Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: preludiul ideal

din 14 nov 2006 21:19 de

da da.stiu toata filosofia asta.intrebam cum a fost sau cum ar fi cel ideal pt o fata.scurt si la obiect.fara alte lectii de viata

Re: preludiul ideal

din 14 nov 2006 20:23 de DarkAngel

NU is fata dar hai ca iti zic o chestie....NU EXISTA asa o chestie cum ar fi preludiul ideal....preludiul ideal este cel mai reusit preludiu care se se consuma in concordanta perfecta cu starea celor doi parteneri in momentul cand acest preludiu are ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n

din 14 nov 2006 17:21 de valentine

subscriu:.:.:.:.:.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne te

din 14 nov 2006 17:01 de SORIN28

Exotic si Pasaroi, chiar trebuie sa ma lovesc de fizica si matematica pe toate subiectele?! Ce-ar fi daca v-ati lua o camera separata?!:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 nov 2006 12:41 de dazza

Nu :D O sa merg la discoteca cu ea in brate :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 nov 2006 12:37 de stefanoski

Si daca o sa fie fata ? o sa sari sotronu' cu ea ? :D

Re: Re: Re: Re: Re: viata si rostul ei.

din 14 nov 2006 11:48 de Danny_DaBoss

Dap. Ne vine sa ne bagam pixu in ea de viata. Noi ne confruntam cu problemele de zi cu zi si la altii le arde ca vor sa fie fotomodeli sa faca cariera din modeling, sa aiba grija si mare grija sa mearga in fiecare zi la sala, sa isi cumpere numai ...

Re: Re: Re: Re: viata si rostul ei.

din 14 nov 2006 11:41 de Danny_DaBoss

si eu sunt in situatia asta. :(( dar incerc sa ma impac cu ideea ca sunt SINGUR pe lumea asta. daca o sa stau sa imi plang de mila in fiecare zi si sa nu fac nimic in privinta asta.. ce ar trebui sa fac ? sa ma sinucid ? nu are rost.. sunt inca ...

Re: Re: Kilograme in plus

din 14 nov 2006 09:42 de Pasaroi_Cuminte

acum ce a spus Exotic este chiar un regim moderat(slabire pasiva). Mai exista insa un regim spartan (slabire activa) Luni, Miercuri, Vineri -alergare ( si nu oricand ci dimineatza pe stomacul gol ) La masa fara paine ( inlocuieste-o cu ...

Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane

din 14 nov 2006 09:41 de akasha

cred ca ati nimerit voi sectiunea.adevarul e ca nu mai stiu ce sa cred.ma tenteaza..........asta este...de ce sa ma ascund dupa deget?oricum la asta cred ca a contribuit su al meu "scump prieten" care m-a cam facut sa ma indoiesc de el si a facut cam ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tentea

din 14 nov 2006 01:11 de ExoticDream

Tu te gandeai la extragerea unui sir convergent de sentimente dintr-un sir marginit, eu aveam in minte viata ca functie (continua) de timp, unde intervalul de timp pe care este definita functia (perioada in care traim) este impartit in [i]n[/i] ...

Re: Re: Re: Draguti vs nemernici

din 14 nov 2006 00:35 de ExoticDream

"Nemerniculeeeeeeeeeee"! B):D:lol:

Re: Kilograme in plus

din 14 nov 2006 00:31 de ExoticDream

Nu te apuca sa faci cure de slabire cu infometare cumplita, incearca un regim de viata moderat, pe termen de cel putin 2- 3 luni: renunta complet la paine si dulciuri (hai sa zicem ca, o data pe saptamana, poti "scapa" o prajitura, dar nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele pot avea amici buni bai

din 13 nov 2006 22:58 de Dysdera

nu cred ca eu si sorin suntem o exceptie...nici nu cred ca exista exceptii in cazul asta..cred ca ambele categorii au procentaje egale..eu asa privesc lucrurile..fiindca in anturajul meu la fel..fete baieti..amici..nimik mai mult..si stau indelung ...

Re: Re: ceva ce ma framanta

din 13 nov 2006 21:51 de crisss06

Nu am poza:P nu stiu ce sa zic ca au.pur si simplu nu-mi plac mie:( sunt naspa.:(mie mi-ar placea mititei(nu stiu voua)hehe

Re: Par pubian

din 13 nov 2006 21:35 de DYNGY

Eu ma rad de vreo 7 ani si super cool fara padurea tropicala si in plus e mult mai igienic>Asa ca rade-te ca nu o sa patesti nimik

Re: Re: kilograme in plus

din 13 nov 2006 21:19 de Pasaroi_Cuminte

alergarea ajuta la slabit pe loc.Sala ajuta mai mult pt ca desi dupa ce ai facut efort (dupa antrenament) inca vei slabi in stare de relaxare ( muscii sunt inca contractati, procesele bio-energetice de abia incep dupa antrenament fibra se ...

Re: kilograme in plus

din 13 nov 2006 20:21 de stefanoski

Oricum sala nu ajuta la slabit ! in prima luna da ! se slabeste. dar apoi kilogramele in plus se transforma in masa musculara. Poti sa alergi in parc, preferabil dimineata, daca ai timp. Poti tine un regim, dar asta nu inseamna sa nu mai mananci ca ...

Re: ceva ce ma framanta

din 13 nov 2006 20:07 de stefanoski

Ce anume au sfarcurile tale ? Explica-ne sau vorba lu pasaroi, o poza nu ar strica. Oricum nu cred ca o sa te lase vreun baiat doar ptr ca ai sfarcurile nu stiu cum. daca in rest esti ok, n-ai motive sa te plangi.:ok:

Re: ceva ce ma framanta

din 13 nov 2006 18:30 de Pasaroi_Cuminte

poza cu subiectii ca sa ne dam mai bine cu parerea :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2405 din 3732
«   1 ... 2402   2403   2404   2405   2406   2407   2408 ... 3732   »

loading...