Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele din 11 nov 2006 00:06 de verdiuc
1.EVIDENT ca pierderea copilului,despre asta vorbim aici,nu?
2.este singurul caz in care nu poate fi vorba despre avort-daca implica riscuri majore asupra mamei.
3.iti dai seama ce tristete ar fi daca s-ar naste copii siamezi,sau orb din ...
Re: Avortul si anticonceptionalele din 11 nov 2006 00:03 de stefanoski
Nu spun ca avortul este un lucru bun. Dar in anumite cazuri este necesar. Multe fete raman insarcinate accidental, fie ca s-a rupt prezervativul, sau ca partenerul s-a crezut in stare sa se opreasca inainte ejacula. In ceea ce priveste ...
Re: Avortul si anticonceptionalele din 10 nov 2006 23:40 de valentine
Chestia e ca si eu am fost total impotriva avortului,chestie probabil care a venit de la mama,care tot timpul mi-a zis ca la orice varsta,oricand,daca las vrea fata insarcinata sa pastrez copilul si sa raman cu ea...nu sa pun fata sa faca ...
Avortul si anticonceptionalele din 10 nov 2006 23:35 de mya
"Treziti-va, oameni, din aceasta betie a varsarii sangelui fiintelor nevinovate, caci altfel nici aomeni nu va mai puteti numi! In felul acesta va coborati mai prejos de cele cuvantatoare, caci toate animalele isi ocrotesc puii lor si nu-i ...
Re: Sunteti multumiti de drumul ales? din 10 nov 2006 23:01 de mya
Consider ca fiecare persoana are o inclinatie catre un anumit doemniu, pe o anumita latura si specializare. Esential este sa ne descoperim aptitudinile si talentul, pentru a le putea dezolva pe parcursul vietii. In primul rand trebuie sa fie un ...
Re: Re: Re: AM RUPT 9 prezervative int din 10 nov 2006 22:22 de Danny_DaBoss
hai ca un lucru nu te-am intrebat.. dupa ce iti pui prezervativ(ul)(ele) unde bagi.. chestia ? in perete? in toba la mashina ? in masina de tocat ? ca daca bagi intro femeie sigur nu se rupe ... hmm :ermm:
Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgi din 10 nov 2006 22:03 de valentine
pai...fii atent:
In primul rand cred ca o sa ai probleme cu "simtul gaurii",adica sa bagi obiectul in gaurica...teoretic pare simplu,dar practic nu e chiar asa usor daca esti incepator. Fara sa te folosesti de mana nu o sa reusesti in nici un caz ...
Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgin! din 10 nov 2006 21:09 de stefanoski
Sanse mici sa nu-si dea seama
In functie de cata experienta are partenera ta, isi va dea seama sau nu. Daca este tot o neexperimentata,sunt ceva sanse sa nu-si dea seama. Dar nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti virgin. Eu te sfatuiesc sa-i spui ...
Am mintit-o!I-am zis ca nu-s virgin! din 10 nov 2006 20:55 de Pinochio :(
Datorita faptului ca sunt virgin la 20 de ani,de rusine sau jena,i-am zis prietenei mele ca nu maii sunt virgin.In cazul in care ar afla va dat-i seama ca m-as simti extrem de prost.Ce sfat imi dati?Ce sa fac sa-mi iau inima-n dinti si sa-i zic ...
Re: Constrangerea partenerului intr-o relatie din 10 nov 2006 18:55 de ExoticDream
Ai dreptate. Este normal ca pentru fiecare sa mai existe un univers in care accesul celuilalt se face rar, extrem de rar sau chiar niciodata (de exemplu colegi de serviciu, proiect, scoala, profesori etc.), nu poti si nici nu trebuie sa-ti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena m din 10 nov 2006 17:33 de john
ma bucur ca ma intelegi.De indelat nu as insela-o ca nu sunt genul asta de pers.De discutat cu ea am discutat si am inteles ca se teme sa nu ma piarda daca o fac cu ea..ceea ce nu as face..E cea mai mare prostie care o poate gandi o fata..adik sa ...
Re: Re: Ciudatenii despre sex! din 10 nov 2006 17:21 de carrie
tare!:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea n din 10 nov 2006 17:19 de carrie
ai dreptate. eu sunt sigura ca ai sentimente pentru ea. chiar imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta. numai ca nu pot sa iti dau o solutie. pentru ca multe femei sunt ingrozitor de dificile si incapatanate. si lor isi fac rau prin asta (mai ales ...
Re: Ciudatenii despre sex! din 10 nov 2006 16:53 de SORIN28
E cat se poate de normal sa faci sex cu un arici daca "suferi: de ejaculare precoce. Chiar nu vad de ce este ciudat?! Faci sex cu un arici, te inteapa pana nu mai poti si apoi te lasi de sex. Daca te-ai lasat de sex e normal ca scapi si de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vr din 10 nov 2006 16:49 de john
Si de ce crezi ca daca ma tem de teapa e din cauza ca nu o iubesc? O iubesc mult si cica si ea pe mine.Faza cu teapa e alta..ca iubesti ca un prost si apoi ramai cu buzele umflate..nu din cauza ca nu s-a culcat cu mine..ci din cauza ca se poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne te din 10 nov 2006 16:48 de carrie
ok si acum pentru supermoderatoarea noastra...:rolleyes: (ce ma relaxeaza contrazicerile astea, asa imi mai ies putin din ale mele :) )
deci...cele 2 situatii descrise de tine sunt limitative, mai sunt o gramada. sunt atatea situatii cate defecte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea s din 10 nov 2006 16:34 de john
Exotic.. imi IUBESC partenera!! tin sa precizez ca nu am parte nici de un joc anume... La mine e abstinenta TOTALA. Vorbesti de sex oral? doamne fereste..poate doar daca ii fac eu ei..dar ea mie? no way...!trebuie sa intelegi ca abia daca am pus mana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tentea din 10 nov 2006 16:22 de carrie
nici macar nu ai intalnit o femeie care sa iti placa mai mult decat iubita dintr-un punct de vedere, nici macar un gand pasager? hmmm.... daca e chiar asa, cu adevarat, atunci nu pot sa iti zic decat felicitari! sincer, nu o zic la misto! ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fi din 10 nov 2006 16:16 de carrie
:) ok am inteles ideea. totusi eu cred urmatoarele:
1. john aici de fata, daca e adevarata povestea, chiar o iubeste pe prietena lui, daca nu ar fi asa nu ar fi stat atata timp dupa ea, sau cel putin nu si-ar pune intrebari ci ar trece la fapte.
2. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea nu vrea sa fim pr din 10 nov 2006 15:18 de ExoticDream
Nu sunt de acord cu tine, ci cu nekunoskuta, o relatie de iubire nu are ca scop sexul, te indragostesti si mai apoi iubesti pe cineva pentru ceea ce reprezinta persoana aceea, nu pentru placerile pe care ti le poate oferi, un om care iubeste nu ...
Pagina 2410 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||