Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: #Gesturi Disperate

din 25 oct 2006 01:05 de stefanoski

pai...daca relatia merge bine nu e nevoie de asemenea gesturi. insa cel mai indicat : o vizita la psiholog :ok:

Re: Cuvant de alintare

din 25 oct 2006 00:54 de stefanoski

parerea mea sincera e ca te insala :( eu niciopdata nu mi-am alintat AMICELE spunandu-le pui...deci...

Gesturi Disperate

din 25 oct 2006 00:16 de Danny_DaBoss

Am vazut la diverse persoane care au o relatie "stabila" ca traiesc cu frica. Deci iubita(ul) persoanei respectiva ameninta ca se omoara, se taie, se arunca in fata mashinii, se arunca de pe bloc, si asa mai departe, daca se despart. Deci pers ...

Re: Re: sex prea des?...

din 25 oct 2006 00:12 de DarkAngel

hmm....sex forum or football forum ?

Re: Masturbarea la barbati

din 24 oct 2006 22:58 de valentine

nu

Re: sex prea des?...

din 24 oct 2006 22:55 de valentine

e bine...sigur nu te inseala,si sa stii ca sexul e sanatos:D P.S daca joaca la Rapid sau Dinamo transmite-i multe injuraturi de mama si de restul rudelor din partea mea...aaa baga si ceva de morti:D

Masturbarea la barbati

din 24 oct 2006 21:12 de anonimus

daca te masturbezi de 2-3 ori pe saptamana asta poate duce in timp la disfunctii sexuale ???(X)(?)(?)(?)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

din 24 oct 2006 21:07 de Danny_DaBoss

defectul meu este ca daca ies cu o fata de care imi place mult ma indragostesc repede. nu vreau sa ma mai indragostesc de cine nu trebuie. asa ca mai astept cum am zis.. nici nu mai imi arde sa mai ies cu fete ca majoritatea sunt la fel. s uita dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fete induiosate

din 24 oct 2006 19:28 de hakutzu

hai ba... don't be gay bici :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 oct 2006 17:15 de Pasaroi_Cuminte

sau mai simplu o luam ACAD: poliline (facem dreptunghiul) sau line de 4 ori si apoi dam region. Apoi extrude pe Z cat doresti. Dam apoi un chamfer sa facem raze de curbura (sa nu fie muchii ascutite) 3D orbit si gata piesa :lol:

din 24 oct 2006 17:11 de Pasaroi_Cuminte

dar cu muchiile ce faci ? alea pot deveni adevarate cutite (si daca semifabricatul are bavura? :lol: ) Forjare libera sau forjare in matrita ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta

din 24 oct 2006 16:37 de Duduia

sper sa fiu capabila de a lua deciziile corecte pentru amandoi, nu doar pentru mine.

Re: sanii mei

din 24 oct 2006 16:34 de Duduia

era nevoie de asa "tratament? ca doar nu aveai peruca in jurul sfarcului. treburile astea nu se fac de una singura. exista sfatul doctorului, apoi al unei cosmeticiene.

din 24 oct 2006 16:31 de ExoticDream

Vali, ti-o calculez eu in doua minute daca imi dai ecuatia in ce forma vrei tu: explicita (in coordonate polare sau carteziene), implicita sau parametrica. Eu.... nu prea am! :((:((:((

Re: Aspectul fizic...

din 24 oct 2006 15:54 de oana

...nu te iubeste....te rog raspunde si la intrebarea mea cu subiectul sanii mei plssssssssss:D

Iritatie a sanilor!

din 24 oct 2006 15:52 de oana

buna ziua! as vrea sa stiu daca se intampla ceva cu sanii mei....mi-am dat cu crema pt a cadea parul de la sani si acuma sunt iritata ...nu o sa mai treaca daca da cum? va multumesc

Re: Re: Multimi (clasa a V-a)

din 24 oct 2006 15:37 de ExoticDream

Acum sar in jos si te intreb: chiar asa, de ce?!? :unsure::unsure::unsure: Mda, cum spuneam, teoria multimilor. Anyway, ce sanse crezi ca ai sa nu divagam daca noi suntem capabili sa ajungem de la curbura penisului la algebra si geometrie ...

Re: Multimi (clasa a V-a)

din 24 oct 2006 12:19 de verdiuc

Eu in acel topic facut de MINE vroiam sa va refderiti la cluburile bucurestene.Cand am mentionat asta,tu ai sarit in sus,ca ce...daca vrei sa afli de ceva din Timisoara,etc..de ce sa nu afli? Ei,eu vreau raspunsuri despre Bucuresti,ai ceva ...

Re: Re

din 24 oct 2006 03:41 de DarkAngel

Exotic chiar nu ar fi o idee rea sa faci curat (sa cenzurezi sau sa stergi) pe aici ca deja s-au acumulat destule chestii care chiar au devenit deranjante.... :x

Re: Re: Re: Re: iubire sau inconstienta?

din 24 oct 2006 02:59 de DarkAngel

Pe de o parte love is blind.... dar dupa parerea mea situatia de aici nu ii roz deloc.....

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2426 din 3732
«   1 ... 2423   2424   2425   2426   2427   2428   2429 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare