Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea i

din 10 nov 2006 14:39 de carrie

nu sunt de acord. din cate se vede aici din ce scrie john, nu sta nicidecum cu ea numai pentru sex, ca daca era asa demult isi vedea fata verde. dar cand stai cu cineva, normal ca vrei si sex. si normal ca isi ia tzeapa daca in final, dupa un an ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza a

din 10 nov 2006 14:38 de ExoticDream

Stii cand se poate intampla ceea ce spui tu, carrie? Dupa parerea mea, in doua situatii: 1. Partenerii nu au un IQ si o cultura suficient de solide si, chiar daca se iubesc, nu sunt capabili sa evite monotonia prin exercitii de imaginatie si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tentea

din 10 nov 2006 13:52 de ExoticDream

Nici eu, nici Sorin nu am murit inca!!! Count us in!!! :devil::devil::devil:

Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 10 nov 2006 12:43 de onutza

draga john, viatza merita traita..asa ca daca simti ca nu mai poti, si ai ocazia sa o faci..fa-o!totul e sa nu te simti frustrat apoi. dar inainte de asta convingete daca mai ai mult de asteptat pana la momentul special.ca, vorba aceea..nu se stie ...

Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intim

din 10 nov 2006 12:25 de Nekunoskuta

Eu nu sunt de acord cu gandirea ta aici. Adica tu stai cu o femeie doar pentru sex si iti iei teapa daca pana la urma nu o face cu tine? :blink: E o parere destul de deplasata. Ce daca nu se va culca cu tine? Ati trait alte momente frumoase, ai ...

Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 10 nov 2006 11:04 de john

Voi ce spuneti? se poate numai iubire goala pe paine? ...Eu cred ca aceasta iubire mai trebuie intretinuta si cu "artificii" ca pe urma relatia devine plicticoasa..daca se poate numi relatie. Pana acum am fost un baiat care merita tratat cu respect ...

Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi!

din 10 nov 2006 11:00 de john

Sincer m-am gandit de multe ori sa nu o insel..sa am rabdare langa ea..chiar daca uneori eram atat de excitat si nu primeam nimic..Imi era foarte greu mai ales ca plecam acasa cu durere de testicole de la atata excitatie..Cred ca va dati ...

din 10 nov 2006 05:41 de DarkAngel

problema ta e simpla. Decizia pe care trebe sa o iei este grea.Vrei sa ramai cu ea ? Merita pentru tine sa ramai cu ea si ti atat de mult la ea? Daca da atunci asteapta! Daca nu ti atat de mult la ea e cazul sa mergi mai departe... Greu de luat ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza a

din 10 nov 2006 03:59 de Bozgoru

pt carrie.. in 2 ani jumate de relatie nu m-am gandit nici in ruptul capului sa o insel.. deci chiar nu m-am gandit si nu sunt ipocrit asa cum zici tu! se pare ca ai o dovada vie !

Re: Re: Constrangerea partenerului intr-o relatie

din 10 nov 2006 01:20 de carrie

exact. nimeni nu te poate opri, oricat te tine de "din scurt"(acum nu vb de situatii extreme). tu singur iti impui daca sari sau nu gardul.

Re: Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 01:10 de carrie

sa stii ca odata ce iti incepi viata sexuala si te obisnuiesti, devine muuuuult mai greu sa te abtii, decat inainte. corpul cere. asta e. iar in situatia lui john aici de fata, nu este atat de simplu pe cat zici. unu la mana, pentru ca daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 01:08 de carrie

ba da, ce nu stii nu te poate rani, decat sa ii marturisesti unui partener ca l-ai inselat si sa il faci astfel sa sufere, mai bine tii in tine, cel putin suferi doar tu...daca e cazul... apoi, imi reiterez parerea ca a spune persoanei iubite ...

Re: Sunteti multumiti de drumul ales?

din 10 nov 2006 00:56 de stefanoski

1. Sunt abia clasa a 11-a dar am ales calea turismului pentru ca imi place sa calatoresc si mi-as dori sa devin ghid turistic :rolleyes: 2.Deocamdata nu am realizat nimic notabil pentru a ma declara multumit. 3.Pai sa intru la facultate si ...

Re: Re: Sex fara prezervativ, o sa fac avort......

din 10 nov 2006 00:43 de stefanoski

Mesajul asta este din luna iunie. Fata stie acum daca este sau nu insarcinata ! au trecut 4 luni ! Si laso mai moale cu caterinca, glumeste atunci cand e cazul si fa-o cu bun simt ! P.S. : nici macar nu ai haz !

Re: Constrangerea partenerului intr-o relatie

din 10 nov 2006 00:33 de stefanoski

Nu. nu sunt de acord cu interzicerile acestea. Normal ca nu mi-ar conveni sa am langa mine o fata care sa-mi impuna ce sa fac,unde sa ma duc,unde sa nu ma duc. Totusi,referitor la exeplul dat de mya, trebuie sa-ti cunosti foarte bine partenerul si ...

Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 00:09 de ExoticDream

Dupa parerea mea, nu este dificil sa iei o decizie, nu trebuie decat sa pui in balanta doua lucruri: sentimentele tale fata de ea (si, in general, modul in care se se desfasoara relatia) si "nevoile" tale sexuale. Daca mai importante sunt ...

din 10 nov 2006 00:08 de stefanoski

Destul de complicata problema ta. daca o iubesti cu adevarat nu o vei parasi pentru ca nu vrea sa faceti dragoste. Te inteleg ca iti doresti foarte mult acest lucru, mai ales ca zici ca o si iubesti. E mult mai misto sa o faci cu persoana iubita ...

Re: ce inseamna?

din 10 nov 2006 00:01 de onutza

hey john! e f dragutz din partea ta ca te gandesti la ea si ca intr-adevar te preocupa mersul relatiei voastre...oricum fata trebuie sa fie o norocoasa ca te are alturi. 7 luni nu este o periada f lunga...insa este destul pt a cunoaste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu ma lasa pe Yahoo me

din 9 nov 2006 23:50 de stefanoski

Ai grija caci "Cine seamana vant, culege doar furtuna" Yo zic sa o lasi moale ca daca o superi pe Exotic e de rau !

Re: Re: Re: Re: ce inseamna?

din 9 nov 2006 22:35 de carrie

o perioada de abstinenta de un an nu este nicidecum un "mic" impediment. cred ca bietul baiat a dovedit destul in 7 luni de zile. daca ea totusi nu va dori sa faca sex cu el nici dupa un an? atunci ce se va intampla? in fine...john draga, nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2411 din 3732
«   1 ... 2408   2409   2410   2411   2412   2413   2414 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare