Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Ma framanta problema sfarcurilor mele din 13 nov 2006 18:28 de crisss06
Salut tuturor. Am si eu o problema sua o intrebare nici nu stiu cum sa numesc:P
deci, problema e ca nu sunt multumita d esanii mei, d efapt de sfracurile mele.nu mi se par foarte frumoase, cu toate ca am vazut ca au multe fete asemanator.dar pe mine ...
Re: kilograme in plus din 13 nov 2006 16:49 de valentine
daca ai doar cateva in plus,nu e nici o problema,sunt destui baieti carora le plac cateva kilograme in plus,insa daca esti "buldozer" fa-ti prima oara un control la medic (nu stiu de care) sa nu ai problema la vreo glanda...si dupa aia mai ...
Re: Re: Draguti vs nemernici din 13 nov 2006 16:46 de valentine
Nu am stat sa citesc ce s-a scris mai sus...dar daca e la ce ma gandesc eu cand citesc titlul topicului...raspunsul meu este ca baietii draguti gasesc si ei destule fete dar de obicei urate,iar nemernicii stau numai cu papusi;)
Of course,of ...
Re: Re: Fetele pot avea amici buni baieti? din 13 nov 2006 16:44 de valentine
:flowers::flowers::flowers:
P.S n-a exotico...cine a observat live aceasta situatie stie mai bine;)
Re: Re: Re: parfum... din 13 nov 2006 16:38 de valentine
Tie,deci nu mai vorbii si in numele altor fete;)
Crede-ma ca am fost destul de preocupat de subiectul fete,seductie,relatii,dragoste,iubire ca sa am niste ideei preconcepute.
Ceea ce zic eu este rezultatul a ce am vazut si observat in ...
Re: Re: Re: Re: Re: iti dau drepate 100% din 13 nov 2006 14:09 de mya
De data asta, fara minciuni. Adevarul, scurt pe doi. Ii spui exact ce simteai si gandeai, considerai ca daca ii vei spune adevarul o vei pierde. Era jenant pentru tine sa-i spui ca la 20 de ani inca esti virgin, te gandeai ca va fi o minciuna ...
Re: Re: Re: Re: iti dau drepate 100% din 13 nov 2006 12:13 de pinochio
Ms mult ce sfaturi,pan la urma am sa-i zic adevarul,sper ca ma va intelege,iar daca ma va intelege voi sti ca fata asta chiar ma iubeste cu adevarat.Cu siguranta nu ii va pica bine fapstul ca am mintit-o dar pan la urma urmei tre s-o scot la ...
Re: Fetele pot avea amici buni baieti? din 13 nov 2006 11:52 de Duduia
intrebarea era daca "acestia" isi vor dori ceva mai mult de la relatia de amicitie cu X-uleasca. da, isi va dori. been there, seen that. nu exista amicitie intre un barbat si o femeie. tot la sex se ajunge. daca vrei sa il faceti, nu va mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza a din 13 nov 2006 07:58 de Pasaroi_Cuminte
stai putin :)
Bolzano-Weierstrass:
Din orice sir mariginit ( puncte discrete=relatii) se poate extrage un subsir convergent.
Apoi Wallis-Fourier-Bolzano-Cauchy
spun ca daca un sir este convergent la x atunci se poate gasi un ...
Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte din 13 nov 2006 02:02 de ExoticDream
Nu stiu sa existe un "punct de echilibru" al intervalului; Weierstrass ne asigura doar ca functia continua pe compact isi atinge extremele, te referi cumva la teorema Stone-Weierstrass care ne spune ca functia aia continua se poate aproxima ...
Re: Re: Re: iti dau drepate 100% din 13 nov 2006 01:26 de stefanoski
Intotdeauna e mai bine sa spui adevarul. Tu ai ezitat sa o faci dar inca nu e timpul pierdut. Cum ti-au spus si fetele, problema ta nu e virginitatea, ci minciuna pe care ai spus-o. Daca ii spui adevarul, ai rezolvat problema. De faza cu ...
Re: Draguti vs nemernici din 13 nov 2006 01:18 de ExoticDream
Nu este adevarata. Impartirea barbatilor in aceste doua multimi este discutabila, exista barbati romantici, prietenosi, bine educati, care asteapta pana cand fata este de acord sa se ajunga la sex, dar care sunt, in acelasi timp, si siguri pe ei ...
Re: parfum... din 13 nov 2006 01:17 de stefanoski
Poti sa ai cele mai tari parfumuri, daca esti prost de dai in gropi si pe langa asta mai esti si urat...cate femei crezi ca atragi ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 nov 2006 01:01 de ExoticDream
386. Catania
(orasul din Sicilia unde s-a nascut compozitorul Vincenzo Bellini, numele restaurantului vine probabil de la el daca n-o fi invers?!?)
;):):)
Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 23:03 de Dysdera
cred ca cel mai util pentru tine ar fi site-urile de dating si internetul..numai sa fii selectiv cu persoanele cu acre vorbesti..mai sunt multe persoane in situatia in acre nu au curajul sa vorbeasca face 2 face si totusi se simt in largul lor pe ...
Re: viata si rostul ei. din 12 nov 2006 22:49 de Dysdera
ar trebui sa incerci sa infrunti fiecare problema cu o atitudine oarecum degajata...probleme uneori se rezolva de la sine si daca stai sa dramatizezi o sa ti se para un capat de lume fiecare chestie care te poate supara intr-o anumita zi..just take ...
Re: Re: Re: Fetele pot avea amici buni baieti? din 12 nov 2006 22:40 de Dysdera
sorry baieti dar cred ca regula asta se aplica numai la voi..cu.."consolarea"..noi fetele preferam sa plangem pe un umar nu sa ne distram cu ce e mai jos de el
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 21:29 de stefanoski
Multumesc. Dar uneori ma intreb daca e bine sa fii ca mine. Sunt putine fetele care stiu sa aprecieze asta...
Re: Re: Re: Re: Ejaculare cu sange! din 12 nov 2006 21:22 de Danny_DaBoss
daca va mananca in fund sa va masturbati de 15 ori pe zi. ce sa faci nene. mai cedeaza si jucaria ca nu e de fier.. :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Constrangerea partenerului int din 12 nov 2006 21:17 de Danny_DaBoss
si daca ai incredere, la o petrecere poate sa o influenteze alti factori : droage, bautura.. si atunci isi face de cap.. SIGUR
Pagina 2406 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
35 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||