Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari pentru p

din 7 nov 2006 00:11 de ExoticDream

Metoda coitus interrupus cere experienta intr-ale sexului si stapanire de sine, nu-i mai indemna pe incepatori sa testeze asa ceva pentru ca nu ne permitem atatea botezuri la vara! Tu?!? Virginule! :o:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 nov 2006 22:48 de valentine

:love::love::love::love::love: Superba melodia!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intrebari pentru prima

din 6 nov 2006 22:44 de valentine

Crezi bine;) Dar difera de la caz la caz...adica daca ai o prietena stabila de o lunga perioada de timp si stii ca stii ce faci si cand sa iesi de la caldura (intelegi tu sensul) deja poti sa te gandesti la a renunta la prezervativ... Bine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot cu prezervativ

din 6 nov 2006 22:40 de valentine

Notat,debraiere ramane de acu incolo:D

Re: Re: Re: despre scoala :(

din 6 nov 2006 22:37 de valentine

daca vrei sa te axezi pe scoala...ar trebuii sa primesti mai multe sfaturi de la nemesis...el e boss-ul cu scoalaB) P.S dar sa stii ca e mai importanta scoala vietii...:rolleyes:

Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 6 nov 2006 22:34 de webstar

In leg cu problema ta....dute frumusel la medicul de familie...cerei o trimitere la un medic dermatolog...dupa te duci si iti cauti un medic si acesta/aceasta iti va prescrie un tratament pe care poti sal iei gratuit. De obicei poti folosi si ...

Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 6 nov 2006 22:33 de valentine

Mai...nu stiu cum naiba se tot plange lumea ca are cosuri...ca eu de cand ma stiu nu am avut niciodata probleme cu cosurile,chiar daca am trecut de pubertate si din ceea ce stiu eu,pubertatea este ceea mai dificila perioada legata de cosuri din viata ...

Re: Tratament anti-cosuri...

din 6 nov 2006 22:02 de stefanoski

Am sa-ti raspund inainte sa-ti mute Exotic subiectul. Esti cumva virgin ? Se spune ca cosurile iti trec daca faci sex. Ai putea sa mergi la un medic dermatolog. Iti poate prescrie un tratament (la mine insa nu a avut efect :(( ) Yo ma confrunt ...

Re: Cum iti poti amana ejacularea?

din 6 nov 2006 21:55 de stefanoski

haha:mellow:

Re: dragostea asta

din 6 nov 2006 21:29 de stefanoski

Mai si eu imi mai alint amicele spunandu-le frumoaselor, dar cand sunt cu iubita ma rezum la "ce faceti fetelor ?" Oricum daca il atragea una din ele nu cred ca era atat de tantalau incat sa ii faca ochi dulci de fata cu tine. Cred ca chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu pot cu prezervativ

din 6 nov 2006 18:06 de Pasaroi_Cuminte

Vali daca nu-ti place cuvantul poti sa-i zici "debraiere" :lol:

Re: Ma iubeste?

din 6 nov 2006 17:27 de DarkAngel

Din ceea ce ai zis tu...daca ar fi sa o luam logic ti-as zice ca te iubeste.... dar in dragoste nu exista logica (nu in totalitate) Deci singura persoana care trebuie sa stie raspunsul la aceasta intrebare esti tu...Daca inrtebi asta te indoi cumva ...

Re: Re: Re: frumusetea

din 6 nov 2006 17:23 de DarkAngel

Pai daca nu reusesti sa iti stapanesti gelozia incearca sa nu o expui asa de mult... si in timp te poti antrena sa nu mai fi "pranoica" o sa mearga.... si daca ti-a zis cele mentionate anterior si te-a ales pe tine nu are rost sa-ti faci griji ci ar ...

Re: Re: Ma iubeste?

din 6 nov 2006 17:09 de iubita4ubaby

.....lool...sa sti ca nu am facut sex cu din prima a doua luna ....am facut tocmai in a9a luna...pt ca am vrut eu ,,,,,nu mi-a cerut el....si imi arata ca ma iubeste.....i-am spus ca sunt geloasa pt ca il iubesc si a inteles acest lucru si nu se mai ...

Re: Aspectul fizic...

din 6 nov 2006 17:02 de iubita4ubaby

............dupa parerea mea ...daca te iubea nu conta ca te-ai mai ingrasat....sau alte chesti daca te iubea cu adevarat te placea asa cum esti u ...si pt el erai cea mai frumoasa fata....si yo m-am ingrasat cu 5kg ...:D....si prietenul meu nu mi-a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 nov 2006 16:30 de ExoticDream

316. curent (acum e din ala legat de apa, voiam sa fie literar, dar mi-a luat-o cineva inainte!) P.S. Domnu' Un_singur_cuvant, milioane de scuze, as fi scris doar Blandiana, dar m-am gandit ca, daca ala cu toporul nu ti-a placut, cu atat mai ...

Cum iti poti amana ejacularea?

din 6 nov 2006 14:26 de Gigel

ii zici sa astepte si daca nu vrea o dai cu capul de pereti pana uita ce vroia sa faca :)))

Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers

din 6 nov 2006 14:17 de gigel

[i][b][Cenzurat de ExoticDream] Avertisment:[/b][/i] Daca nu iti modifici vocabularul, posturile iti vor disparea fara a mai trece prin faza de cenzurare, clar? :ninja::ninja::ninja:

Re: Re: Re: Re: Intrebari pentru prima data cand o

din 6 nov 2006 11:45 de Nekunoskuta

Vali!!! Induci copii in eroare!!! Cum ar trebui sa se protejeze prima data? Tine cont de faptul ca aceasta "prima data" de multe ori se intampla la varste mici, pe unde ii apuca nebuneala!

Re: S-a spart prezervativul!

din 6 nov 2006 05:46 de SORIN28

Daca era in ultima zi de menstruatie stai linistit, n-are nimic:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2415 din 3732
«   1 ... 2412   2413   2414   2415   2416   2417   2418 ... 3732   »

loading...