Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Sunt baiat, am 14 ani si nu stiu sa sarut

din 15 nov 2006 23:18 de omu_negru

fiecare are metoda lui, daca esti mai timid, cred ca e bine sa te lasi condus de fata

Re: Re: Re: Re: am nevoie de sfaturi

din 15 nov 2006 23:12 de omu_negru

cam pe acelasi principiu as merge si eu, dar sa intri deja beat in disco...in vazul tuturor...cam naspa...daca ati fi mai multi beti ar merge:ok:

Re: am nevoie de sfaturi

din 15 nov 2006 23:10 de omu_negru

ce ai hotarat...te duci sau nu ??? nici eu nu stiu a dansa prea bine, dar ma duc la bal doar pentru a bea si a pierde vremea cu cei de la mine. si eu am bal duminica asta si nu stiu daca ma duc...sa vad

Re: Viata si rostul ei

din 15 nov 2006 23:09 de omu_negru

daca tot ce ai scris tu mai sus e adevarat, inseamna ca e de rau. si eu am probleme, dar incerc sa le rezolv, cu multa credinta in Dumnezeu si cu speranta ca maine va fi bine. In asemenea cazuri ar trebui,cred, sa vorbim mai des cu parintii ...

Re: Alta Intrebare pe forum

din 15 nov 2006 23:03 de omu_negru

de cat timp te masturbezi ??? asta poate sa influente sau nu aceasta dorinta a ta de a scapa de masturbare.

Re: Re: Alta Intrebare pe forum

din 15 nov 2006 22:47 de Coracao

Mai bine elibereaza ce e acolo ca durerea aia e destul de nasoala mai ales daca te apuca in locuri nepotrivite si in momente nepotrivite

Re: Re: Re: am nevoie de sfaturi

din 15 nov 2006 21:50 de stefanoski

Ar fi bine daca m-ar primi gata beat in club :lol::lol::lol:

Re: Urgenta intai!!!

din 15 nov 2006 21:21 de verdiuc

Levi...pentru fata iubita merita sa faci orice! Cei 500 de mii reprezinta o suma pentru tine,si probabil pentru majoritatea studentilor,dar daca tu crezi ca acea seara ar fi importanta pentru trecerea la un nivel superior al relatiei voastre,atunci ...

Re: Re: am nevoie de sfaturi

din 15 nov 2006 21:21 de valentine

Da cine a zis ca trebe sa stii sa dansezi...:lol: amuza-te pe faza cu dansatul! fa din chestia ca nu stii sa dansezi o chestie amuzanta si amuza-te de chestia astia si ii vei amuza pe ceilalti = de bine,atragi privirele fetelorB) Acum probabil te ...

Re: Alta Intrebare pe forum

din 15 nov 2006 20:33 de valentine

nici unul,poate doar o durere in testicule dupa o perioada...daca nu eliberezi ce se afla acolo:rolleyes:

Re: am nevoie de sfaturi

din 15 nov 2006 19:48 de akasha

eu zic sa mergi fara nici o retinere.te lasi condus de muzica sau de partenera de dans,daca gasesti o fata careia ii poti spune problema ta.nu e chiar atat de greu. daca iti place o melodie,o sa sti sa si dansezi,iar daca iti place si ...

Nu stiu sa dansez, ma duc la balul bobocilor?

din 15 nov 2006 19:30 de stefanoski

Stiu ca nu e locul bun ptr subiectul meu dar in momentele astea sunt cam disperat si am nevoie de sfaturi. urgent. Maine e balul bobocilor si inca mai pot face rost de bilet. Problema e ca nu stiu sa dansez si din cauza asta mi-e rusine sa ma duc. Nu ...

Efecte negative ale nemasturbarii?

din 15 nov 2006 19:20 de Frank

Salut,vreu sa stiu si eu ce efecte negative as avea daca nu m-as mai masturba de acum incolo?(am 17 ani)

Re: Dezvoltarea penisului

din 15 nov 2006 12:34 de Danny_DaBoss

la 12 ani ? cat vrei sa o ai ? las ca mai creste pana la 20 d ani..

Re: ajutor! need help p bune!

din 15 nov 2006 12:33 de Danny_DaBoss

nu esti pe stop ? .. daca nu atunci fugi la doftor ca daca ai zis ca nu ai fost suficient excitata inseamna ca probabil nu ai fost lubifiata suficient si poate sa facut vreo iritatie/inflamatie/rana inauntru... parerea mea... sunt baiat.. vrei sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n

din 15 nov 2006 01:41 de ExoticDream

Nu se poate, singura camera libera este ocupata, Pasaroi ii da meditatii de C++ omului negru! School comes first, other things can wait..... a few eternities perhaps.... :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ne facem daca n

din 15 nov 2006 01:36 de se-neca

In sfarsit faci si tu o propunere decenta! Bravo! Felicitari! P.S. Subscriu opiniei lui valentine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Care este hime

din 14 nov 2006 22:09 de Dysdera

nu il iubesti si totusi ai asemenea contacte intime cu el?nu ar trebui totusi sa ai cat de cat incredere in cel care se "joaca" cu trupul tau?accidentul asta putea fi prevenit daca ai fi stiut sa iti alegi partenerul...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce?

din 14 nov 2006 22:06 de levi82

Din nou. Sambata ne-am intalnit. A fost putin urat: Calculatorul ei era la service si motivul cel mai plauzibil al intalnirii a fost sa vina pe la mine sa intre un pic pe mess sa vb cu niste baieti, de care spune ca sunt doar amici... In fine, dupa ...

Re: Re: Re: viata si rostul ei.

din 14 nov 2006 22:03 de Dysdera

sa indraznesc sa te contrazic? am avut cateva discutii cu persoane care au fost inafara si mi-au zis ca oamenii din tari precum germania..austria eventual italia sunt foarte egoisti si reci..chiar rai..cea mai buna dovada de cat de indiferenti sunt ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2404 din 3732
«   1 ... 2401   2402   2403   2404   2405   2406   2407 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare