Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu

din 18 nov 2006 09:41 de carrie

incerci sa fii doar cu el o vreme si... apoi realizezi ca el nu a incercat asa tare ca tine...se poate intampla... e mai bine sa faci ceea ce iti zice vocea ta interioara sa faci, fara a iti mai pune prea multe probleme. ca nu se intampla nimic daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Urgenta intai!!!

din 18 nov 2006 07:25 de levi82

Am reusit sa gasesc invitatie... E pe numele unui baiat, sper sa nu fie un obstacol de netrecut. Am vb cu ea, a fost surprinsa de invitatie, initial parca vroia sa refuze, dar la final a acceptat. Vom vedea diseara ce-o sa iasa...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 nov 2006 02:54 de ExoticDream

Dragostea dispare daca cei doi nu au grija de ea, nu o cultiva, nu o apara de tot ceea ce-i sta impotriva.... Dragostea nu se hraneste din sine insasi, este o greseala enorma sa iti imaginezi ca, in clipa in care spui "te iubesc" si ti se ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 nov 2006 02:06 de ExoticDream

Aveti un spital 9 pe langa casa? Daca faci referire la mine, "soro", te inseli, cel care purta pe vremuri acest nume se numeste acum "Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia" si se afla in Berceni, ceea ce inseamna cel putin 10 km de ...

Re: nu stiu ce sa mai fac sa fiu cu el

din 18 nov 2006 00:42 de DarkAngel

Spune-ne mai multe despre tine si despre acest baiat (si modul in care te-a refuzat)si cum l-ai abordat...cati ani ai...cati ani are...si daca este disponibil... si paote o sa putem sa-ti dam un sfat...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 17 nov 2006 23:51 de omu_negru

ok(X)...be careful(X)

Re: katy

din 17 nov 2006 21:14 de verdiuc

Ei...asta e o pustoaica de liceu... nu stie nici ea pe cine place mai mult.Nici nu stie de ce il iubeste pe cel 'invechit',dar ceva il tine alaturi de el,eventual faptul ca sunt de 10 luni impreuna,in schimb cel nou 'arata bine'.Daca ii arati o poza ...

katy

din 17 nov 2006 18:53 de noname

ca sa nu mai vb aiurea. E clar ca fata nu prea iubeste asa mult pritenul ei de 10 luni. Eu merg pe ideea asta: domle` daca iubesti pe cineva nu ai ochi pt altcineva, nu poti sa te gandesti la altcineva. In acest caz fata a aflat ca celalat tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Sex anal....

din 17 nov 2006 18:03 de Danny_DaBoss

hehehehheheee :lol::lol::lol: gata cu vrajeala.. am multe beri de baut si gagici de rezolvat.. v-am pupat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu

din 17 nov 2006 17:58 de Danny_DaBoss

:lol::lol::lol: ... femeile astea... :lol::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 17 nov 2006 17:56 de Danny_DaBoss

lol... mancam cand citeam atunci.. inchipuieti.. nah ma rog.. baiete.. da-i bataie si foc automat.. ca daca nu .. devii bomba cu ceas.. :lol:

Re: happy end

din 17 nov 2006 16:17 de omu_negru

aha, ma bucur pentru tine ca te'ai distrat. te ramai dator cu sfaturi si incurajari...glumesc :rolleyes:. tine'mi si mie pumnii duminica la bal.:heart::love:(X)

Re: Re: Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 17 nov 2006 16:14 de omu_negru

ce sa intampla ?:ok::~*O:):-`(X)

Re: Ma framanta problema sfarcurilor mele

din 17 nov 2006 16:13 de omu_negru

fa-ne o poza si pune'o pe site si noi vom decide daca arata bine sau nu. ciudata intrebare ai pus

Re: Pt ce suma de bani ai renunta la virginitate?!

din 17 nov 2006 16:09 de omu_negru

unii cred ca o ca pot face pe bani... nu cred ca as fi in stare sa fac asa ceva...doar daca tipa respectiva arata bine , asa da, mai merge treaba...o fac si gratis:love:

Re: Re: Re: Re: Sex anal....

din 17 nov 2006 12:37 de stefanoski

Urmeaza sa intrebe vreuna : "Daca fac sex oral, raman muta ?" :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu

din 17 nov 2006 11:55 de LonelyGirl

Din moment ce tie iti placea(am inteles ca te-ai hotarat ca nu-ti mai place) de colegul tau e CLAR ca sentimentele pentru prietenul tau nu sunt profunde, clare si asa mai departe.Daca nu auzeai de reputatia colegului banuiesc ca iti placea in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Urgenta intai!!!

din 17 nov 2006 11:27 de levi82

la naiba! atata m-am coit ca nu mai pot lua invitatii. Acuma caut pe cineva care are invitatie si nu vine sa-io cumpar. Nu stiu daca voi gasi. Oricum, ar trebui sa o anunt si pe ea mai din timp... :|

happy end

din 17 nov 2006 09:58 de stefanoski

Am fost, si m-am distrat pe cinste. Chiar nu m-a interesat daca se uita cineva la mine sau nu. Cand esti cu prietenii si te simti bine, uiti de toate complexele :D va multumesc inca o data pentru sfaturi. daca nu m-ati fi indemnat voi, probabil ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: in largul meu

din 17 nov 2006 06:31 de iubita4ubaby

............il iubesc pe iubitul meu, nu mai imi place de colegul meu ....acuma suntem fericiti eu cu prietenul meu ....multumesc pt sfaturi :):):):*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2402 din 3732
«   1 ... 2399   2400   2401   2402   2403   2404   2405 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare