Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum e mai bine sa fac???

din 26 oct 2006 02:14 de ExoticDream

Cand va aud cu expresii de genul "si-a facut gagic", ma apuca disperarea! Ce inseamna aia?!? Adica si-a gasit pe unul cu care sa se duca in club/bar/discoteca si sa faca sex? Mi se pare cam neserioasa abordarea asta. Pana la urma, fata care iti ...

Re: Re: Aspectul fizic...

din 26 oct 2006 01:43 de ExoticDream

Nu intotdeauna suplimentarea cu un strat de 2-3 kilograme se datoreaza lipsei de interes fata de aspectul fizic, exista multe motive care conduc la ingrasare, nu toata lumea devine nesimtitoare vis-a-vis de felul in care arata, indopandu-se cu ...

Re: cum e mai bine sa fac ??

din 26 oct 2006 00:11 de DarkAngel

Daca si-a luat pe unu si inca se uita la tine as putea spune cateva lucruri naspa despre ea dar ma abitin. Tie daca nu iti place de asta cu care esti de ce ai ales sa fi cu ea ? De ce nu ai incercat sa fi cu aia care iti placea. Nu iti recomand sa te ...

Re: VIRGINA SAU NU?

din 26 oct 2006 00:08 de DarkAngel

probabil dpdv fizic mai esti virgina dar psihic nu prea mai cred si aia conteaza mai mult decat fizic....

Re: #Fata Mamii

din 25 oct 2006 23:39 de DarkAngel

Mai au o sansa daca isi schimba anturaju si obiceiurile si nu or sa mai fie parintii sa le taie elanu.... dar va fi foarte greu sa-si revina si va dura ceva vreme

Cum e mai bine sa fac???

din 25 oct 2006 23:06 de stefanoski

Sunt intr-o mare dilema. Acum 2 saptamani ma atragea o fata din liceu. Ne cunoastem doar din vedere dar fata ma privea asa de dulce incat mi-am dat seama ca ma place si ea. Insa am fost cretin, renuntand la ea pentru o alta care credeam eu ca daca e ...

Re: #Gesturi Disperate

din 25 oct 2006 22:59 de LonelyGirl

Sunt doar amenintari.Nu cerd ca persoana respesctiva chiar ar face asta(sunt...dar cred ca procentul este destul de mic). Unei astfel de persoane trebuie sa i se explice clar si in nici un caz sa nu i se dea impresia ca fza cu sinuciderea tine.

Re: Re: Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 25 oct 2006 20:51 de verdiuc

Si daca se iubeau? :alien:

Re: Re: inceperea vietii sexuale

din 25 oct 2006 20:04 de stefanoski

si daca vrea la 12 ani ??:unsure: nu exista o lege pentru inceperea vietii sexuale. Este indicat insa, sa faci acest pas cand esti pregatita si fizic si psihic. :ok:

Re:

din 25 oct 2006 16:35 de oana

...mie mi s-a intamplat sa ma indragostesc din prima vedere.....cum l-am vazut pe el am simtit iubire , dragoste..il iubeam...si acuma il iubesc si ma iubeste:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 oct 2006 16:26 de ExoticDream

Ba este o interpretare faina daca intelegi! :):):) P.S. Ar trebui sa inteleaga orice licean al zilelor noastre, programul e simplu de tot!

Re: Care este himenul??

din 25 oct 2006 16:24 de ExoticDream

Uite aici o lamurire: http://www.sexpert.ro/articole/adolescenta/cunoaste-ti_corpul/tipuri_de_himen.html P.S. Daca stii ca il mai ai, nu insista prea dur cu cautarile, s-ar putea sa ramai fara el si nu multi baieti te vor crede cand le vei ...

Re: Re: Re: Iritatie a sanilor!

din 25 oct 2006 16:19 de ExoticDream

Daca esti in regula cu igiena (eventual poti sa exagerezi in plus in perioada asta) si totusi iritatia nu dispare dupa cateva zile, n-ar fi rau sa consulti un dermatolog, banuiesc ca ai folosit o crema expirata sau nu ai respectat indicatiile din ...

Re: Re: #Gesturi Disperate

din 25 oct 2006 15:28 de valentine

pai...daca o iubesti pe persoana care recurge la astfel de gesturi,nu o sa ii dai motive pt a face sau a zice ca o sa faca asa ceva...dar insa,daca trebuie sa inceapa sa zica ca o sa recurga la gesturi dastea,inseamna ca nu o mai iubesti,nu mai tii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 25 oct 2006 13:33 de Pasaroi_Cuminte

#include iostream.h using name space std; int main() { string raspuns; cout <<"Acasa nu, dar ar fi OK sa se vada cu el, tipul_cu_simpatia_declarata, in alte locuri?" cin >> raspuns; if (raspuns="da") { ...

Re: Re: Re: Imi place un baiat care are prietena!

din 25 oct 2006 11:05 de stefanoski

stii tentatia e mare. mai ales ca fata ma soarbe din priviri :rolleyes: e evident ca o tentez dar aici se vede ca baietii sunt mai cu capul pe umeri O:)

Re: Re: Demn de vizitat in Bucuresti

din 25 oct 2006 01:43 de ExoticDream

Ma duc maine sa le studiez, cu toate ca am trecut pe langa ele de sute de ori (a propos, este Dumbrava Rosie), majoritatea cladirilor din centru dateaza din anii '30 (inclusiv darapanatura mea de bloc pe care nu o recomand spre vizitare, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte co

din 25 oct 2006 01:31 de ExoticDream

Indragosteala aia rapida nu e buna, incearca sa o amani pana cand cunosti fata cat de cat! Banuiesc ca ai "terminat" fetele din imediata apropiere, asa ca te sfatuiesc sa nu le lasi sa vada de la inceput cat de bine stai la partea materiala, n-ai ...

Re: Demn de vizitat in Bucuresti

din 25 oct 2006 01:27 de nemesis

Iti recomand interiorul blocului ARO (Cinema Patria) de pe Bul. Magheru. Este o constructie unica in Europa, planurile ei fiind curs separat la unele universitati romanesti si materie obligatorie in centrul de arhitectura din Paris. Blocul a ...

Re: Re: Imi place un baiat care are prietena!

din 25 oct 2006 01:22 de ExoticDream

Foarte bine faci. Stai in banca ta, nu incerca sa vaslesti in ape tulburi (sa o tentezi), numai DACA ea renunta la celalalt baiat poti incepe sa "actionezi". Amestecul in treburile interne nu este sanatos, exista o vorba.... "Ce tie nu-ti ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2425 din 3732
«   1 ... 2422   2423   2424   2425   2426   2427   2428 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare