Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Prietenul cel mai bun distruge relatia din 12 nov 2006 03:47 de ExoticDream
Re: Rascolit dupa 1 an din 12 nov 2006 03:38 de ExoticDream
Ce inseamna expresia asta "inevitabil ne-am despartit"? Este vreo regula conform careia relatiile nu tin, mai nou, decat 6 luni? Spune-ne care a fost motivul...
[i]Presupun[/i] ca tu ai parasit-o in urma cu un an. Crezi ca ea mai nutreste ...
Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgin! din 12 nov 2006 02:58 de ExoticDream
Ia mai terminati cu jena asta aiurita! Cum adica ti-e rusine de faptul ca n-ai facut sex pana la 20 de ani? Exista cumva o regula potrivit careia, daca depasesti nu stiu ce varsta fara sa fi scapat de "povara" virginitatii, devii un soi de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am z din 12 nov 2006 02:34 de mya
daca nu tremuri dar in schimb te fastacesti/fofilezi, nu nimeresti, te blochezi, panichezi ... :ermm: ?
nu numai tremuratul te da in vileag
Re: Re: Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 02:32 de mya
Iti intelegem deziluziile in ale amorului si dizgratia fata de specia feminina, insa cuvintele sunt cam dure pentru a generaliza. Si nu orice barbat/baiat si-ar dori tipe doar pentru sex, mai sunt si "specimene" pentru care sentimentele si o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis c din 12 nov 2006 02:18 de Bozgoru
nu-si da seama... daca nu tremuri... nu-si da seama :)
Re: Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 02:16 de Bozgoru
Sa-ti explic ceva... tu esti acuma virgin la 27 de ani... pur si simplu pentru ca ai fost prea bun... esti timid cu fetele.. stii de ce? pentru ca nu esti un nesimtit... nu esti un sacal dala care sa se repeada la ele..esti tipul de om care tu ...
Re: Virgin la 27 de ani din 12 nov 2006 01:18 de stefanoski
Nu o sa te injure nimeni ! Dar ar trebui sa iei o hotarare. Grabeste-te ! nu e chiar asa de greu sa-ti gasesti o iubita. Nu ai si tu prieteni ? Intra pe site-uri dastea de cuplari, pune-ti niste poze si apuca-te sa dai mesaje in stanga si in ...
Re: Re: prietenul cel mai bun distruge relatia din 12 nov 2006 01:07 de stefanoski
Yo il compatimesc si pe baiat ! Ma gandesc ca este pus intr-o situatie foarte dificila. Ce sa creada el ? pe cine ? pe iubita lui ? care i-a fost alaturi in ultimul an, si alaturi de care a petrecut clipe minunate. Sau pe prietenul lui cu care se ...
Re: Iubire sau inconstienta? din 12 nov 2006 00:30 de Dysdera
eu cred ca amandoi ar trebui sa fie mai responsabili din punctul asta de vedere..un copil este o crima..mai ales daca poate muri din cauza bolii..si cred ca totusi amandoi ar trebui sa isi impuna fiecaruia sa adopte toate precautiile necesara sa ...
Re: rascolit dupa 1 an din 12 nov 2006 00:05 de Dysdera
sa stii ca uneori fetele chiar pot avea nevoie de putina libertate..de o mica pauza de relatii de iubiri si de tot ceea ce ele implica..ai sa afli daca te-a mintit sau nu in privinta asta mai tarziu..de impacat nu cred ca ai sa te mai impaci cu ...
Re: Cum ii poti demonstra unei fete ca o iubesti?? din 12 nov 2006 00:02 de Dysdera
ai putea sa ii indeplinesti un vis pe care ea nu are curajul sa il indeplineasca..o dorintza ascunsa pe care poti sa o afli daca stii sa tragi pe cineva subtil de limba..fii mereu atent la ce isi doreste si cea mai mare dorinta a ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este himenul?? din 12 nov 2006 00:00 de Dysdera
saracul baiat..il condamni pentru ceva ce nu putea fi anticipat in nici un fel..te sfatuiesc sa renuntzi la "supararea" pe el si sa fii corecta..necunoscuta are dreptate..puteai sa zici nu..el nu e vinovat decat de dorinta:ok:
Prietenul cel mai bun distruge relatia din 11 nov 2006 23:49 de Dysdera
sexperti..revin la voi cu o problema..o prietena ft buna de-a mea are o relatie de 1 un..recent implinit..si cum ne intelegem ft bine imi povesteste tot ce are pe suflet..de curand..am fost amandoua la balul bobocilor..e o fata timida si nu am dansat ...
Re: Re: rascolit dupa 1 an din 11 nov 2006 22:57 de Aluka
pentru prima data in cativa ani am citit ceva destept pe site-ul asta ! citez :
"Exista femei ce se agata cu disperare de cate un barbat, in speranta ca prin el se vor realiza in vreun fel, exista femei plafonate care s-au obisnuit cu gandul ...
Re: Virgin la 27 de ani din 11 nov 2006 18:30 de mya
nu, nu esti un ratat. din cate scrii tu aici, rezulta ca acest aspect, al vietii amoroase nu te-a preocupat, dar in schimb te-ai realizat profesional. poate ca nici nu ai intalnit persoana potrivita care sa te scoata din scutul tau, si sa-ti ...
Virgin la 27 de ani din 11 nov 2006 17:48 de citystar
Doamnelor si domnilor, am tot citit pe forum diverse subiecte legate de virginitate, unii se plang ca sunt virgini la 17 ani, altii la 21, altii la 25. Eu peste cateva zile fac 27 de ani si sunt inca virgin. Oare detin un record ? Mai e cineva din ...
Re: Re: Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la ba din 11 nov 2006 17:43 de mya
n-ai de unde sa stii dinainte ce stiluri de muzica vor fi, cum e altfel, nici nu te poti imbraca incat sa fii on ton cu toate genurile. oricum, nu asta este esential.
da, cam dureros, dar stii tu, "baba" sufera la frumusete B) B) B). ...
Re: Re: Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul din 11 nov 2006 17:36 de Pasaroi_Cuminte
si daca la bal este si trance-house ?
cu pantofi o sa vezi stele verzi in
talpa :D
depinde si ce muzica se va pune :D
Daca are "bord" bine facut atunci mere o bluza mulata daca are pulpane atunci mere si o fustita mulata dar sa fi 5-10 cm ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 nov 2006 15:26 de stefanoski
1. Nu cred ca m-ai auzit vorbind ca sa-mi spui sa tac din gura !
2.La al tau nivel nu ma cobor. Ar fi injositor
3. ai uitat articolul hotarat "a" cand ai scris "u are GREAT BOY." Corect este : "you are a great boy"
Daca tot iti dai talente de ...
Pagina 2408 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||