Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Aspectul fizic... din 27 oct 2006 22:14 de altu'.......
e si un complex al vostru .. al fetelor . am colega care e mai plinuta si e extrem de complexata insa pur si simplu ii sta f. bine asa cum e ea .. e mai dezvoltata dar nu grasa ..
daca intr-adevar asa a zis iubitu tau ... inseamna ca nu te merita ...
Par pubian din 27 oct 2006 21:43 de the_litleBIG
sper sa nu para o intrebare idioata ... ultima data cand am facut baie am constat cu stupoare ca imi cam cade paru' pubian in "cantitati industriale". Nu e vizibil in locul respectiv dar cand ma spal acolo cade destul de mult. Eu unul nu m-am ras ...
Re: Re: problema rusinoasa din 27 oct 2006 17:05 de ladyinblack
Deci ca sa lamuresc pe toata lumea.In primul rand mi-am schimbat look-ul de n ori. tipul de machiaj,stilul de imbracaminte,modul de a fi dar cred ca nu am reusit pt ca mi-e frica sa ies si sa cunosc lume(in special baieti) din cauza faptului ca nu ...
Re: #Fata Mamii din 27 oct 2006 16:32 de Duduia
are motiv sa se impotriveasca si el/ea.
Re: problema rusinoasa din 27 oct 2006 13:19 de stefanoski
hai ca nu e chiar asa de grava situatia ta. daca vrei sa stii eu acu' un an eram f complexat ca sunt urat si ca nu arat bine. Nu m-am agitat sa ma schimb, doar modul de a ma imbraca. Am ramas eu si acum pot sa spun ca am succes la fete ...
Re: Re: Gura mea miroase urat! din 27 oct 2006 13:15 de Danny_DaBoss
doctoru-i doctor !!
Re: Gura mea miroase urat! din 27 oct 2006 13:09 de DrSexpert
Pentru a putea rezolva problema respiratiei urat mirositoare trebuie sa afli ce afectiune ai. Mirosul ar putea fi pricinuit de infectii dentare, gingivita, probleme bucale (afte, angina etc.), sinuzita, probleme gastro-intestinale etc.
Incepe ...
Re: problema rusinoasa din 27 oct 2006 13:09 de Danny_DaBoss
ai aproape 17 ani.. deci ai 16.. daca zici ca esti grasa si urata de ce nu faci ceva in privinta asta ? esti f tanara, e bine. fa si tu un aerobic, pune-te pe slabit, aranjeaza-te nitzel, fa plaja sau dute la solar daca nu ai nici o tenta de ...
Nu stiu sa sarut frantuzeste! din 27 oct 2006 12:35 de ladyinblack
Oameni buni sunt fff disperata!Am aproape 17 ani si nu m-am sarutat(frantuzeste).Un motiv ar fi poate faptul ca sunt grasa si urata dar cei cu care am avut un inceput de sarut erau bauti si ma bucur ca nu-si amintesc ca i-am respins in puctul ...
Re: #Swapping-ul din 27 oct 2006 12:24 de gabriell
Nu stiu ce inseamna swapping.. dar asa parerea mea este... daca ai o relatie stabila... schimbul de parteneri e o chestie.. ridicola din punctul meu de vedere.. dar daca esti free.. de ce nu ? ai o viatza lipsita de obligatii deci ... esti free to do ...
Re: Re: Re: Re: #Fata Mamii din 27 oct 2006 12:23 de Danny_DaBoss
:wacko: .. si daca parinti se impotrivesc ? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2006 11:22 de verdiuc
Medicul,ca si asistenta...INTARZIE toate astea.Stai linistit,ca le fac pe toate,pana la urma.Dar nu te va lasa sa mori,asta e sigur,pentru ca atunci poate da de bucluc.
In ret,daca 'sufli',vei astepta mult.El,doctorul,are destule motive de bagat la ...
Re: amanare menstruatie din 27 oct 2006 10:28 de Nekunoskuta
Ia toate pastilele din folia de rezerva, altfel ai mari sanse sa nu-si faca efectul anticonceptionalele si sa te alegi cu o mare surpriza. Daca faci ce zici tu nu amani menstruatia.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 oct 2006 09:10 de SORIN28
Daca medicul nu conditioneaza actul medical si doar il amana, explica si mie:
De ce iti refuza internarea pana nu dai spaga?!
De ce te baga cu altcineva in pat daca nu dai o spaga ceva mai consistenta la internare?!
De ce medicul nici macar ...
Re: Re: masturbarea la femei din 27 oct 2006 07:21 de gabriell
pai da asta am zis si eu .. daca nu este vorba de frigiditate.. sau de creier.. ceea ce e putin probabil e posibil ? daca o fata spune ... niciodata nu mi-am facut.. ca nu am simtzit sau ca nu pot... nu simt nu simt la mine poate fi adevarat.. sa fim ...
Re: masturbarea la femei din 27 oct 2006 03:26 de DarkAngel
pai unu din motive poate sa fie psihic sa nu uitam ca: Creierul este cel mai mare si mai puternic organ sexual pe care il poseda omu.... Deci da este posibil sa nu fie excitata deloc cand incearca sa se satisfaca singura.... Unii nu se pot excita ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul din 27 oct 2006 03:21 de DarkAngel
Hmm interesant ce zici u...daca esti egoist nu esti calcat in picioare de partenerul tau (acela cu care vrei sa-ti imparti viata banui ca la asta te refereai)OK... dar daca nu te calca el in picioare fiind egoist stopezi o parte din iubire o ...
Masturbarea la femei din 27 oct 2006 02:32 de gabriell
nuj daca a mai fost un subiect de genu iar nu ma inteseaza dar sunt curios.. exista femei care nu simt nimic cand vor sa se satisfaca pe ele ? adik .. cum pana mea sa nu simti nimic daca iti faci cu mana ta.. stiti doar ce'si face omu cu mana lui e ...
Re: Aspectul fizic... din 26 oct 2006 23:12 de verdiuc
Prietenul tau este absurd.3-4 kg sunt aproape de neluat in seama.Daca la fata arati ok,atunci nu ar trebui sa iti faci probleme.
Uite,eu am cam 6 kg in plus.Dar ca aspect general,arat bine.Iar cine are ceva de comentat in legatura cu acele kg in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 26 oct 2006 22:52 de verdiuc
SUNT UN EGOIST FARA LIMITA.
In situatii de criza reactionez total anapoda.Muream daca nu faceam cum vroiam eu?
Pagina 2423 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||