ...
Re: Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe YM din 21 nov 2006 03:43 de ExoticDream
Situatia despre care vorbesti este, din pacate, foarte des intalnita astazi...., adolescentii sunt innebuniti sa-si faca o mie de prieteni virtuali (in special de sex opus), multi chiar urmaresc sa-si gaseasca perechea astfel, dar... se blocheaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti stii daca o fata e vi din 21 nov 2006 02:26 de Bozgoru
nu stii..si fetele care par cele mai cuminti..pot fii cele mai mari panarame..
Re: Re: Re: Dupa 3 ani nu mai ajunge doar dragoste din 21 nov 2006 00:56 de Danny_DaBoss
asta daca zici ca afacerea va tine immpreuna si nu poti sa te desparti de el din anumite morive..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A treia persoana i din 21 nov 2006 00:07 de carrie
ok, stiu :lol:, numai ca acum ziceam ca exista si aceasta a treia varianta, pe care nu o amintisem. si oricum, dintre cele 3 (inselatul, amantul care stie, amantul care nu stie), preferabil este amantul care stie. chiar imi place sa stiu exact ...
Re: Re: Re: Re: fericirea la exterior din 20 nov 2006 23:27 de webstar
Ma scuzati ca nu am fost destul de explicita...acel prieten este unchiul meu...si nu..nu vrea sa aiba o relatie cu mine. Doar are grija de mine, ca si cum ar fi tatal meu. (trust me..)
Niciodata nu mi-a impus nimic..ci m-a ajutat cu sfaturi. ...
Re: Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe YM din 20 nov 2006 23:23 de stefanoski
Cand te duci la scoala, uita-te in jur prin liceu, sau pe strada. Sa vezi cate fete dragute sunt. Bine...e super nasol sa te iei de fete pe strada, dar mergi la alte clase si fa cunostinta cu multi, sa devii cat mai sunoscut si sa lasi o impresie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma dispeeeeeeeeera din 20 nov 2006 23:13 de omu_negru
daca tine la tine il va uita :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma dispeeeeeeeeera!!!! din 20 nov 2006 23:10 de Coracao
Il cunosc pe tip cat de cat si am mai auzit ca ii un nemernic...in fine, despre ea stiu totul in proportie de 98,2% :)).Si oricum daca dragoste e...e super bine...macar acum sa ii fie bine
Re: Re: Re: Re: Cum poti stii daca o fata e virgin din 20 nov 2006 22:58 de Coracao
Mai fetele, daca ati fii intrebate daca vrei sa faceti sex cu cineva pe care il iubiti, si ati zice da, raspunsul ar fii considerat din acel moment sau in viitor???
Re: Re: Re: Re: Re: happy end din 20 nov 2006 22:47 de stefanoski
Bravo tie ! B)B)B)
Tehnici de agatat pentru a fi folosite pe YM din 20 nov 2006 22:22 de omu_negru
probabil ca mai exista ceva asemanari cu acest nou topic, dar nu am mai avut rabdare sa le citesc pe toate si am simtit nevoia de a deschide un nou topic.
(pt cine nu stie : YM=Yahoo Messenger)
ok, sa revin la ale mele.
am observat, nu numai ...
Re: Re: Re: Re: happy end din 20 nov 2006 21:59 de omu_negru
am stat azi (luni) dimineata in pat si m'am gandit la ce a fost duminica.
daca mai ramaneam pe ring cu fetele si incepeam "sa imi etalez" talentele sunt sigur ca ar fi inceput sa circule "legende" despre mine...asa am auzit deja ceva "noutati" ...
Re: Re: Re: Cum poti stii daca o fata e virgina sa din 20 nov 2006 21:50 de stefanoski
Chiar nu stiam. :)
tu asa faci ?
Re: Re: Cum poti stii daca o fata e virgina sau nu din 20 nov 2006 21:21 de dazza
Asta e cea mai mare prostie pe care am auzit'o in ultimul timp !
Daca tot esti fata,ar trebui sa stii mai multe despre corpul unei femei,nu? :blink:
Himenul nu indica virginitate,la fel cum lipsa lui nu indica lipsa virginitatii!
Asta e ...
Re: Re: Re: Cum poti stii daca o fata e virgina sa din 20 nov 2006 21:16 de stefanoski
Pai doar uitandu-te la ea, prin pantaloni nu ai cum sa-ti dai seama. Si fara contact sexual, te joci si tu cu degetelele prin vagin ca se simte daca mai e himenul sau nu. Dar daca vei ajunge pana aici, este foarte probabil sa mergeti si mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt ce suma de bani ai renu din 20 nov 2006 20:44 de stefanoski
Ce pot face ? daca asa m-a facut mama...
:~*:~*:~*
Dupa 3 ani nu mai ajunge doar dragostea din 20 nov 2006 18:30 de tellmehow
Acum trei zile l-am parasit.De ce?
Muncim non stop, stam jumatate de saptamana la mama lui, jumatate la mine in apartament, unde mai sta si sora mea cu sotul ei.
Si de aceea avem vreo 2 ani de cand nu facem dragoste decat de vreo 2 ori pe luna, si ...
Re: Re: Cum poti stii daca o fata e virgina sau nu din 20 nov 2006 17:54 de dean
inteleg..prin contact sexual iti dai seama daca a fost sau nu cu un baiat...dar cum iti dai seama de asta innaintea contactului sexual ?fara a o penetra..?
Pagina 2399 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||