Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Parintii

din 24 oct 2006 02:45 de DarkAngel

Mda fetele la 15 ani care sa zica asta is pe cale de disparitie.bv tie

Re: Re: sunt foarte confuz

din 24 oct 2006 02:15 de ExoticDream

Sunt multi cei care nu pun pret pe sentimente in adolescenta, le este prea lene sa se complice cu relatii serioase, prefera lucrurile superficiale, aventurile, pentru care un look "comercial" si o atitudine deschisa fata de sex sunt suficiente, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete induiosate

din 24 oct 2006 01:59 de Danny_DaBoss

mi se pare corect si normal. daca te iei dupa gura lumii nu ajungi departe si mori de nervi.. incet.. dar sigur.. :rolleyes:

Re: Re: De ce?

din 24 oct 2006 01:53 de ExoticDream

Pentru ca ai gustat din farmecul si dulceata lui [i]"a fi impreuna"[/i], iar acum singuratatea, in antiteza cu acele momente, este aproape imposibil de suportat... Pentru ca sunt amintiri care tin vie in sufletul tau o flacara pe care nu ...

Re: Re: Re: iubire sau inconstienta?

din 24 oct 2006 01:52 de Danny_DaBoss

pai da daca pers iubita sufera de boala asta oare de ce sa nu ma imbolnavesc si eu sa impartim suferintaA ? hmm ? ca ne iubiim asa de muuult.. sa vedem cine moare primu.. o idee poasta !!! proasta proasta !! sa te imbolnavesti de o boala incurabila ...

Re: sunt foarte confuz

din 24 oct 2006 01:50 de DarkAngel

OK.... daca teai saturat de umblat din floare in floare gaseste o fata la care sa ti si de care sa nu te plictisesti (din moment ce TI la ea) si implica-te si sentimental si problema ta s-a rezolvat si nu o sa mai ajungi sa le schimbi ca pe ciorapi ( ...

M-am saturat de relatii scurte!

din 24 oct 2006 01:43 de geo

problema mea este cam ciudata si nici nu tine de sexualitate. De la o vreme am inceput sa ma cam satur sa ies cu fete in oras, adik sa-mi fac gagici noi. m-am saturat de relatii scurte de cateva zile. nu vrea sa ajung sa ma ling ci juma' de ...

Re: De ce?

din 24 oct 2006 01:08 de ExoticDream

Pentru ca sufletul care iubeste simte nevoia de apropiere, sufera de dor in fiecare clipa in care nu se afla in legatura cu fiinta iubita... Pentru ca abia ai regasit-o si abia acum ai realizat ca numai pe ea ai iubit-o mereu... ...

Re: De ce?

din 24 oct 2006 01:00 de DarkAngel

DA intradevar o iubesti pe fata asta..... si acuma daca ma uit la situatia ta .... orice ai face tot rau te simti eu as zice sa faci tot ce poti sa te intalnesti sa vorbesti cu ea (dar sa vorbesti calumea) si sa-i spui tot ce simti si ca ai face ...

Re: Re: iubire sau inconstienta?

din 24 oct 2006 00:59 de LonelyGirl

Foarte prost gandit :) Presupunanad ca la un moment dat persoana iubita ar suferi de aceasta boala ce ai face? Eu cerd ca daca exista iubire adevarata se poate desi...riscul e fff mare (momentan este tratament pt viusul HIV doar ca este extrem ...

Re: Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani?

din 24 oct 2006 00:40 de ExoticDream

Tu cam la cati anisori ti-ai gasit adevarata dragoste cu care ai ramas, pardon, vei ramane toata viata? Cu practica stai bine, dar teoria te omoara! De unde-ai invatat tu ca penisul se dilata/contracta in functie de dimensiunea vaginului?!?!?!? ...

Re: Ipotent Masturbare

din 24 oct 2006 00:35 de DarkAngel

Nu iti fa nici o problema singurul lucru care s-ar putea intampla este sa iti creasca apetitul sexual mai mult ca deobicei in prima instanta...dar dupa o vreme te obisnuiesti si o sa fi la fel ca inainte.....

Re: Re: Sex fara prezervativ, o sa fac avort......

din 24 oct 2006 00:14 de Bozgoru

sansa de a fii insarcinata e enroma.. chiar daca a ejaculat prima oara afara... pentru ca in timpul contactului se elimina inainte de ejaculare un lichid in cantitate f mica care contine spermatozoizi..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/

din 24 oct 2006 00:07 de ExoticDream

Si pe mine ma duce capul, dorm mai mult decat tine si visez feti_frumosi_si_destepti si excursii cu avionul in orase fenomenale...., inseamna ca o sa vina si la mine banii aia de parfum de calitate?!? :unsure::unsure::unsure:

De ce?

din 24 oct 2006 00:01 de levi82

De ce nu pot sta departe? De ce nu pot sa fug de ea? De ce oare simt nevoia de a vorbi cu ea in fiecare zi? De ce oare nu am puterea de a sterge id-ul ei de mess din lista? De ce oare nu-i sterg numarul din telefon, pe care oricum il stiu si ...

Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 23 oct 2006 23:49 de Bozgoru

nu te iubeste... daca te iubea.. nu iti zicea ca te paraseste daca te ingrasi... o tampenie..intr-o lume de oameni tampiti... si precum zice mircea badea.. traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...

Re: Re: Este iubire sau nu?

din 23 oct 2006 23:26 de verdiuc

Relatia ar fi functionat,daca baiatul ar fi luptat pentru iubire,si nu pentur relatia cea veche,care oricum nu mergea,decat din inertie. 'Cealalta' evident il iubeste pe el,pentru ca altfel nu ar accepta sa lupte impotriva tuturor vicisitudinilor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 oct 2006 21:21 de carrie

exact. :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 23 oct 2006 20:14 de verdiuc

Daca spune ca nu vrea sa iti faca rau,e clar: -nu vrea o relatie serioasa cu tine,insa este clar faptul ca tine,cat de cat cu tine.Insa nu i-ar displacea,pana la urma sa vada 'cum ar fi'.El vrea sa isi ia masuri morale in fata ta. Been there,done ...

Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 23 oct 2006 19:25 de SORIN28

La fel de normal cum ar fi sa-i spui si tu "bye". Daca, pentru el dupa 2ani de relatie, asta este un motiv de despartire sigur nu gandeste prea mult si ar trebui sa te gandesti mai bine daca chiar te iubeste:ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2427 din 3732
«   1 ... 2424   2425   2426   2427   2428   2429   2430 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare