Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: #Fata Mamii

din 26 oct 2006 22:47 de DarkAngel

pai vezi... asta ziceam sa schimbe rutina ... sa exloreze "universul" ce-i inconjoara... sa priveasca lucrurile si din alta prisma..si cand le privesc si din alta prisma decat cea impusa de parinti restu schimbarilor incep ei sa le schimbe ( sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul si d

din 26 oct 2006 21:02 de n33dw33d

egoism, decadenta, instinct de supravietuire... acum oare astea s sinonime cu dragostea?:ermm: uneori orice ai face nu schimba nimic, uneori daca nu faci nimic schimba totul.. azi e prima mea zi aici,citesc si.. citesc. s a gandit oare ...

Aspectul fizic...

din 26 oct 2006 20:51 de n33dw33d

pentru unii aspectul fizic e totul pentru unii mai putin, 3.4kg nu e ceva pentru care sa ti faci grija...grija ar trebui sa ti faci pentru sufletelul tau, ca nu e ok ceea ce spui... nu o sa ti spun ca nu te iubeste sau ca nu te merita ci te pot ...

Re: Sex prea des?...

din 26 oct 2006 20:40 de n33dw33d

teoretic vorbind daca e plecat mult prea des si vrea sex in fiecare zi cu cine o face?

Re: Sex prea des?...

din 26 oct 2006 20:36 de jannis07

A lui e problema iti zic 100%...si prietenul meu e la fel, dar diferenta e ca nu primeste nimik...ramane cu dorinta vesnica:))).Oricum daca te insala, chiar nu merita sa ai incredere in el.Cauta un baiat fara prea multe `figuri`, sincer si gata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 26 oct 2006 20:22 de jannis07

a_mar , mi se pare ca prietenul tau este cam superficial.Intr-adevar, aspectul fizic conteaza mult intr-o relatie dar nu este esentialul.O persoana te iubeste asa cum esti, pentru ceea ce esti,pentru sufletul si mintea ta, nu pentru o simpla ...

Re: #Probleme De Familie

din 26 oct 2006 20:21 de Pasaroi_Cuminte

Fight back .E singura optiune.No returning.Daca in lupta cu viata te dovedesti un adversar pe masura insusi destinul iti va respecta deciziile. Curajul unui luptator este insusi frica.Controleaz-o si asa iti vei controla destinul.

Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 26 oct 2006 18:51 de Danny_DaBoss

dar daca iti cere de ce pur si simplu nu o faci ? si mie daca mi-ar cere prietena sa ma tund sau sa ma las d sala sau sa ma ingras sau altceva nu mi-ar fi greu sa o fac. :lol:

Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 26 oct 2006 18:47 de stefanoski

Conteaza ambele aspecte in mod egal !! Daca partenerul/partenera este frumos/frumoasa de pici langa el/ea si nu stie sa lege doua cuvinte ce faci ? :unsure: iar daca este urat/urata dar cu un nivel de inteligenta ridicat dar rade lumea de tine ...

Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 26 oct 2006 18:19 de valentine

Nu am zis ca trebuie sa fie in primul rand frumoasa si ca nu conteaza intelectul persoanei...ci am zis ca daca e desteapta si sufletista nu inseamna ca poate sa fie Betty cea urata ca gata o sa se indragosteasca vreunu nebuneste de ele... Sa ...

Re: #Probleme De Familie

din 26 oct 2006 11:31 de Danny_DaBoss

pai si tu ? cu cine stai ? :blink: daca stai singura sau cu iubitul nu ai putea sa o iei si pe sora-ta ? :ermm:

Re: Re: #Fata Mamii

din 26 oct 2006 11:28 de Danny_DaBoss

ce anturaj ? ce obiceiuri ? sunt fricosi. depind de parinti. poate sa aiba si 25 de ani sa fie cu frica de mama si sa il bata.. aici depinde de parinti cand hotarasc sa "il lase". sau pana se duce in armata. dar majoritatea sunt declarati ...

Re: Re: Re: Re: Cum e mai bine sa fac???

din 26 oct 2006 11:24 de Danny_DaBoss

pai daca si-a tras gagic, si l-a tras de curand preobabil inca nu sunt sentimente si daca zici ca se uita si dupa tine ca inainte.. :ok: ai avea o portita.. :love:

Re: Re: #Fata Mamii

din 26 oct 2006 09:26 de SORIN28

Acu ceva timp am deschis un subiect ( http://sexpert.ro/forum/forum_display.php?fid=22&mid=50501 ) despre o asa persoana. Lamureste-ma: Ce anturaj?! Ce obiceiuri?! Cand afara de parinti si job nu mai stii nimic altceva (si nici nu stiu daca ...

Re: Parintii

din 26 oct 2006 08:58 de Duduia

sa fi fost maturitate? nu stiu. poate doar alegerea corecta. ei ar fi vrut sa fiu cu un biat dupa ce terminam facultatea. ceea ce e aberant, nu te poti pune in calea evenimentelor. iar daca totusi te pui, esti dat la o parte. ce chestie... ...

Decizii, ordine si disciplina, dragi tovarasi!

din 26 oct 2006 08:45 de mya

A sosit vremea sa curat praful ce s-a asternut pe rafturi ... Inca ma gandesc cu ce sa incep. A sosit momentul de care ma temeam, inevitabilul se va produce. Incerc sa ma detasez, dar totul e prea lipit de mine, precum un beblus de sanul mamei. Am ...

Re: Re: Re: Re: Iritatie a sanilor!

din 26 oct 2006 08:39 de Duduia

pe orice crema depilatoatoare, oricat de ieftina scrie sa nu se foloseasca in zonele sensibile. care sa fie alea, pe limba? zau asa!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

din 26 oct 2006 03:12 de DarkAngel

Si scuza-ma acuma ca ai primit asa un raspuns dar a fost cam cum ai mi-ai raspuns si tu mie mai sus ...daca iei problema asa... si ti se pare funny atunci nu mai avea rost sa o iei ca pe o problema....deci eu am pierdut aici... din moment ce tu erai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: sunt foarte confuz

din 26 oct 2006 03:09 de DarkAngel

Pai sti tu daca adopti asa o atitudine in loc sa incerci sa rezolvi problema ce ai vrea sa-ti zic trebe sa si vrei si sa-ti schimbi mentalitatea un pic... si schimba anturaju din care iti "recrutezi" fetele materialiste... nu mai merge in cluburi ...

Re: Re: Cum e mai bine sa fac???

din 26 oct 2006 02:18 de DarkAngel

Hmm cred ca pt unii chestia asta este foarte ambiugua....si notiunea de relatie sentiment iubirea la fel de ambigua.... Si eu cred ca tine ff mult de caracter..si dupa aia de anturaj:-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2424 din 3732
«   1 ... 2421   2422   2423   2424   2425   2426   2427 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare