Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu pot cu prezervativ

din 8 nov 2006 01:52 de ExoticDream

Nu stiu de unde ti-ai format tu impresia ca eu "am fost" cu multi baieti/barbati, ai sa te miri, dar realitatea este un pic alta, te asigur insa ca intotdeauna am gandit ca este normal sa se ajunga la sex (eu prefer sa numesc operatia respectiva ...

Re: Re: Ejacularea intr-o singura pozitie

din 8 nov 2006 01:29 de ExoticDream

Da, este adevarat, numai de nu s-ar instala monotonia..... Ar fi OK daca ar folosi mai multe pozitii si eventual doar la final pe cea cu pricina! ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari pent

din 8 nov 2006 01:22 de ExoticDream

Teorie stie si virginul, dar la practica e dezastru (si e normal sa fie asa, mai ales daca traieste momentul si cu trupul, si cu sufletul)!!! De-aia ziceam sa nu foloseasca metoda asta in primele experiente sexuale! :cat::cat::cat:

Re: Re: Cate activitati culturale ati avut in ulti

din 8 nov 2006 00:52 de ExoticDream

Apreciem sinceritatea! :ok::ok::ok: P.S. Punem :flowers: daca incerci macar una bucata activitate culturala!

Re: Prietenul meu

din 7 nov 2006 23:53 de Nekunoskuta

E o prostie chestia asta!!! Ce conteaza cum se adreseaza altor fete? Daca ii zice "bai!" pe fatza si apoi te inseala cu ea ar fi mai bine? ;)

Re: Nu ma lasa pe Yahoo messenger!

din 7 nov 2006 23:49 de Nekunoskuta

Spune-i simplu: "Nu-mi pasa de parerea ta in legatura cu faptul ca eu stau pe mess, voi continua sa tin legatura si sa socializez cu oamenii in acest fel. Ce? Tu nu stai pe mess (aici poti sa bagi orice chestie...ce? tu nu iesi cu baietii? tu nu ...

din 7 nov 2006 22:07 de stefanoski

Tre sa-i explici, sa-l faci sa inteleaga faptul ca nu este nimic rau in a sta pe messenger. Spune-i ca il iubesti si ca nu vorbesti cu alti baieti, doar cu amici. In plus chiar nu are dreptul sa-ti impuna ceva. Daca te vei supune poruncilor lui isi ...

Re: Re: Nu ma lasa pe Yahoo messenger!

din 7 nov 2006 20:41 de DarkAngel

Ermm tie ti se pare normal gestu prietenului de a nu o lasa sa vorbeasca pe messenger sau mi se pare mie ?

din 7 nov 2006 20:40 de DarkAngel

Trebe sa-l faci sa inteleaga ca ai si tu dreptu sa comunici sa faci ce vrei si daca nu are incredere in tine sa te lase pe mess (ceea ce mi se pare o exagerare) inseamna ca ii este frica sa nu te "cucereasca" altu deci este nesigur pe el si pe ...

Re: Re: Re: Ma iubeste?

din 7 nov 2006 20:25 de mya

daca noi nu ne putem da seama ce fel de om este el, atunci de ce mai ceri parerei? ramai tu cu parerile tale, ca oricum daca noi iti spunem opiniile noastre si mai sunt si destul de negativiste, tu nu le accepti. iubirea nu inseamna numai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re * nshpe

din 7 nov 2006 20:23 de valentine

daca as fii la DOTA si m-ar omori in timpul ala..........):():():():():():():():(:pirate::pirate::pirate:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre scoala :(

din 7 nov 2006 20:18 de valentine

EQ + relatii/capital a fost si va fii mereu inaintea IQ-ului...asa ca sperati voi mult si bine ca avand IQ o sa duceti o viata frumoasa,pentru ca daca v-ar pune unu in fata 10 puncte de IQ si 10.000 de dolari presimt ca va veti orienta spre ...

Re: Re: Re: Re: Nu ma lasa pe Yahoo messenger!

din 7 nov 2006 18:07 de carrie

nu e vorba de messenger aici, ci de faptul ca un prieten/iubit nu are nici un drept sa iti interzica ceva. poate eventual sa dea un sfat daca considera ca faci ceva gresit (si trebuie sa dea acest sfat), dar nu are dreptul de a impune sau interzice ...

din 7 nov 2006 16:57 de SORIN28

Stau si ma intreb ce ar crede prietena mea daca ar afla ca eu la toate fetele ma adresez cu "iubita"?!:ermm:

din 7 nov 2006 15:52 de ExoticDream

Daca te plictisesti, de ce sari imediat pe Messenger? Poti sa faci un milion de alte lucruri mult mai interesante: de ce nu iesi in oras (la plimbare, film, patinoar/strand, concerte, nu in baruri/cluburi/discoteci), de ce nu citesti, vezi un ...

din 7 nov 2006 15:41 de ExoticDream

Nu ar trebui sa te preocupe ceea ce la spune in prezenta ta, ci cel mult in rest! Oricum nu ai de unde sa afli (si nici nu este indicat sa te apuci de spionaj), asa ca..... urmareste-i cu atentie comportamentul fata de tine, daca ii fug ochii si ...

Re: Nu pot cu prezervativ

din 7 nov 2006 15:33 de ExoticDream

Nu este deloc aiurea, ai "recitat" exact cuvintele pe care ar trebui sa i le spui DACA ai fi baiat matur! Adica sunteti copii mari sa faceti sex in mare viteza, dar copii mici cand vine vorba de aspectul cel mai important dincolo de sentimente si ...

Nu pot cu prezervativ

din 7 nov 2006 08:41 de Aphex

ExoticDream, Mie chiar mi-e draga fata asta si vreau ceva serios cu ea. Sa fac clara treaba asta. Daca 3 sau 4 saptamani ne-au fost de ajuns e treaba noastra, suntem copii mari. Ideea e ca prima data se intampla mai din intamplare. Nu e ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re * nshpe

din 7 nov 2006 02:02 de Necunoscut

Daca ii stingi monitorul nu pierde jocul :)) aprinde monitorul si continua

Re: Re: Re: Re: despre scoala :(

din 7 nov 2006 00:28 de ExoticDream

Yes, yes, yes!!! :ok::ok::ok: No, no, no!!! :devil::ninja::devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!