Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: rascolit dupa 1 an

din 11 nov 2006 15:15 de stefanoski

Fetele sunt ciudate. Si fosta mea iubita este acum cu un "prieten" Daca s-ar desparti poa' sa vina ea in maini la mine ca nu o mai primesc ptr cat rau mi-a facut ! La tine situatia este invers. Tu i-ai facut rau si acum vrei sa-ti acorde a doua ...

Re: Re: Re: Srry :)

din 11 nov 2006 15:00 de Lica

Daca se electrizeaza, pe urma incep sa atraga?!? Mai interesant este ca exista indivizi care poseda abilitatea de a construi un camp de energie electrostatica, pe suprafata unui corp, conform vointei lor! :cat:

Re: Re: Re: Re: # Problema Cu Computeru

din 11 nov 2006 13:32 de Aluka

:D:D:D:D adica vrea sa spuna sa pui hdd-ul pe acelasi panglica cu CD-ROM-ul,facandu-l pe unul pe unul master si pe altul slave,dupa care inversezi si testezi iar , ca sa vezi daca zgomotul cu pricina se repeta ! :D:D:D dar nu-l lua ...

din 11 nov 2006 13:18 de Aluka

SI ...??:D:D

din 11 nov 2006 13:03 de Aluka

si daca e pe intel, tot asa ? :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete

din 11 nov 2006 12:51 de carrie

eu nu cred ca suntem asa diferiti, barbati si femei. ni se pare ca suntem, iar micile diferente care exista sunt acutizate f tare de societate. si e clar ca dupa 7 luni nu iti mai ajunge sa va tineti de mana...sa numai e greu ai si tu ceea ce ...

Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 12:43 de carrie

este bine sa nu se ajunga la avort, dar cum acest lucru nu este intotdeauna posibil, aceasta operatie este o necesitate in zilele noastre. eu nu am facut asa ceva, nu a fost cazul pana acum, insa daca va fi, nu voi ezita nici o secunda. cat despre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu

din 11 nov 2006 11:49 de mya

pastreaza-ti calmul, sa nu te pierzi in fata situatiei. daca nu-ti iese ceva, faci haz de necaz. incepeti cu un preludiu, ca sa fie atmosfera usor incinsa, si lucrurile mai merg si de la sine apoi! succes!

fjlhlhjl

din 11 nov 2006 10:42 de john

fiecare iubeste in felul lui.Nu conditionez relatia mea numai dpdv sexual.Mai avem si alte activitati.Pe acest forum am expus doar ce ma deranjeaza pe mine. E o parte din relatia mea.Eu stiu clar ca o iubesc pt ca as face orice pt ea daca ar avea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Priete

din 11 nov 2006 10:30 de verdiuc

John,tu nu o iubesti. E simplu.Tu aproape ai ajuns sa conditionezi relatia voastra de acte sexuale sau lucruri 'bune'.Asta spune multe. O iubesti?Ti se pare... Daca ai iubi-o,ti-ar ajunge sa o tii de mana,sa petreci cat mai mult timp in compania ...

Re: Re: Re: Re: Re: Am mintit-o!I-am zis ca nu-s v

din 11 nov 2006 08:50 de pinochio:(

Am incercat de 2 ori sa o fac cu ea,insa cand urma penetrarea mi-am piedut erectia(din fericire nu si-a dat seama pe "gogonata mea minciuna",dand cauza pe lipsa de experienta si pe durata timpului de cand nu "am mai facut-o")Ai mare dreptate in ...

Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 06:52 de SORIN28

Singurule cazuri in care as fi de acord cu avortul sunt acelea in care copilul s-ar naste cu malformatii, ar periclita viata mamei, ar fi bolnav. In rest....ti-a placut cand ai dat din fund, acum sa-ti placa si copilul daca ai fost idiot si nu ai ...

Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane?

din 11 nov 2006 04:19 de the second

Well, inchei relatia pe care o ai si incepi una noua. Este singura solutie. Oamenii au tendinta asta morbida de a se lasa prada propriilor limite; idei preconcepute, aureli despre mutatul muntior din loc, monogamie si alte cretinatati din astea, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea n

din 11 nov 2006 03:05 de ExoticDream

Vorbesti intr-una de DREPTURILE tale, de primirea a "ceva bun", frustrarile tale! La fel de bine ar putea sa ne povesteasca prietena ta cum se simte cand faci presiuni asupra ei, desi stii ca nu vrea sa faca sex inca, cum se teme fie ca o vei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n

din 11 nov 2006 02:24 de ExoticDream

Stiu, m-am gandit si eu la ele, nu am punctat decat doua care mi se par cele mai importante, fiecare din cele pe care le enumeri tu demonstreaza nu posibilitatea aparitiei tentatiei, ci faptul ca acel cuplu nu are la baza o fundatie solida si ...

Re: Re: Intrebare...

din 11 nov 2006 01:21 de valentine

zice ca e chestie veche si ca am mai vb de 1000 de ori de asta,cand defapt de prima pana ultima oara la fel a facut...acelasi raspuns "am mai vb despre asta":lol:

Re: Intrebare...

din 11 nov 2006 01:17 de DarkAngel

inregistreezi ce iti zice de fiecare data si dupa aia ii arati inregistrarea si sa vezi daca mai are cum sa contrazica cand se aude vocea propriei persoane afirmand si infirmand aceiasi chestie

Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 01:11 de DarkAngel

Daca se naste un copil si familia respectiva este o familie cu f multe probleme (tata alcooli violent) mama neserioasa si incapabila financiar si psihic de a intretine educa un copil..este mai bine sa-l abandoneze intr-un centru de plasament si apoi ...

Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 01:09 de DarkAngel

iti zic o chestie simpla.... a nu se confunda ce sustine biserica si ceea ce este religa ca diferenta este ca intre alb si negru in unele aspecte

Re: Re: Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele

din 11 nov 2006 00:11 de mya

nu discutam exceptiile (copilul sa se nasca cu probleme foarte grave de sanatate, desi Biserica nici pe-acestea nu le agreeaza)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2409 din 3732
«   1 ... 2406   2407   2408   2409   2410   2411   2412 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare