Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 2 nov 2006 17:10 de Nekunoskuta

Nu m-ai inteles. Ma refeream la poveste ca "gelozia vine din iubire, de-aia sunt gelos de te urmaresc peste tot si te tin sechestrata in casa, pentru ca te iubesc" ;) Gelozia vine din neincredere in partener si in propria persoana. "Oare daca ...

Re: Re: Re: 11 minute

din 2 nov 2006 13:27 de LonelyGirl

Domnule Seneca, fiecare carte te invata ceva, fiecare crte e buna pentru cineva pentru ca gusturile difera.IaR daca dumneata desi esti atat de open mind nu adori astfel de carti, citeste ce e pe gustul domniei tale si lasa lumea in pace.Si nu stiu de ...

Re: Re: #Probleme De Familie

din 2 nov 2006 10:47 de Duduia

este minora.

Re: Re: Re: #Fata Mamii

din 2 nov 2006 10:40 de Duduia

nu exista "nu pot", ci "nu vreau". stiu foarte bine ca asa este, am fost acolo.

Re: Re: 11 minute

din 2 nov 2006 07:18 de Pasaroi_Cuminte

Filosofi " pe care lumea nu putea să-i mai īncapă Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pămānt şi apă - Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimānt, Cum ...

Re: 11 minute

din 2 nov 2006 02:07 de se-neca

Ca sa va arat ce tampenii cititi: Adica... nu-i destul ca te-ai indobitocit matale cu ele. Tb sa ne .......... si noua retina, nu? Asa, zici! Cu alte cuvinte: Daca am 3 ani sau 80... tot aia! Draci, doar n-o sa ma schimbe pe mine timpul ...

Re: Cand sa am un copil?

din 2 nov 2006 01:02 de mya

socoteala de acasa nu se (prea) potriveste cu cea din targ. asta este genul de "plan" care nu poate fi conceput dinainte, sau cu o distanta considerabil de indepartata de prezent. niciodata nu stii ce se poate intampla. un copil isi va face ...

Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 2 nov 2006 00:59 de ExoticDream

Gelozia este ceva... patologic, tu ce parere ai, intr-o relatie moderna (nu in povesti) este normal sa iti inseli din cand in cand partenerul? Este fidelitatea o notiune depasita? P.S. Am ridicat doua degete, vezi? Cred in povesti, daca prin ...

Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 1 nov 2006 20:34 de Nekunoskuta

:lol::lol::lol: Doua degete sus cine mai crede in povesti!

Re: Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 1 nov 2006 20:10 de stefanoski

Imi pare rau dar nu stiu ce sanse ai sa-ti dai seama. Doar sa fie atat de tantalau incat sa-l prinzi cu minciuna. Ba ai putea sa il controlezi un pic...nu strica..iar daca o sa-ti reproseze ca te indoiesti de el...ii spui ca esti ...

din 1 nov 2006 20:09 de SORIN28

Nici eu nu mi-am dat seama ca ma inselat cu doi, norocul meu ca a fost "cinstita" si mi-a spus chiar ea(bine, ea mi-a spus doar de unul, de celalalt am aflat de pe net).:ok:

Re: Re: 11 minute

din 1 nov 2006 19:33 de LonelyGirl

Sunt mai multe parti care ar merita citate.daca Cand o sa am mai mult timp la dispozitie o sa mai compeltez. Astept si de la ceilalti completari asemanatoare din diverse carti.

Re: Iubire sau inconstienta?

din 1 nov 2006 18:25 de Nekunoskuta

Inconstienta. Admit ca exista dragoste atat de mare incat sa vrei sa-ti dai viata pentru fiinta iubita insa prefer ca asta sa ramana doar o metafora. Oare el se gandeste ce se intampla daca vor avea un copil, ea va muri si el va fi bolnav?

Re: Avortul

din 1 nov 2006 18:17 de Nekunoskuta

Stiam ca e la moda sa faci cumparaturi in strainatate dar de moda sa faci avort nu am auzit :wacko: Cum ti-a mai zis cineva, avortul implica existenta unei sarcini pentru ca prin avort medicul scoate fetusul. Cat despre greselile medicilor, e ...

Re: Iritatie a sanilor!

din 1 nov 2006 18:15 de Nekunoskuta

Firele de par penseaza-le, nu da cu crema depilatoare pe sani!!! Iritatia iti va trece, daca nu ti-a trecut pana acum.

din 1 nov 2006 18:06 de ExoticDream

Are dreptate carrie, nu ai cum decat daca tipul e facut gramada si, dupa ce ca este suficient de las incat sa nu rupa relatia cu tine si suficient de pervers ca sa va aiba pe amandoua, nu este capabil nici macar sa-si ascunda urmele! Iata un tip ...

Re: Link-ul zilei

din 1 nov 2006 18:06 de valentine

cu o gagica de asta m-as lua de toti pe strada cand mergem la o plimbare:lol: si daca va uitati atenti...e chiar simpatica fata...:ermm:

Re: cum imi dau seama daca ma insala?

din 1 nov 2006 18:04 de Nekunoskuta

Ai motive sa te indoiesti de fidelitatea lui? Daca da, spune-le. Daca nu, de ce rascolesi fara motiv?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este himenul??

din 1 nov 2006 17:59 de Nekunoskuta

Nu mai esti virgina. Dar de ce esti suparata pe el? Aveai si tu un cuvant de zis daca nu voiai. Cuvantul ala era "Nu". ;) Plus ca daca e prietenul tau, aveti o relatie stabila...bla bla bla...nu e deloc normal sa te superi pentru o chestie ...

Re: Sex prea des?...

din 1 nov 2006 17:57 de Nekunoskuta

In primul rand faci o mare prostie sa-i treci cu vederea "foarte multe". Eu as cam garanta ca nu-ti e fidel. Numai povestea: "El fotbalist de 20 de ani, la o echipa cunoscuta, ea 17 ani, relatie de 5 luni" te face sa-ti pui anumite semne de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2419 din 3732
«   1 ... 2416   2417   2418   2419   2420   2421   2422 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare