Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Marii nostri romani!

din 1 nov 2006 17:50 de mya

tu?!? absent, cred ca ai lipsit de la lectia asta :-`:-`:-` (ca o paranteza): am inteles ca emisiunea s-a incheiat, cel mai mare roman fiind cosiderat in cele din urma Stefan cel Mare. din punctul meu de vedere, cel mai mare roman este ...

Re: cum imi dau seama daca ma insala?

din 1 nov 2006 17:35 de carrie

in foarte multe situatii, nu prea poti sa iti dai seama...daca respectivul este suficient de abil, nu prea ai nici o sansa. in acest caz, singura modalitate este...sa ai noroc!

Cum imi dau seama daca ma inseala?

din 1 nov 2006 17:00 de iubita4ubaby

cum imi dau seama daca ma insala?:((

Re: Re: #Fata Mamii

din 1 nov 2006 12:58 de LonelyGirl

are motiv dar nu are curaj. chiar daca ar vrea nu are curaj sa ia o initiativa.sunt dependenti de parinti.nu pot face nimic fara sfatul si aprobarea parintilor.

Re: Masturbarea la barbati

din 1 nov 2006 10:05 de stefanoski

Nu patesti nimic ! freaca in continuare :lol::ok:

Life would be much easier if I had the source code

din 1 nov 2006 01:14 de ExoticDream

Really?!? Sa avem un glob de cristal in fata, sa stim ce ne asteapta, nu ni s-ar narui oare toate castelele de nisip, nu am ucide in noi speranta? Ce sleepy sunt..... Charles Buxton asta voia sa spuna, de fapt, ca ne-ar fi mult mai usor daca ne-am ...

Re: #Probleme De Familie

din 31 oct 2006 16:36 de BanderasxxlI

eu am facut multe pana in momentul de fata...am jucat barbut..am furat din casa...am jepcarit...am batut...si toate astea pt simplu fapt ca doream sa fiu si eu baiat printre baieti...acum mam schimbat ffff mullt fata de cum eram...si din toate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 31 oct 2006 14:43 de Pasaroi_Cuminte

Respectul este reciproc Verdiuc. Pai sunt pragmatic din fire.Fac ceva numai daca imi este de utilitate.Consum energia ( care este o resursa limitata) pt lucrurile care imi sunt cu adevarat de folos. Insa in privinta sentimentelor las pragmatismul ...

11 minute

din 31 oct 2006 13:08 de LonelyGirl

Am citit zilele astea 11 minute - Paulo Coelho.Am gasit unele pasaje f interesante si m-am gandit sa le postez sa le cititi si voi daca sunteti interesati:) " pe om timpul nu-l transforma, invatatura nu-l transforma-singurul lucru care te poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Care este himenul??

din 31 oct 2006 10:33 de carrie

chiar nu cred ca himenul este cel care opreste fetele in a-si incepe viata sexuala mai devreme. si nu ruperea himenului este cea care le da de gol cel mai adesea ca au facut-o, fiind foarte putine cele duse de manuta de mamica a ginecolog pentru ...

Re: Re: Re: Cum ii poti demonstra unei fete ca o i

din 31 oct 2006 09:21 de verdiuc

:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 31 oct 2006 09:05 de verdiuc

Cineva a intors o pagina.A ajuns la concluzia ca ceea ce a fost,a fost in van.Important este,insa,sa ciesti o carte la varsta potrivita. Bunaoara,un basm este privit de copii intr-un fel,dandu-ne bucuria specifica varstelor mici,incantati fiind de ...

Re: Re: Re: Re: Care este himenul??

din 31 oct 2006 00:50 de ExoticDream

Este adevarat ca ar trebui sa "o faci prima data atunci cand vrei si cand simti", dar exista destule fete, foarte tinere, care nu judeca prea mult si care, daca nu ar fi aceasta minibariera fizica, s-ar arunca la sex extrem de devreme, din pura ...

Re: Avortul

din 30 oct 2006 23:01 de DarkAngel

isi da seama ca nu exista sarcina deci nu are ce sa avorteze.... acuma intrebarea mea este: De ce ai face tu un "avort" cand nu e cazul ?

Re: Cheaguri de sange, dureri de ovare!!!

din 30 oct 2006 21:23 de ana

cheagurile de sange apar atunci cand ai avut o mica raceala inainte de ciclu. nimik grav, numai ca vei avea si dureri

Re: Avortul

din 30 oct 2006 19:48 de stefanoski

Din moment ce sarcina nu exista o sarcina, nu ai ce sa avortezi !! Avortul inseamna eliminarea fatului nedorit, nedezvoltat. Daca fatul nu exista, nu exista sarcina. Daca nu exista sarcina, nu se poate vorbi de avort :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: excitare...

din 30 oct 2006 19:38 de Pasaroi_Cuminte

O fata cu educatie nu cred eu ca o sa vorbeasca asa :p Si apoi iti dai seama intr-o secunda daca e romantica sau nu :p PS : ma refeream la cuvintele tale nu la altele luate din carti.Originalitate :D

Avortul

din 30 oct 2006 19:14 de Andreea

Stiu ca intrebarea mea e cam deplasata, insa va rog sa-mi raspundeti fara critici:D ce se intampla daca faci avort desi nu exista o sarcina? sau nici nu se poate face pt ca medicul observa chestia asta? consecinte...??? ms mult

Re: Re: cistita..postrior.. sau stres?

din 30 oct 2006 18:05 de valentine

Pai din mica mea experienta...pot sa zic in primul rand ca daca ai luat postinor e normal sa te astepti la dereglari hormonale si in al doilea rand...scurgerile alea sunt sigur de la o infectie :)

Re: Re: Re: Care este himenul??

din 30 oct 2006 17:44 de carrie

tu chiar crezi ca in zilele noastre, himenul le face pe fete sa isi intarzie inceperea vietii sexuale? come on! cu himen sau fara, o faci prima data atunci cand vrei sa o faci si cand simti. ce, baietii isi incep viata sexuala din frageda ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2420 din 3732
«   1 ... 2417   2418   2419   2420   2421   2422   2423 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare