Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 07:13 de Pasaroi_Cuminte

Nu judec deloc superficial.Pt ca nu este gandirea mea.Eu am enuntat regulile jocului in societatea noastra.In ziua de astazi autorii se clasifica nu dupa continut ci dupa cati bani pot sa scoata.Iar cei care castiga nu sunt autorii ci ...

Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane?

din 3 nov 2006 05:26 de akasha

ce ne facem cand suntem implicati intro relatie serioasa si ne tenteaza alte persoane in afara partenerului/ei?nu ma refer la chestii de genu' "vai ce dragutz/a e",ci la chestii de genul "nu mai pot daca nu il/o vad sau daca nu il/o am"eu cam in ...

Re: Re: Link-ul zilei

din 3 nov 2006 01:48 de ExoticDream

Te incumeti macar sa afli cati studenti sunt in grupa mea? Uite: Pe jumatate din colegii mei i-a apucat rasul vazand filmuletul din link, o treime din rest a avut aceeasi reactie ca si tine, trei sferturi din noul rest m-au intrebat daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 01:12 de ExoticDream

Daca vei citi mereu numai ceea ce-ti place, te vei plafona, vei ramane la stadiul in care te aflai la t_0, nu vei invata nimic nou, nu vei progresa. As intelege chestia asta la cei care apartin maselor, "turmei", dar ma astept ca cei cu pretentii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 01:11 de LonelyGirl

Ai scris atatea ca mi-ar trebui o zi intreaga sa lamuresc tot ceea ce crezi tu ca e o caracterizare a mea, a gusturilor, nivelui de cultura, mediului in care traiesc, grupurilor in care ma invart. O sa incerc sa fiu scurta asa ca o sa punctez ...

Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 3 nov 2006 01:09 de carrie

1. aici este vorba de o relatie in adevaratul sens al cuvantului, si nu pur sexuala. este prima relatie completa pentru mine. stiu ca nu ma poti intelege, dar este chiar o relatie si ma multumeste si fizic si psihologic si sufleteste in masura de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 3 nov 2006 00:58 de carrie

ah eterna superioritate de tipul "traind in cercul vostru stramt..." sunt obositori oamenii astia care au impresia ca toti sunt prosti si absolutizeaza treaba cu "produse pentru marea masa" (de oameni mediocri, ingusti la minte etc.) si "produse ...

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 3 nov 2006 00:45 de ExoticDream

Eu recunosc ca nu pot intelege stilul asta "sunt cu tine, dar te mai insel daca ma inseli si tu pe mine", credeam ca si intr-o relatie pur sexuala exista o anumita... fidelitate...., se pare ca lumea este mult mai complexa decat mi-o imaginez ...

Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 3 nov 2006 00:26 de carrie

nope, poate sa se comporte exact ca inainte. exemplu, iubitul meu. mi-am dat seama dintr-o greseala stupida de-a lui, nicidecum dintr-o modificare de comportament...plus ca ma vad si pe mine: cum la noi ideea este "te prind ca ma inseli, te insel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inse

din 2 nov 2006 23:55 de ExoticDream

De acord, dar ce te faci daca unul iubeste, are incredere cu carul si acorda libertate de miscare deplina partenerului, iar acesta iubeste cam... putin si chiar face ceea ce partenerul care il iubeste nu se gandeste ca ar face?!? Daca nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 2 nov 2006 22:38 de Pasaroi_Cuminte

comunistii stiau sa citeasca probabil :lol: Inveti ceea ce merita invatat, informatia de calitate, lucruri rafinate, ca sa ma exprim aristocrat. De ce? Pentru ca vei fi ceea ce citesti! Asa cum nu cred ca vrei sa spui ca mananci orice, nu cred ...

Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute

din 2 nov 2006 22:01 de bonnie&clyde

Domnisoara singurica, Daca fiecare carte te invata ceva, stau si ma intreb ce as putea invata (eu sau altcineva) din "Platforma program a PCR" din Ion Tugui sau alte idiotenii de acest gen. Inveti ceea ce merita invatat, informatia de ...

Re: Re: Iubire sau inconstienta?

din 2 nov 2006 19:46 de dazza

Nu stiu daca e real ce s'a scris aici,dar eu tot raspund. Daca ma gandesc la asta ca la un fapt real,ma ingrozesc.Iubirea inseamna totul,dar nu sa'ti dai viata. Un copil care se naste din 2 oameni bolnavi de sida,ar fi o catastrofa.De ce sa ...

Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 2 nov 2006 19:38 de dazza

Nu iti da atentie ca la inceput,e mai nervos,cauta motiv de cearta,iti cauta defecte...Ba ca nu faci aia bine...ba ca trebuia altfel...etc Insa,poate fi si genul acela excesiv de amabil,de atent..iubitor..Astia sunt aceia parsivi,care te ...

Re: Re: ma iubeste?

din 2 nov 2006 19:24 de Nekunoskuta

Cati ani aveti? Tu esti prea obsedata de problema asta...daca te iubeste, daca te inseala...risti sa devii paranoica si o sa-ti strici relatia. Toti baietii se mai uita la alte fete dar de la a te uita la a pune mana sau a face sex e cale lunga. Cand ...

Re: Re: Link-ul zilei

din 2 nov 2006 19:00 de Pasaroi_Cuminte

degeaba ai tinut daca n-ai pariat.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo

din 2 nov 2006 18:36 de LonelyGirl

Asta e un dule intre indragostiti?Sau amenintarile unuia asupra altuia?:lol::lol::lol:

Re: ma iubeste?

din 2 nov 2006 18:32 de stefanoski

Si ce ai dori mai mult de la baiatul asta ?? Se uita si el...ca ce-i frumos si Lui Dumnezeu ii place :D Nu e nimic rau in a te uita pe strada dupa o persoana de sex opus. Nu bag mana in foc ca te iubeste dar e evident ca nu ii esti indiferenta ...

Re: ma iubeste?

din 2 nov 2006 17:40 de mya

cam puerila "problema". consider ca gelozia nu trebuie sa izbucneasca din motive stupide si irelevante. cel mai important este: iti arata ca te iubeste sau doar iti spune, iar faptele lui lasa de dorit? te mai poti uita la un tip/tipa pe strada ...

Ma iubeste?

din 2 nov 2006 17:19 de iubita4ubaby

buna ziua! imi spune ca ma iubeste....cand merg cu el pe strada se uita dupa fete....il intreb "de ce te uiti dupa fete?" si imi raspunde " ma uit si eu din trecere nu ca imi place, pe tine te iubesc" ......eu sunt foarte geloasa si nush daca ma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2418 din 3732
«   1 ... 2415   2416   2417   2418   2419   2420   2421 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare