Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Constrangerea partenerului intr-o din 12 nov 2006 19:21 de valentine
cam greu sa mai ai in cineva incredere in ziua de azi...nu neaparat iubit/a...
Re: Re: Fetele pot avea amici buni baieti? din 12 nov 2006 19:19 de valentine
nu
cel mai probabil,daca nu sunt pe la varste fragede,din prietenie o sa isi mai satisfaca si nevoile sexuale...asa,prieteneste:,
Re: Avortul si anticonceptionalele din 12 nov 2006 18:53 de Dysdera
biserica are muuuulte idei si interdictii..unele din ele sunt stupide...altele mai rationale in exagerarea lor..nu cred ca o fata ar trebui sa faca sau sa nu faca un avort luandu-se dupa ce spune biserica si ce spun altii..este decizia ei proprie ...
Re: iti dau drepate 100% din 12 nov 2006 18:05 de mya
abordezi total gresit problema. fiind framantat de minciuna pe care i-ai spus-o prietenei tale, incepi sa privesti virginitatea ca o povara, si nu este deloc astfel. este grav ca ai mintit-o pe ea (probabil pentru ca era jenant pentru tine sa ii ...
Re: Re: Re: prietenul cel mai bun distruge relatia din 12 nov 2006 15:09 de valentine
pai tu nu ai cum sa fii constient de asta,pentru ca daca ai stii ca vor sa iti distruga relatia, ti-ai crede prietena :)
Oricum,ideea este ca prietenii si relatia nu prea trebuie sa le bagi in aceeasi oala.Eu personal o las moale de tot cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin din 12 nov 2006 14:18 de carrie
f corect!!! :ok::ok::ok: cred ca femeile isi educa baietii dupa principiile lor, pe care evident acestia nu le pot respecta, insa le au in minte ca model de conduita "corecta" (in special feminina). si atunci cine nu le respecta nu e ok. bine, ...
Re: Re: Avortul si anticonceptionalele din 12 nov 2006 13:38 de mya
daca imi aduc eu bine aminte, acolo era vorba despre avort, daca am recurge la aceatsa metoda. aici se pune problema si anticonceptionalelor, si pe langa discutiile si opiniile noastre, au fost puse pentru dezbatut si anumite citate din carti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: # Problema Cu Computeru din 12 nov 2006 13:02 de Danny_DaBoss
am observat : daca pun HDD pe primary master... face spume.. daca il pun pe secondary master merge OK .. :blink:
Re: Re: Re: Re: Srry :) din 12 nov 2006 12:54 de Danny_DaBoss
poate daca se masturbeaza suficint de mult si repede produce mai mult curent decat centrala de la cernavoda :lol::lol:
Re: Re: Re: Constrangerea partenerului intr-o rela din 12 nov 2006 12:45 de Danny_DaBoss
aici este vorba de incredere. daca ai suficienta incredere sa iti lasi iubita(ul) la petrecere.. sa isi faca da cap :lol:
Re: Re: prietenul cel mai bun distruge relatia din 12 nov 2006 11:24 de Dysdera
si daca prietenul cel mai bun si iubita lui vor cu orice pret sa iti distruga relatia si tu esti constient de asta..tot pe el il crezi?
Re: draguti vs nemernici din 12 nov 2006 11:12 de Pasaroi_Cuminte
daca te trimite la originile ei atunci e marfa :D
[i]
e adevarata chestia asta?????? ziceti fetele[/i][b]lor[/b]
depinde de femeie B)
Re: Re: Re: Re: Re: # Problema Cu Computeru din 12 nov 2006 10:51 de Pasaroi_Cuminte
Adica nu intelegi.
Cablu de tensiune e diferit de cablu IDE (care nu e panglica) si nici ala de tensiune nu e panglica.
Vb de computere nu de cadouri:D
Nu vreau sa puna HDD pe acelasi cablu IDE ( cica panglica auzi :lol: :lol: :lol: si nici nu ...
Draguti vs nemernici din 12 nov 2006 10:48 de vorteics
Dezbaterea diferentelor dintre barbatii "draguti si amabili"
si "barbatii nemernici si fara scupule" esta una dintre cele mai
vechi probleme in seductie. Aici voi da doar explicatii sumare, un
articol mai mare despre conditionarea genetica de ...
Re: Avortul si anticonceptionalele din 12 nov 2006 09:42 de Pasaroi_Cuminte
C'mon Mya subiectul asta a mai fost dezbatut acum cateva luni de zile (prin iulie) si iarasi se spun acelasi pareri si acelasi argumente
Iarasi o luam de la capat ? :ermm:
:-`
Re: Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte pers din 12 nov 2006 08:03 de Pasaroi_Cuminte
aplica Weirstrass-Cauchy pe un interval ales si vei afla vecinatatea (punctul de echilibru) al intervalului.:D
Mi-a placut "Equilibrium":D
Christian Bale ( personajul principal) a jucat exceptional .
Super film :D
Re: Re: Ce ne facem daca ne tenteaza alte persoane din 12 nov 2006 04:54 de ExoticDream
Intr-adevar, de la o varsta incolo viata este un interval inchis, scris ca reuniune de [i]n[/i] intervale inchise (nu neaparat disjuncte, pentru unii) de relatii mai mult sau mai putin serioase, in urma carora cateodata, din greseala, mai rezulta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele din 12 nov 2006 04:49 de valentine
:lol::lol: mai era si bancul ala cu:
Care e locul in care se omoara ce-i mai multi oameni zilnic? Baia...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pr din 12 nov 2006 04:15 de ExoticDream
De acord, chiar daca noi doua o spunem cu nuante putin diferite.
Nu, carrie, nu e clar, vorbim de niste adolescenti care nu au implinit inca 20 de ani. Cineva ma acuza ca judec mereu barbatii, ei bine, uite ca nu este chiar asa, eu le ...
Re: Re: Re: Re: Avortul si anticonceptionalele din 12 nov 2006 03:54 de ExoticDream
A propos de avort....
Unele voci sustin ca, daca avortul e o crima, atunci masturbarea e un genocid!
:):D:lol:
Pagina 2407 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||