Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ejacularea intr-o singura pozitie din 9 nov 2006 16:54 de dazza
Cam nasol...ca el reuseste doar intr'o singura pozitie.
Poate ar trebui sa faceti o pauza ...de sex si apoi o sa termine in orice pozitie...in cel mai scurt timp.
Daca o faceti des si aveti atata timp impreuna..e posibil sa fie si ceva monotonie.In ...
Re: Re: Prietenul meu din 9 nov 2006 16:42 de dazza
Daca le zice frumoaselor nu inseamna ca..te inseala,insa eu nu i'as permite iubitului meu sa vorbeasca asa cu fetele.):(
Asta e limbajul celor singurei.
Eu i'as dat urgent una peste bot!
Dar asta e..cum il cresti asa il ai.Eu sunt multumita de ...
Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 9 nov 2006 16:04 de Bozgoru
inseamna ca relatia nu e f serioasa daca se ajunge la ganduri dastea...
Sunteti multumiti de drumul ales? din 9 nov 2006 15:46 de ExoticDream
Avand in vedere ca majoritatea userilor nostri fideli se afla in segmentul de varsta 17-30 de ani, se presupune ca, din punct de vedere profesional, fiecare si-a ales sau este pe cale sa-si aleaga un anumit drum, probabil in functie de preferinte, ...
Re: Sex dupa 5 zile de prietenie din 9 nov 2006 13:04 de Against
Psss, psss! Alo, fetita? In capul tau exista acel ceva care se numeste creier? Ma indoiesc. Parinti nu ai? Sau esti rebela lu'peste si ti-ai gasit refugiul in divesrse scroturi? Daca intr-adevar ai doar 15 ani si ai facut tot ceea ce ai spus, ...
Re: Re: Re: Ma iubeste? din 9 nov 2006 10:48 de SORIN28
Lasa ca altii au facut sex dupa 3 zile si nu se mai enerva nimeni. Nu te mai agita atat ca ai sa faci riduri:ok:
Re: Re: Ma iubeste? din 9 nov 2006 09:53 de Nekunoskuta
Acum domnisoara anabella/da/iubita4ubaby/mica/miss/o fata/o pustoaica/oana/o_fata/una se intreaba daca o iubeste prietenul ei care nu o lasa pe mess, desi a facut sex cu el dupa 5 zile de prietenie iar el ii spune ca o iubeste desi e cheala. ...
Re: Re: ma iubeste oare? din 9 nov 2006 01:52 de ExoticDream
Cred ca ai dreptate, fata asta se plictiseste ingrozitor si ne-a astenizat cu fel de fel de prostioare postate sub fel de fel de nickuri! Opinia mea este ca va pierdeti timpul degeaba! Intre doua partide de sex vaginal, oral, anal, ne mai ...
Re: nush din 8 nov 2006 22:58 de stefanoski
Stiu ca nu iti convine dar Vali are dreptate. tipul asta nu merita sa-i acorzi a doua sansa. In ziua de azi daca esti bun esti luat drept prost. Gaseste-ti altul ! Sunt atatia baieti in...din ce orash esti ?:lol:
In fine ai inteles tu.
Si acum ...
Re: Re: Re: Prietenul meu vrea doar sex?!? din 8 nov 2006 22:25 de stefanoski
Daca te complaci in aceasta situatie, relatia voastra rezumandu-se la sex, continua asa. :rolleyes:
Daca vrei mai mult de la o relatie,ceea ce mi se pare normal, ai face bine sa il lasi si sa-ti cauti pe altul. Insa cred ca dupa 2 ani tii la el si ...
Re: ma iubeste oare? din 8 nov 2006 22:05 de carrie
ori mesajul e la vrajeala, ori ala e un bou si tu o fraiera care ii accepta mitocaniile. faza cu stersul e jenanta. daca nu ii place sa nu te mai sarute. cat priveste "cine stie pe unde ai pus gura"...e un lucru care nu se spune niciodata si ala ...
Re: ma iubeste oare? din 8 nov 2006 22:04 de DarkAngel
urat din partea lui... aici is deacord cu valentine.... daca face din astea ar fi cazu sa zboare ca mie asta mi se pare o batie de joc
:)) din 8 nov 2006 22:03 de sexxy
panarama e finutz zis.......stii sinonimu la parashuta....ai grija de reputatzia ta daca iti mai pasa de ea ca sigur la cum vb baietzii ti sa dus zvonul nu mash mira ca cei cu care ai "facut de toate" sa se cunoasca intre ei;):ok:
Re: Ma iubeste? din 8 nov 2006 17:18 de a_mar
Inca nu esti sigura daca te iubeste?Din cate am inteles din alte mesaje ale tale(mai ai unul postat la "general")prietenul tau te iubeste f mult si pt el esti cea mai frumosa si cu tine vrea sa traiasca tot restul vietii....Cel putin asa ziceai ...
Re: ma iubeste oare? din 8 nov 2006 17:11 de a_mar
nu cred ca in doua saptamani poti ajunge sa iubesti pe cineva.Asteapta ceva timp sa vezi cum evolueaza relatia si dupa aia poti sa-ti dai seama din mai multe gesturi daca te iubeste.Poate are dreptate si chiar nu e obisnuit cu gustul tau,insa nu cred ...
Re: Re: Re: Re: Cate activitati culturale ati avut din 8 nov 2006 15:49 de ExoticDream
Ar trebui sa fie un mod de existenta...., este, pentru tine, pentru mine, dar, din nefericire, in minunata lume in care traim am ajuns sa consideram o calitate ceea ce ar trebui sa fie un mod de existenta, majoritatea oamenilor cauta sa se ...
Re: Fetelor..., cum sa ma imbrac la balul bobocilo din 8 nov 2006 10:54 de Nekunoskuta
Sa nu ti se para deplasata intrebarea de mai sus in legatura cu inaltimea si masurile tale. :) Raspune la ea (sau doar raspunde-ti, daca nu vrei sa scrii aici) si apoi te hotarasti cum te imbraci. De exemplu se poarta colantii colorati foarte grosi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari din 8 nov 2006 10:22 de stefanoski
Ai perfecta dreptate ! eu unul nu m-as risca ! :unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre scoala :( din 8 nov 2006 07:46 de Pasaroi_Cuminte
mane vin asa: relatii->EQ->IQ->bani
bineinteles ca 10.000 dolari sau euro ( asta pt inceput presupun )
Re: Re: Re: Cate activitati culturale ati avut in din 8 nov 2006 07:23 de Pasaroi_Cuminte
Exotic tu vezi sinceritatea ca pe o calitate eu o vad ca pe un mod de existenta.
La mormant unde ?
Am toata viata sa citesc/teatru dar n-am toata viata sa ma pregatesc pt viata :D
Realizarea profesionala first, fun later.
Singurul autor ...
Pagina 2413 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||