Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Varsta potrivita...... din 4 nov 2006 15:02 de iubita4ubaby
....eu am 15ani are ceva daca mi-am inceput viata sexuala?:wacko:
Sex anal.... din 4 nov 2006 14:55 de iubita4ubaby
este adevarat ca daca faci sex anal fata ramane cracanata?(?):rolleyes:
Re: Re: Re: Re: frumusetea din 4 nov 2006 14:43 de iubita4ubaby
......ms pt sfat ...:):*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 nov 2006 14:34 de mya
Evanescence - My immortal (romana)
M-am saturat atat de tare sa stau aici...
Deprimata de toate...temerile mele copilaresti...
Daca ar trebui sa pleci,
Imi doresc doar sa pleci
Pentru ca prezenta ta inca dureaza in mine
Si nu vrea sa ma lase ...
Re: Re: Re: frumusetea din 4 nov 2006 14:02 de stefanoski
Eu cred ca el te iubeste. Asculta sfatul meu ! nu mai te gandi ca o sa se indragosteasca de alta. Daca te iubeste, te iubeste nu doar pentru aspectul fizic. Asa ca tine de el si iubiti-va. ca unii nu au parte de iubire...bucura-te ca esti iubita !
Re: Varsta primului sarut din 4 nov 2006 13:32 de andrei_tha_g
la 14 ani reparam un calc pt o fata care imi placea si pur si simplu s-a intamplat :D:D:D:D:D
Re: Re: Re: Re: #Fata Mamii din 4 nov 2006 13:15 de andrei_tha_g
ba exista vreau da nu are curaj stiu eu ca parintii vor ca eu sa fiu baiatu mamii . da eu nu-i las ,da eu sunt o exeptie , in rest pun pe ei o frica ca chiar daca dupa ce scapa din frau lii frica sa aiba initiativa sa isi faca prieteni pe care pot ...
Re: Ati ierta o minciuna ca asta? din 4 nov 2006 12:27 de iubita4ubaby
........in 2 luni a facuto cu ala????? imi pare rau ....da o fata care face dragoste cu un baiat asa repede nici nu a apucat sa il cunoasca .....ii se spune panarama.....yo daca as fi in locul tau nu as ierta-o :(
Re: Re: frumusetea din 4 nov 2006 12:17 de iubita4ubaby
......da ma iubeste fff mult....ai dreptate daca mai continu sa fiu asa geloasa o sa-l pierd...azi l-am suparat si mi-a zis ca il supar si ca il enervez.....cum sa fac sa numai fiu asa geloasa nu vreau sa il pierd ...sunt cu el de aproape 11 luni si ...
Re: Re: Masturbare din 4 nov 2006 11:15 de Nekunoskuta
Serios? Din cate stiam eu ejacularea precoce chiar se poate "trata" prin masturbare. Ambele sexe incep sa-si cunoasca corpul, "functionarea" lui, baietii pot invata cum sa-si prelungeasca erectia, fetele pot invata unde ar trebui insistat ca sa ...
Re: frumusetea din 4 nov 2006 11:08 de Nekunoskuta
Vezi de unde provine gelozia si neincrederea in el? Din neincredere in tine. (Acum intelegi Exotic la ce ma refeream?)
Daca el te-a ales din zecile, miile de fete din care poate alege de ce vrei tu sa-ti rascolesti relatia atat de tare si ...
Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar cuap din 4 nov 2006 11:05 de Nekunoskuta
Daca incepe la 20 e virgina la 20, daca incepe la 15 e c**** la 20...pricepusi? ;)
Lasa-le pe mai tarziu! :lol::lol::lol: Adica tot sa le faca. De curiozitate...cati ani ai si in ce "stadiu" ai ajuns? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca ma inse din 4 nov 2006 01:38 de ExoticDream
Dupa cum prezinti tu lucrurile, aceasta "relatie in adevaratul sens al cuvantului" cuprinde cateva din ingredientele unei relatii intre doua persoane de sex opus (intelegere, comunicare, compatibilitate), cu exceptia iubirii, fidelitatii si a ...
Re: Masturbare din 3 nov 2006 20:06 de martalogu
masturbarea e f nociva nu stiu de ce scrieti ca este perfect normala ba chiar sanatoasa...ati auzit de ejaculare precoce?din ce cauza credeti ca apare?masturbarea duce la tremurul mainilor si nu numai! te face sa iesi din lumea reala si sa te ...
Re: Re: Re: Topul femeilor evitate de barbati! din 3 nov 2006 18:44 de Pasaroi_Cuminte
nu-mi plac :1,2.3
la 4 depinde de soacra
la 5 sa fie cu masura (doar asa)
la 9 culmea chiar imi plac
la 6 , 8 fug ca dracul de tamaie
la 7 fug ca dracul de Biserica
la 10 mi-e indiferent.Daca ne-am luat apoi ne-am luat cu
bune si rele
Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane din 3 nov 2006 17:00 de valentine
asta era in loc de "bun venit":lol:
Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane? din 3 nov 2006 15:56 de ExoticDream
Am vrut sa-ti mut subiectul la sectiunea "Dragoste", dar sunt 99% convinsa ca ceea ce numesti tu "relatie serioasa" se potriveste perfect cu titlul sectiunii unde ai postat!
:ninja::ninja::ninja:
Topul femeilor evitate de barbati! din 3 nov 2006 15:53 de ExoticDream
Daca articolul de pe prima pagina se referea la un top realizat de femei despre barbati, m-am gandit sa vedem cum stau lucrurile invers:
Dragi barbati, care sunt, dupa parerea voastra, tipurile de femei evitate de reprezentantii sexului tare? ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 11 minute din 3 nov 2006 15:39 de ExoticDream
De ce se face aici mereu confuzia intre "a vrea sa pari cu tot dinadinsul superinteligent, superior" si "a dori sa-i inveti ceva pe cei din jur"??? Chiar nu putem citi dincolo de aerul usor ironic al unor afirmatii, nu suntem capabili sa privim ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tip virgin la 26 de ani cu din 3 nov 2006 14:48 de painkillerit
nota 10 cu stelutza ;) :D...se vede ca "ti`ai facut temele" :D
Pagina 2417 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||