Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta? din 6 nov 2006 01:17 de ExoticDream
My God! O saptamana? De ce atata risipa de timp?!? Ai calculat cate orgasme, cate pozitii interesante se pot irosi daca stai la discutii cu persoana respectiva, incercand (la ce bun?!?) sa o cunosti cand, in realitate, singura cunoastere care ...
Re: Ma iubeste? din 6 nov 2006 01:07 de ExoticDream
Gurita, daca el ti-a cerut sex si tu i-ai cedat "din prima", la 15 ani, nu te mai mira ca se uita dupa alte fete.... Nu stiu cat de mare este iubirea aia....
:ermm::ermm::ermm:
Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 6 nov 2006 00:44 de ExoticDream
Sa-l mut.... unde?!? La "Sanatate/Probleme" sau "Seductie"? In orice caz la "Dragoste" nu (mai) are ce cauta, nu-mi povesti ca-ti iubesti prietenul si totusi mori daca nu-l vezi pe icsulescu! Ce "draq" sa faci? Pai e simplu: spune-i "iubitului" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza a din 6 nov 2006 00:38 de ExoticDream
"Cineva" ala este de parere ca depinde numai de noi sa prelungim durata iubirii, daca o sa asteptam sa ne ajute cel de sus, de jos sau de pe acelasi palier, sigur o sa esuam chiar inainte termenul fatidic! A propos, si cartea al carei titlu il ...
Re: Re: Re: Re: Re: despre scoala :( din 5 nov 2006 21:07 de omu_negru
:ermm:
Re: Re: Re: Re: despre scoala :( din 5 nov 2006 21:06 de omu_negru
din cate o cunosc nu prea pare genu a de a primi cadouri scumpe, dar eu stiu daca merita. :-`
Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte din 5 nov 2006 15:04 de valentine
"dragostea dureaza 3 ani" suna cunoscut cuiva?:-`:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Intrebari pentru prima data cand o fac din 5 nov 2006 15:03 de valentine
Cand o faci pentru prima data nu e recomandat sa pui prezervativ...nici daca esti fata,nici daca esti baiat...:rolleyes:
Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 5 nov 2006 10:22 de Pasaroi_Cuminte
bye bye love.
Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane din 5 nov 2006 08:50 de akasha
cum se poate numi o relatie de 3 ani,timp in care nu am avut nici o escapada si de ceva timp locuiesc impreuna cu prietenul?
Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane din 5 nov 2006 08:47 de akasha
sa sti ca ai putea sal muti.problema e ca nu stiu ce s-a intamplat.de iubit imi iubesc prietenul la fel de mult,dar................se face ca...au inceput sa imi "fuga"ochii dupa un anumit tip si nu stiu ce draq sa fac
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt din 5 nov 2006 03:02 de Bebe_Sexolog
IDIOT !!
Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa nu din 5 nov 2006 01:52 de puma
vino la mene daca esti virgi
Re: sex anal.... din 5 nov 2006 01:04 de stefanoski
Normal ca nu. gandeste-te cate fete ar trebui sa mearga cracanate :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca din 5 nov 2006 00:39 de valentine
cred ca e misto sa traiesti intr-o relatie care e caracterizata de minciuna...:rolleyes: chiar de ce nu inteleg...odata ce te-a inselat...de ce nu ii zici pa si la revedere? sau chiar iti place sa umbli ca albina din floare in floare?
Re: Re: Sper sa nu am probleme din 5 nov 2006 00:32 de valentine
Daca poti sa o "belesti" cu mana...e ok. Nu trebuie sa iti faci griji deoarece mai mult de jumatate din populatia globului e ca tine fiind vorba de circumrizie (sau cirscumcrizie...afff cuvantul ala care nu stiu cum se scrie:D).Deci e vorba de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma din 5 nov 2006 00:30 de carrie
o relatie in adevaratul sens al cuvantului da, implica fidelitate. eu chiar am fost 5 luni. acum nu mai implica practic, dar teoretic da! adica el nu stie ca eu stiu ca ma inseala si nici ca acum am inceput sa o fac si eu. iar eu ma comport ca si cum ...
Re: Re: Ati ierta o minciuna ca asta? din 5 nov 2006 00:14 de carrie
2 luni inseamna REPEDE?:wacko::wacko::wacko:
nu cunosc aproape pe nimeni sa fi asteptat mai mult de 2 saptamani-o luna. uneori si o saptamana este timp suficient. in fine... de fapt la 15 ani fetele sunt fie nerabdatoare sa o faca cat mai ...
Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane? din 4 nov 2006 20:03 de stefanoski
Cum poti spune ca e vorba de o relatie serioasa daca tie iti zboara gandul la altii ?? femeile astea...
Cred ca totusi ar trebui mutat subiectul asta :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita...... din 4 nov 2006 19:42 de stefanoski
Pai mai conteaza daca are ceva ?? fapta e facuta. Atata timp cat nu exagerezi cu sexul de la 15 ani nu e nici o problema. Daca iti pare rau iti poti lipi himenul cu scoci :lol:
Serios acum...ce naiba ? nu mai puteai astepta ? asa tare te manca ?? ...
Pagina 2416 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||