Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Cate activitati culturale ati din 9 nov 2006 22:33 de Pasaroi_Cuminte
pe scena vietii toate piesele sunt drame :)
Corect
roger that
dap asa este.
got it :)
That's way I love this mann :D:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre scoala din 9 nov 2006 22:33 de omu_negru
ms de sfaturi, eu ma gandeam sa imi dai un id de messenger pe care sa mai vb, asa ca intre informaticieni B)...ce zici ? te risti ?:-`
Re: Re: Re: Re: ce inseamna? din 9 nov 2006 22:01 de john
dar deja mi-a zis toate astea..ca se simte exact cum ai mentionat mai sus..oare ce mai asteapta? are sa fie genul de fata care asteapta casatoria? s-a mai pomenit de asa ceva..intre noi doi..dar zis ca nu asteapta asta..oare ce vrea?
Re: Constrangerea partenerului intr-o relatie din 9 nov 2006 22:00 de carrie
ar fi si culmea sa ii interzici ceva sau sa accepti sa ti se interzica de partener ceva! ):( intr-o relatie e nevoie de libertate. adica cum sa renunti la viata sociala individuala? daca stai toata ziua lipit de partener si toate lucrurile se fac ...
Re: Re: Re: ce inseamna? din 9 nov 2006 21:58 de mya
cel mai indicat in astfel de cazuri este sa ai [b]rabdare[/b]. stii tu, cu rabdarea se trece marea. daca intre voi lucrurile merg bine, acesta trebuie privit doar ca un mic impediment peste care veti trece. dovedeste-i ca intr-adevar o iubesti, ...
Re: Re: ce inseamna? din 9 nov 2006 21:54 de john
Asa este..este tinuta mai in "lesa".. de dus la alta m-as simti vinovat..dar nu ar trebui sa imi pretinda fidelitate..Ma tine si pe mine in lesa oarecum..Si de 7 luni si ceva..vreau si eu macar oatingere ceva in zone intime..abia daca am reusit sa o ...
Re: ce inseamna? din 9 nov 2006 21:49 de carrie
ce sa spun? unele femei au niste conceptii dificile, datorate cel mai adesea educatiei si influentei societatii, care inca mai considera sexualitatea (cu precadere cea feminina )un subiect tabu. insa consider ca totusi fiecare are destul cap pentru a ...
Prietena mea nu vrea sa fim prea intimi! din 9 nov 2006 21:34 de john
Spuneti-mi si mie va rog ..atunci cand sunt intr-un loc mai intim cu prietena (virgina..suntem de 7 luni jumate impreuna, eu 19 ea 17)si o ating pe sani..imi zice ca ce simt eu daca ii pun mana pe sani?:wacko:
Si cand pun pe la pasarica pe sub ...
Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte din 9 nov 2006 20:57 de carrie
oameni buni! eu nu am zis ca este imposibil sa nu sari gardul intr-o relatie. dar raman la parerea mea ca gandul nu se poate sa nu iti zboare, macar din cand in cand. macar o data in ani de zile poti cunoaste o persoana care sa te atraga oarecum si ...
Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 9 nov 2006 20:40 de SORIN28
Si eu sunt un ipocrit:((:((:(( 5ani de relatie + 1,5 de asteptare si tot nu am avut nevoie de o alta si "tentatii au fost numai ca exact fidelitatea (asta fir-ar ea al naibii), principiile mele si orgoliul nu m-au lasat.
Stii ce?! Am sa ...
Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 9 nov 2006 20:34 de ExoticDream
Topicul a aterizat aici pentru ca a avea o relatie foarte serioasa, in care iti iubesti mult partenerul, nu este compatibila cu ideea "imi place X, nu pot sa traiesc daca nu-l vad"!
Eu cred ca-s inapoiata sau ipocrita, nu? Dupa 3 ani ...
Re: din 9 nov 2006 20:33 de karlytaaa
Sincer...nu cred in asa ceva deoarece in fond si la urma urmei aceasta se dovedeste a fi doar atractie fizica, sexuala...cum vreti voi...dar dragoste niciodata.:D
Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 9 nov 2006 20:22 de Pasaroi_Cuminte
1.Din liceu am vrut sa ma fac inginer
spirit analitic si creator analizez totul prin prisma intelectului.Nu-mi impun asta pur si simplu se intampa.
2.Da
3.Firma proprie in IT in domeniul industriei (soft si sisteme de masurare pt reactoare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste? din 9 nov 2006 20:20 de stefanoski
Nu dar ma gandeam ca ; daca as fi fost mai vechi poate ca "m-as fi prins" ! Sincer, faza cu intepatura prefer sa nu o comentez, caci s-ar putea sa fi inteles gresit :unsure:
Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 9 nov 2006 20:04 de carrie
topicul clar nu are ce cauta aici, cred ca merge cel mai bine la totul despre.../general.
la subiect...chiar daca relatia este f serioasa, in natura omului este sa fie tentat si de merele din afara gradinii. cine nu recunoaste ca in, de exemplu in ...
Re: Re: Re: Prietenul meu din 9 nov 2006 19:51 de ExoticDream
Si cu personalitatea lui ce-ai facut?!? Eu m-as simti aiurea sa-l modelez dupa chipul si asemanarea idealului din mintea mea, il prefer natural....(chiar daca mai da eroare pe ici, pe colo, prin punctele... neesentiale!), dar ma straduiesc sa-l ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre scoala :( din 9 nov 2006 19:44 de Pasaroi_Cuminte
pt mine nu e calvar e placere.Lucrez in IT .
Ati trecut la algoritmi Lifo si Fifo astia se utilzeaza foarte mult in programare dar efectul lor nu se vede acum ci una la bac (daca esti pe profil info-mate) sau in real-life daca vrei sa profesezi in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 nov 2006 19:28 de ExoticDream
339. Shakespeare
("Caci daca-ai fost lovit de-a mea [b]tradare[/b],/ Cum eu de-a ta, cunosti infernul bine;/ Iar eu, tiran, n-am stat sa dramui: oare/ A ta, atunci, cit m-a durut pe mine." - versuri din Sonetul CXX care se constituie intr-un ...
Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 9 nov 2006 19:17 de ExoticDream
Nu esti, dar sigur ca ai voie, hai, raspunde, intuim noi ceva, dar.... go ahead!!!
:ok::ok::ok:
Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 9 nov 2006 18:50 de joseharmando
Daca's mai mic,am voie sa raspund?:unsure:
Pagina 2412 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||